Yüzüklerin Efendisi Ücretsiz Oluyor
-
Şidi şöylke bir durum var bende orjinal oyunun CD si var Ekran kartından Çıkmıştı.Benim extra birşey almama gerek varmı ?
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
pessimist bunu yazdı:
her çıkan oyun wow'a rakip olma peşinde ama wow'u 1-2 senelik oynayan birisi wow'u bırakamaz. neyse.
konumuza dönecek olursak oyunu incelediğim kadarıyla güzel. atmosferi falan iyi. ama pvp olayı çok kötü olmuş. pve olayını incelemedim.
pek gelecek vaadetmesede ko, cabal, slikroad tarzı oyunlardan daha iyi olduğunu düşünüyorum
-----------------------------dungeons and dragons online hakkında ne düşünüyorsun?
-----------------------------onun da mı mmo sunu yapmışlar peh gitcen kafeye arkadaşlarınla oynucan DnD adam gibi :D
-
EWELANCHE bunu yazdı:
Şidi şöylke bir durum var bende orjinal oyunun CD si var Ekran kartından Çıkmıştı.Benim extra birşey almama gerek varmı ?
-----------------------------Su ana kadar hic acmadiysan ve aylar gectiyse kesin tarih olmustur o cd ve sende basic olarak baslayacaksin, 10 eylulde.
Zaten oynayanlar VIP olarak devam edecekler her ay 500 turbine pointsle.
Tabii arastirdim ve free olmasiyla beraber Turbine Store geliyomus bildiginiz gold bar pazari.
Oynamam artikin. Ki kendi forumunda bi isyan var herkesten.
Belliydi ya bu oyunun patlayacagini taa ilk betada gormustu millet.
Zaten su anda ptw'deymis oyun. Hala girmek icin para vermeniz gerekiyo.
Bende betaya kayit oldum bakalim secilebilcekmiyim, ama galiba open beta.
Simdilik Bad Company 2 oynuyorum, ki$in gelecek Star Wars: The Old Republic'i bekliyorum.
Hic bi mmo'ya girmeyin simdilik, SWTOR elime gecer gecmez tahribatta konu acip sizi bilgilendircem ben zati ona baslarsiniz.
-
sandman bunu yazdı:
hazır burda konusu varken sorim.Aranızda eveonline oynayan varsa bana mesaj atsın
-----------------------------param olsada oynasam
-
başlamayı düşünüyordum fakat bi kaç ay önce bu haberi alınca direk vazgeçtim.parasız olunca tüm kalite yok olyor.ayrıca bi süre oynama fırsatım oldu ve bence şu anki en iyi ortaçağ dünyası oyunu.pve olarak çok süper ama evet pvp si biraz kötü. ama o mükemmel lotro dünyası için oynanır.grafik we dünya tasarımı bakımından şu anki en iyi oyun diyebilirim.ayrıca wow da çizgi film tarzı grafiğinden artık kurtulmalı.
-
Wowu oynayan adam ( 2-3 senedir oynuyorum ) başka bir online oyun oynamaz.Şimdi size açıkcası anlatamam wow şöle wow böle die.çünkü anlatılmıcak derecede çok fazla özellik var.Arkadaşın dedi gibi wow santraç gibi 2 saniyelik geçikmeli kaçırdınız spell 25 kişilik ve 4 saattir oynanan raidin sonunu getirir :)
-
_karantina_ bunu yazdı:
başlamayı düşünüyordum fakat bi kaç ay önce bu haberi alınca direk vazgeçtim.parasız olunca tüm kalite yok olyor.
vallah yav, troller oyundan sogutuyo insani
ayrıca bi süre oynama fırsatım oldu ve bence şu anki en iyi ortaçağ dünyası oyunu.
ZIING yanlis cevap, dogrusu icin bakiniz: Age of Conan
pve olarak çok süper ama evet pvp si biraz kötü.
aynen bizzat desteklemekteyim
ama o mükemmel lotro dünyası için oynanır.
vallah yaw, Shire icin oynanir sirf
grafik we dünya tasarımı bakımından şu anki en iyi oyun diyebilirim.
ZIING yine yanlis cevap, dogrusu icin bakiniz: Aion
ayrıca wow da çizgi film tarzı grafiğinden artık kurtulmalı.
Haci WoW ilk ciktiginda herkesin agzini acik birakmisti o grafiklerle MMO dunyasinda. Ki Star Wars: The Old Republic'inde grafikleri ayni wow gibi olcak.
----------------------------- -
Oyunda hikaye olarak güzel de yine de insana eksik bişeyler var dedirtiyor.Gerçi ben beta sını oynamıştım beğenmedim.Gerçi wow oynayan birisi olarak başka bişey beğenmiyorum o ayrı bitek aion aradan sıyrılıyor.Catalysm gelsin de millet MMORPG görsün :D
-
o yes.
-
Explosive bunu yazdı:
bedava olsa ne yazar ko da bedava para harcıyolar itemleri premiumu için :D inş sağlam apra ederde charları felan yolumuzu buluruz :D
-----------------------------yuh ko mı kaldı hala oynuyonuzmu o oyunu :=