folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Yüzüklerin Efendisi Ücretsiz Oluyor

Yüzüklerin Efendisi Ücretsiz Oluyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Şidi şöylke bir durum var bende orjinal oyunun CD si var Ekran kartından Çıkmıştı.Benim extra birşey almama gerek varmı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

husnuweb bunu yazdı:
    -----------------------------

pessimist bunu yazdı:

her çıkan oyun wow'a rakip olma peşinde ama wow'u 1-2 senelik oynayan birisi wow'u bırakamaz. neyse.

konumuza dönecek olursak oyunu incelediğim kadarıyla güzel. atmosferi falan iyi. ama pvp olayı çok kötü olmuş.  pve olayını incelemedim.

pek gelecek vaadetmesede ko, cabal, slikroad tarzı oyunlardan daha iyi olduğunu düşünüyorum

dungeons and dragons online hakkında ne düşünüyorsun?

onun da mı mmo sunu yapmışlar peh gitcen kafeye arkadaşlarınla oynucan DnD adam gibi :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

EWELANCHE bunu yazdı:

Şidi şöylke bir durum var bende orjinal oyunun CD si var Ekran kartından Çıkmıştı.Benim extra birşey almama gerek varmı ?

Su ana kadar hic acmadiysan ve aylar gectiyse kesin tarih olmustur o cd ve sende basic olarak baslayacaksin, 10 eylulde.

Zaten oynayanlar VIP olarak devam edecekler her ay 500 turbine pointsle.

Tabii arastirdim ve free olmasiyla beraber Turbine Store geliyomus bildiginiz gold bar pazari.

Oynamam artikin. Ki kendi forumunda bi isyan var herkesten.

Belliydi ya bu oyunun patlayacagini taa ilk betada gormustu millet.

Zaten su anda ptw'deymis oyun. Hala girmek icin para vermeniz gerekiyo.

Bende betaya kayit oldum bakalim secilebilcekmiyim, ama galiba open beta.

Simdilik Bad Company 2 oynuyorum, ki$in gelecek Star Wars: The Old Republic'i bekliyorum.

Hic bi mmo'ya girmeyin simdilik, SWTOR elime gecer gecmez tahribatta konu acip sizi bilgilendircem ben zati ona baslarsiniz.

I find your lack of faith disturbing.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

sandman bunu yazdı:

hazır burda konusu varken sorim.Aranızda eveonline oynayan varsa bana mesaj atsın

param olsada oynasam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

başlamayı düşünüyordum fakat bi kaç ay önce bu haberi alınca direk vazgeçtim.parasız olunca tüm kalite yok olyor.ayrıca bi süre oynama fırsatım oldu ve bence şu anki en iyi ortaçağ dünyası oyunu.pve olarak çok süper ama evet pvp si biraz kötü. ama o mükemmel lotro dünyası için oynanır.grafik we dünya tasarımı bakımından şu anki en iyi oyun diyebilirim.ayrıca wow da çizgi film tarzı grafiğinden artık kurtulmalı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

Wowu oynayan adam ( 2-3 senedir oynuyorum )  başka bir online oyun oynamaz.Şimdi size açıkcası anlatamam wow şöle wow böle die.çünkü anlatılmıcak derecede çok fazla özellik var.Arkadaşın dedi gibi wow santraç gibi 2 saniyelik geçikmeli kaçırdınız spell 25 kişilik  ve 4 saattir oynanan raidin sonunu getirir :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

_karantina_ bunu yazdı:

başlamayı düşünüyordum fakat bi kaç ay önce bu haberi alınca direk vazgeçtim.parasız olunca tüm kalite yok olyor.

vallah yav, troller oyundan sogutuyo insani

ayrıca bi süre oynama fırsatım oldu ve bence şu anki en iyi ortaçağ dünyası oyunu.

ZIING yanlis cevap, dogrusu icin bakiniz: Age of Conan

pve olarak çok süper ama evet pvp si biraz kötü.

aynen bizzat desteklemekteyim

ama o mükemmel lotro dünyası için oynanır.

vallah yaw, Shire icin oynanir sirf

grafik we dünya tasarımı bakımından şu anki en iyi oyun diyebilirim.

ZIING yine yanlis cevap, dogrusu icin bakiniz: Aion

ayrıca wow da çizgi film tarzı grafiğinden artık kurtulmalı.

Haci WoW ilk ciktiginda herkesin agzini acik birakmisti o grafiklerle MMO dunyasinda. Ki Star Wars: The Old Republic'inde grafikleri ayni wow gibi olcak.

I find your lack of faith disturbing.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Oyunda hikaye olarak güzel de yine de insana eksik bişeyler var dedirtiyor.Gerçi ben beta sını oynamıştım beğenmedim.Gerçi wow oynayan birisi olarak başka bişey beğenmiyorum o ayrı bitek aion aradan sıyrılıyor.Catalysm gelsin de millet MMORPG görsün :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

o yes.

http://www.gamezone.com/images/gamezone/33/4/38/s33438_pc_33.jpg

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Explosive bunu yazdı:

bedava olsa ne yazar ko da bedava para harcıyolar itemleri premiumu için :D inş sağlam apra ederde charları felan yolumuzu buluruz :D

yuh ko mı kaldı hala oynuyonuzmu o oyunu :=

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 2857 Toplam Mesaj: 21