Yüzdeki Beni Aldırmak
-
yemillie bunu yazdı:
-----------------------------Bir Ben var benden öte benden ziyade :V hocam, keşke aldırmasan çok rahatsız etmiyorsa,çünkü her operasyon risklidir :F
-----------------------------Hocam operasyonlara alıştım artık. Apandisit patlamasından sonra hastaneyi yılda 1-2 kere ziyaret eder olduk. Belimde de et beni çıktı. Karınca kadardı aldırmadım. 1 yıl sonra fındık kadar oldu. Bakarmısınız diye gittim. Yatırdı aldılar hemen.
-
iyi güzel randevu aldında daha onların fotoğrafı çekilcek tahlil edilcek bilmem kaç hafta sonra gitçen uzman dr gelcek incelicek,
yanındaki elemanlarına derseki tmm alınsın, o zaman işini halledersin,
alınmasında diyebilir, sen illaki kafaya taktıysan sinir olabilirsin alınmasın derlerse, çünkü bu yavşaklar insan psikolojisinden anlamaz,
işini yaptırmak istiyorsan tanıdık bi plastik cerraha gitmen lazım, böylece tahlil mahlil kimseyi siklemeden tanıdık cerrahına götündekini bile aldırırsın...
bu işlerde lazer önerilmez, zaten lazer yaptırsanda yeniden çıkar, şöylede birşey var cerrahi yöntemle diyelim aldırdın,
bu seferde vücudunun başka yerlerinde çoğalır bu dalga, o yüzden iyi düşün taşın, ama şöyle yaparsın çıktıkça sende inat edersin gidersin aldırırsın...
bunları nerden mi biliyorum ailemde plastik/estetik uzman doktor var ondan, bilirsiniz tıp alanında üniversitede okunması en zor bölüm plastik ve estetik bölümüdür... -
hocam konu hakkında bilgim yok. Yalnız siz şimdi kanser falan diyince kafama takıldı ben çocukken sonradan et beni gibi birşey çıkmıştı anlımda. Bende bıçakla kökünden kesmiştim (şimdi düşünüyorum da pek aklı selim bir davranış değildi. Ama konu bu değil) acaba bu sonradan çıkan benler için de böyle birşey sözkonusumu ya da o et benimiydi. Ben değilse kimdi
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------yawuz bunu yazdı:
-----------------------------eğer problem değilse yani doktor alınmalı demiyorsa hiç elleme gerçi sen kararını vermişsin fakat bunu problem olarak görmek sıkıntıyı doğuruyor zaten. Bir arkadaşımla ettiğimiz sohbette dediği şu laf aklımdadır hep. Burnumda kemer var düzelttirmiyorum, neden estetik olayımki o benim kişisel bir özelliğim beni ben yapan bir şey. Gel gelelim benler çok karakteristik şeylerdir. Cidden aldırdığında olduğundan daha rahat olmayacaksan dokunmamak en iyisi. Son olarak bir tanıdığım aldırdı yüzünden çok az bir iz kalmıştı diye hatırlıyorum belkide geçmiştir ama dibine girmeyince belli olmuyordu.
-----------------------------Hocam peki onunda ek tedavisi varmıdır ? Yani ne bileyim doğal yöntem, ilaç, krem vs gibi
-----------------------------kalan izin mi?
-
hocam aynı dert bendede var geçen sene aldırayım dedim gittim cildiyeciye sordum dondurma yöntemiyle alınır fakat iz kalır dedi bende madem iz kalacak bırak böyle kalsın dedim çıktım araştırma falanda yapmadım bida eğer aldırırsan bana bi pm at artık :D iz kalmazsa hangi doktarsa gidip aldıracağım deli oluyorum tam dudağımın üstünde ufak bişey tıraş falan olurken tırsıyorum kesecem diye :D
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------yawuz bunu yazdı:
-----------------------------eğer problem değilse yani doktor alınmalı demiyorsa hiç elleme gerçi sen kararını vermişsin fakat bunu problem olarak görmek sıkıntıyı doğuruyor zaten. Bir arkadaşımla ettiğimiz sohbette dediği şu laf aklımdadır hep. Burnumda kemer var düzelttirmiyorum, neden estetik olayımki o benim kişisel bir özelliğim beni ben yapan bir şey. Gel gelelim benler çok karakteristik şeylerdir. Cidden aldırdığında olduğundan daha rahat olmayacaksan dokunmamak en iyisi. Son olarak bir tanıdığım aldırdı yüzünden çok az bir iz kalmıştı diye hatırlıyorum belkide geçmiştir ama dibine girmeyince belli olmuyordu.
-----------------------------Hocam peki onunda ek tedavisi varmıdır ? Yani ne bileyim doğal yöntem, ilaç, krem vs gibi
-----------------------------kalan izin mi?
-----------------------------evet
-
Benim surattada var yanagimda kulagima yakin ama oyle et beni gibi kabarik degil iz olarak var tek sikintisi butun suratta tek tuk olan killar o ben uzerinde fazlaca cikiyo bunu azaltmanin bi yolu varmidir
-
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------
Benim surattada var yanagimda kulagima yakin ama oyle et beni gibi kabarik degil iz olarak var tek sikintisi butun suratta tek tuk olan killar o ben uzerinde fazlaca cikiyo bunu azaltmanin bi yolu varmidir
-----------------------------sivilce gibi sanırım. Aldırabiliyorsun ama ne et beni nede normal ben'i tamamen yok etme imkanı yok. Hiç çıkmaya da bilir. Çıkadabilir. Kesinleşmiş tedavi henüz yok.
-
muhakkak vardır piling lazer v.s fakat tekrar ediyorum dertsiz başınıza dert almayın, isim vermeyeyim fakat konusunda uzman yetkin bir hekimin dediği şuydu bana, sınırlı teesirini biliyoruz bu yüzden sadece çok zaruri durumlarda benlerle oynarız. Doktor bunu söylediğinde 14 yaşındaydım, o zamandan bu zamana ne kadar bildiklerini bilemiyorum ama tekrar ve tekrar dertsiz başınıza dert almayın diyorum.
Düzenleme: Bir diğer söylediği senin gördüğün kadar derinin altında 2 3 katı kökü olur benin yani iz kalması büyük ihtimal.
Düzenleme 2: Belkide bu benim benlerim için geçerli bir durumdu yani en iyisini yine doktorun bilecektir.
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------sivilce gibi sanırım. Aldırabiliyorsun ama ne et beni nede normal ben'i tamamen yok etme imkanı yok. Hiç çıkmaya da bilir. Çıkadabilir. Kesinleşmiş tedavi henüz yok.
Aynen hocam sivilce gibi renk farki bile cok az tek sorunu o ben kadar alanda baska bi yerde 10 kil varsa benin uzerinde 15-16 kil var. Zaten buyuklugude toplu igne basi kadar tek endisem kil sayisinin gittikce artmasi