folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Zararli Su Markalari Aciklandi!

Zararli Su Markalari Aciklandi!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    Pazartesi gunü pınar marka damacana suyu analize göndereceğim sonucları çıktığında burada yayınlayacağım .

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek

Atatürk Orman Çiftliği'nin Elmacık suyu var bende. Eğer talep olursa ve nasıl göndereceğimi anlatan olursa ben de göndereyim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:
    -----------------------------

Katılım olursa bende erikli var gönderirim

Çok mantıklı. antalyaya döndüğümde bir labratuara göndericem hemen. Sonuç gelincede buraya eklerim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:

Katılım olursa bende erikli var gönderirim

Hocam ben varım bu iste..

Bu ipnelere ders vermek lazım..

kullandigim sular : ISTRANCA & SUDE

p.tesi abaratuvara gondericem bende.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    Normalde bu işi yapanlar var fakat analiz ettireceğiniz suyun içme suyu olduğunu söylediğiniz zaman bazı firmalar yapmaktan çekiniyor analiz etmiyorlar Kuyu suyu - terkoz suyu diye analiz ettirebilirsiniz. Ben bir arkadas vasıtası ile fiyat aldım mikrop - bakteri ve birkaç tane daha Test işlemi için 100 tl fiyat verdi. Çokmu bilmiyorum fakat yinede yaptıracağım .Mesaj 28 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 22:23'da THT2005 tarafından düzenlendi.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    Sağlık Bakanlığı, sağlığa uygun olmayan 15 damacana su markasını açıkladı. Sağlık Bakanlığı, damacana su denetimlerine ilişkin halk sağlığı laboratuvarlarının 81 ilde yaptığı çalışmaları açıkladı. Bakanlık, 15 su dolum tesisi ve 114 üründe sağlığa uygunsuzluk olduğunu bildirdi. İşte sağlıksız bulunan markalar - Gençsu, - Karlık Madran, - Alka Madran, - İvriz Su, - Beysu, - EDK Lara, - Hünkar, - Revan, - Buzdağ, - Kardelen, - İdeal, - Hazar Vox Nida, - Bahçeayran, - Esensu Özayran, - Kabalak bu markalarda eklendi bugün açıklandı.

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniper_tnr
    sniper_tnr's avatar
    Erkek

Yenileri Açıklandı" Sağlık Bakanlığı Türkiye çapında hizmetveren 254 su firmasının ürünleri üzerinde inceleme yaptı, yaklaşık bin 100 numune laboratuvara gönderildi. 114 markadauygunsuzluk tespit edildi, 15 dolum tesisinin sağlık şartları uygun bulunmadı.

İşte o markalar; 'Gençsu', 'Karlık Madran', 'Alka Madran', 'İvriz Su!, 'Beysu', 'EDK Lara', 'Hünkar', 'Revan', 'Buzdağ', 'Kardelen', 'İdeal', 'Hazar Vox Nida', 'Bahçeayran', 'Esensu Özayran', 'Kabalak'"
    Kaynak  : Mynet http://haber.mynet.com/damacana-su-raporu-aciklandi-644222-guncel/
    E
    dit : Bir Önceki Post'ta Yazılmış

sniper_tnr tarafından 03/Ağu/12 15:15 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

"Kervansaray","Yalısu".     yalısu kullanan firma var bur da adam yerin dibine girdi tiriliyonları gitti yazık be

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Raporun tamamı yayınlanmış. Hemen her ilde, markada lokal de olsa bir şeyler var.

http://www.thsk.gov.tr/tr/index.php/haberler/265-damacana-su-verileri-temmuz-2012-piyasa-denetim-raporu

anonim6918524 tarafından 03/Ağu/12 23:12 tarihinde düzenlenmiştir

λ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Beyler evinizdeki suyu labaratuvara gönderip 20 Tl ye rapor alabilirsiniz.

İlgilenen ve labaratuvara teste gondermeye gönüllü varsa kullandığı suların markalarını yazsın. burada açıklarız. kimseden 2. el bilgi almaya gerek yok. Burada labaratuvar sonuclarıyla yayınlarsak servet dökseler kaldırmayız =)

Mesaj 28 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 19:46'da HolyOne tarafından düzenlendi.

Mesaj 28 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 19:49'da HolyOne tarafından düzenlendi.

Üstad 20 tl ye alabiliyorsak ben hemen erikliyi göndereyim..

nereden alabiliriz?

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
Toplam Hit: 4595 Toplam Mesaj: 38