Zararli Su Markalari Aciklandi!
-
Pazartesi gunü pınar marka damacana suyu analize göndereceğim sonucları çıktığında burada yayınlayacağım .
-
Atatürk Orman Çiftliği'nin Elmacık suyu var bende. Eğer talep olursa ve nasıl göndereceğimi anlatan olursa ben de göndereyim.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Katılım olursa bende erikli var gönderirim
-----------------------------Çok mantıklı. antalyaya döndüğümde bir labratuara göndericem hemen. Sonuç gelincede buraya eklerim
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Katılım olursa bende erikli var gönderirim
-----------------------------Hocam ben varım bu iste..
Bu ipnelere ders vermek lazım..
kullandigim sular : ISTRANCA & SUDE
p.tesi abaratuvara gondericem bende.
-
Normalde bu işi yapanlar var fakat analiz ettireceğiniz suyun içme suyu olduğunu söylediğiniz zaman bazı firmalar yapmaktan çekiniyor analiz etmiyorlar Kuyu suyu - terkoz suyu diye analiz ettirebilirsiniz. Ben bir arkadas vasıtası ile fiyat aldım mikrop - bakteri ve birkaç tane daha Test işlemi için 100 tl fiyat verdi. Çokmu bilmiyorum fakat yinede yaptıracağım .Mesaj 28 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 22:23'da THT2005 tarafından düzenlendi.
-
Sağlık Bakanlığı, sağlığa uygun olmayan 15 damacana su markasını açıkladı. Sağlık Bakanlığı, damacana su denetimlerine ilişkin halk sağlığı laboratuvarlarının 81 ilde yaptığı çalışmaları açıkladı. Bakanlık, 15 su dolum tesisi ve 114 üründe sağlığa uygunsuzluk olduğunu bildirdi. İşte sağlıksız bulunan markalar - Gençsu, - Karlık Madran, - Alka Madran, - İvriz Su, - Beysu, - EDK Lara, - Hünkar, - Revan, - Buzdağ, - Kardelen, - İdeal, - Hazar Vox Nida, - Bahçeayran, - Esensu Özayran, - Kabalak bu markalarda eklendi bugün açıklandı.
-
Yenileri Açıklandı" Sağlık Bakanlığı Türkiye çapında hizmetveren 254 su firmasının ürünleri üzerinde inceleme yaptı, yaklaşık bin 100 numune laboratuvara gönderildi. 114 markadauygunsuzluk tespit edildi, 15 dolum tesisinin sağlık şartları uygun bulunmadı.
İşte o markalar; 'Gençsu', 'Karlık Madran', 'Alka Madran', 'İvriz Su!, 'Beysu', 'EDK Lara', 'Hünkar', 'Revan', 'Buzdağ', 'Kardelen', 'İdeal', 'Hazar Vox Nida', 'Bahçeayran', 'Esensu Özayran', 'Kabalak'"
sniper_tnr tarafından 03/Ağu/12 15:15 tarihinde düzenlenmiştir
Kaynak : Mynet http://haber.mynet.com/damacana-su-raporu-aciklandi-644222-guncel/
Edit : Bir Önceki Post'ta Yazılmış -
"Kervansaray","Yalısu". yalısu kullanan firma var bur da adam yerin dibine girdi tiriliyonları gitti yazık be
-
Raporun tamamı yayınlanmış. Hemen her ilde, markada lokal de olsa bir şeyler var.
anonim6918524 tarafından 03/Ağu/12 23:12 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Beyler evinizdeki suyu labaratuvara gönderip 20 Tl ye rapor alabilirsiniz.
İlgilenen ve labaratuvara teste gondermeye gönüllü varsa kullandığı suların markalarını yazsın. burada açıklarız. kimseden 2. el bilgi almaya gerek yok. Burada labaratuvar sonuclarıyla yayınlarsak servet dökseler kaldırmayız =)
Mesaj 28 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 19:46'da HolyOne tarafından düzenlendi.
Mesaj 28 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 19:49'da HolyOne tarafından düzenlendi.Üstad 20 tl ye alabiliyorsak ben hemen erikliyi göndereyim..
nereden alabiliriz?