folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yuzme Öğrenmek İstiyorum(Ankara)

Yuzme Öğrenmek İstiyorum(Ankara)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @OzgunlU hocam, anıttepeYi dağıtmışlar. saatlik ücretlerle yararlanabiliyordun, karışık bay bayan. ben bir ara bir kez açık havuzuna. gitmiştim. Büyükşehir belediyesi ve Çankaya?! arasında bilmem ne nedenden ötürü harabe döndü dedi 2. seferimde eleman. öle kös kös eve gerisin geri döndük.

aydınlıkevler tarafında parkın birinde vardı havuz. veriyordun 10 lira, sabahtan akşama dinlen dinlen yüz. olimpik havuzu, yanında 3 kademeli yükseklikten atlayabileceğin ,5 metrelik havuz vardı. aq orada kapanmış. ben burada yüzmeyi öğrendim. bay bayan farklı günlerde. bildiğin uçak Hangarı gibi geniş yerdi. bone , gözlük, mayo, terlik vb kiralayabiliyordun çok cüzi bir ücrete.

bir arkadaş ETLIKteki hamamdan bahsetmiş. orası çocuk havuzu gibi. bildiğin apartman altı, bodrumda. çok boğuk, sıcak ve soğuk havuzları var. cumaları temizleniyor demişlerdi. bay bayan yine farklı günlerde.

bunların haricinde benim bildiğim 2 yer daha var.
    biri ETLIK metro Gross market yanında var bir olimpik yüzme havuzu. ama aidatlı, anasının örekesini istiyorlar. ~600 lira mi neydi 2 - 3 aylığına. fitness salonu, bilgisayar vb ek odaları var. fiyat 1000-1200lere çıkıyordu broşürde
    diğeri de, mevlana diye bir yer var, ovacık tarafında. ama yine aidatlı. yine anasının örekesi fiyatlı. içeri girip havuzları görmedim.

yüzmeyi de şu şekil öğrendim.
    ne koltuk altı yelek, ne de simit.
    girdim 2 metrelik havuza, havuz kenarında bacaklar bildiğin su altında tutmaya çalıştım, bildiğin suyun üstündeki yassı tahta gibi. 2 elimle kenardan tutuyorum.
    bir elim havuzun kenarında, yüzüstü yüzemiyorum :D derken ters bir hareket bir elim havuz kenarında, sırtüstü şu yüzeyinde rahat durabildim. baktım, ayaklarımı çırparak gidebiliyorum. bunların hepsi aynı gün oluyor aydınlık evler tarafında ki yıkılan olimpik havuzda. sonra arkadaşlarında biraz gazıyla, nefes tutma egzersizi yapıyorum, kafa Su altında, ellerim tabi havuz kenarında. kulak birşey duymuyor, göz görmüyor, sadece kalp atışları var. 1 dakika ve üzerinde nefes tutabiliyorum ve panik yok.., bıraktım ellerimi. cenin vaziyetinde suyun dibine indim, zemini dokununca zıpladım :D çıktım.
    sonra havuzun uzun kenarından, kulvarları ayıran mantarlı şeritlere , kurbağa gibi fırlattım kendimi. derken tek kulvarda yüzüstü yüzmeye başladım, baktım yoruluyorum sırtüstü devam. ama hala havuz başından sonuna, şu altından gidemiyorum. bir arkadaş vardı, denizaltı gibi tek nefeste, Su altından, havuz başından sonuna gidiyordu arkadaş

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    Pikacu bunu yazdı

İstanbul'da da kurs yerleri varsa bende gitmek istiyorum. 

Var mı?

istanbulda belediyenin havuzları var yüzmeyi öğrenceksen git oralara müracaat et bölge nere? onu yazaydın bari ayrıca öğrenene kadar devam et sonra git yüzme havuzu olan bi spor salonuna yazıl daha iyi tabi para varsa zira tesislerden full yararlandırıp üstüne faaliyetlere katılınca yanında kar gibi düşün :|

yüzme arı bir güzel ya :) hakkikaten öyle ama öğrenmek lazım işte bende kendim öğrendim çat pat yüzüyorum ama en temizi düzügn birinden ders almak ve Nefes! sürekli durmadan kulvarda gidip gelenlere hastayım ben 4-6 tur atınca kösülüom amk :S

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

parayla para kazanmak isteyenler . alın size iş açığı. ankarada yüzme havuzu yok .

Minimalist Değilim Tembelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

parayla para kazanmak isteyenler . alın size iş açığı. ankarada yüzme havuzu yok .

yüzme havuzu maliyeti yüksek hocam :) dedıgın gıbı yuzme havuzu yok olanlarda dunya pahalı

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

İstanbul Mecidiyeköy taraflarında yüzme kursu var mı ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

an-kara    . malesef  karadasın kardeş.  sen yürü , koş vs vs . ama yüzmek; izmiriliye egeliye yakışır :)  

şaka bi yana işin rast gele. yüzmek kolay öğrenilir. kendine güvenin varsa öğrenirsin .yaş 60 olsa bile.

kaç yaşımda öğrendim bilmiyom. o derece. 40 senedir yüzerim.en korktuğum yer de denizdir.

dikkat et.

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    caldii10 bunu yazdı

an-kara    . malesef  karadasın kardeş.  sen yürü , koş vs vs . ama yüzmek; izmiriliye egeliye yakışır :)  

şaka bi yana işin rast gele. yüzmek kolay öğrenilir. kendine güvenin varsa öğrenirsin .yaş 60 olsa bile.

kaç yaşımda öğrendim bilmiyom. o derece. 40 senedir yüzerim.en korktuğum yer de denizdir.

dikkat et.

Abi gelişi güzel yüzme öğrenirsin haklısın ama işin için stiller girince öyle olmuyor . Gelişi güzel öğrenirsin 5-10 metre gidersin soluk soluga kalırsın ama işi hocasından ögrenirsen durmadan 2-3km yüzebilirsin.

Yüzme öğretmek gerçekten zahmetli ve zor iş adam bogulacağım korkusu ile seni duymuyor bile onun için yüzme öğretmeden önce rahatlık calısmaları yaptırıyoruz.

Birde türkiyede encok bogulanlar yüzme bilenlerdir cunkı yuzme bılmeyen adam suya girmiyor :) yüzme bilen acılıyor kramptır akıntıdır bogulup gidiyor.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

Ordu Fatsa ya gelebilme imkanınız varsa ücretsiz öğrenebilirim 4-5 yaşından beri ırmaklarda denizlerdeyim yüzüyorum kimse 1dk bile öğretmedi kendim öğrendim öyle sertifikam falan yok ihtiyacımda olmadı hiç havuzla falan uğraşmayın düz suda herkez öğrenir Karadeniz'de öğreteyim size yüzmeyi :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    emnimax bunu yazdı

Ordu Fatsa ya gelebilme imkanınız varsa ücretsiz öğrenebilirim 4-5 yaşından beri ırmaklarda denizlerdeyim yüzüyorum kimse 1dk bile öğretmedi kendim öğrendim öyle sertifikam falan yok ihtiyacımda olmadı hiç havuzla falan uğraşmayın düz suda herkez öğrenir Karadeniz'de öğreteyim size yüzmeyi :)

Hocam Teorikde anlatda dinleyelim o zaman :)) nasıl öğreticeksın ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    emnimax bunu yazdı

Hocam Teorikde anlatda dinleyelim o zaman :)) nasıl öğreticeksın ?

Sayın müridim şimdi seninle bilgilerimizimi yarıştıralım neden böyle birşey yazdın onuda anlamadım açıkcası.

10-15 arası denizde boğulmadan kurtardığım insan var ve bütün sülale çocuklarınada ben öğrettim yüzmeyi çok şükür canavar gibi yüzüyorlar kardeşim hariç oda benim gibi kendi öğrendi.

Toplam Hit: 5426 Toplam Mesaj: 54
yuzme