Zamunda Üye Alımı Açıldı
-
rappermcs@gmail.com içinde bi üyelik alırmısınız arkadaşlar..
GUARDIAN hacım sanırım bu iş ile sen ilgileniyorsun :):):)
-
Bu sitedeki filmler hangi dilde
-
http://zamunda.net/langchange.php?lang=tr sonra anasayfayı açın
-
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------http://zamunda.net/langchange.php?lang=tr sonra anasayfayı açın
-----------------------------
Yok hocam lınk acılmıyo -
GUARDIAN bunu yazdı:
-----------------------------SweetyVolty , aktas_967 , GNDZYRYN
Özelden gönderdim bilgilerinizi...
-----------------------------eywallah çok çok saol
-
Uye okurken iyi guzel de, login olunca rusca geldi ekran. Neresinden dil degisimi oluyor bu meredin, Her yer hiyeroglif gibi kiril alfabesi...
-
yasincelik1987 bunu yazdı:
-----------------------------Bu sitedeki filmler hangi dilde
-----------------------------farsça.
-
elminster bunu yazdı:
Uye okurken iyi guzel de, login olunca rusca geldi ekran. Neresinden dil degisimi oluyor bu meredin, Her yer hiyeroglif gibi kiril alfabesi...
-----------------------------adam resmine gir hocam üçüncü çoktan seçmeli seçenekten halledersin
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------yasincelik1987 bunu yazdı:
-----------------------------Bu sitedeki filmler hangi dilde
-----------------------------farsça.
sacmalama hocam ne farscasi,filmler,Zaire, Uganda ve Tanzanya'nın kuzeyinden geçerek Kamerun'dan Kenya'ya uzanan bir çizginin güneyine inen iyi belgelenmiş ve uzunca bir zamandan beri de bilinen bantu dil grubunun ağır bastığı zenci-afrika dilleri arasinda saygin bir dil olan hami sami dilinde cevrilmistir.anya'dan somali'ye kadar uzanan kuzey afrika'da ve güneydoğu asya'ya doğru uzanan bölgelerde kullanilan hami-sami dilinde cevrilmisdir.nedir bu iran hayranligi anlamadim gitti
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------eyvallah hacı makbule geçti.
Birden fazla hesap alan arkadaşlar nasıl yaptıklarını anlatsada açıkken 1-2 tanede yedek alabilsek.
-----------------------------modem reset,ıp değiştir,3 tane aldım