folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yüzdeki Tüyleri Azaltmak İçin Krem Tarzı Birşey Deneyen Varmı

Yüzdeki Tüyleri Azaltmak İçin Krem Tarzı Birşey Deneyen Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba arkadaşlar yüzdeki tüyler için  kaşlar için felan kullanabilceğimiz etkili bir krem tarzı birşey varmı. piyasadaki tüy dökücüleri demiyorum tamamen azaltıp 4-5 ay kullanımda yok eden birşey arıyorum ? 20-30 liraya kremler var ama bunlar işe yararmı bilmiyorum kullanıta öneride buluncak olan varmı :D tbt ye ters bir konu açmışım gibi bir hisse kapıldım kadınlarsoruyor.comda gibi hissettim kendimi :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bence Tek mantıklı çözümü lazer.

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

.

futurist tarafından 16/Oca/17 16:10 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackstone_tr
    blackstone_tr's avatar
    Erkek

Lazer epilasyon yaptır bence  diğerleri azaltıyorum diye besler dahada gürleştirir.

tarama şeklinde 1 kaç seans uygulatsan iyi olur .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Bitkisel veya kimyasal hiçbir yola başvurma hocam. Çok rahatsızsan ara dönemlerde makina ile al ve devam et. Uğraştığınla ve harcadığın parayla kalırsın.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

lazer epilasyon candır :) 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

lazer için kadın sitelerinde çözüm yapmıyo daha cok cıkarıyo yazmıslar :D kafam karıstı yüz için ufak bölgelere güçsüz kıllar için kaç seans gitmek gerekir bilen varmı :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bende sakal üstü için gideyim diyordum takipteyim. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

lazer hocam kremle uğraşma

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    do_som bunu yazdı

lazer için kadın sitelerinde çözüm yapmıyo daha cok cıkarıyo yazmıslar :D kafam karıstı yüz için ufak bölgelere güçsüz kıllar için kaç seans gitmek gerekir bilen varmı :D 

Uydurmuşlar. Tek sıkıntısı lazer ince tüyleri yakamadığı için kıllarını jiletle kesip kalınlaştırman gerekiyor ve bu biraz zaman alıyor. Daha çok çıkarma gibi bir olayı yok.

Lazmania61 tarafından 16/Oca/17 16:10 tarihinde düzenlenmiştir

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)