Zippo Çakmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

anarsist_manyaq bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca ayrıca orjinal zippo alıcaksın da bide onun benzini önemli :D gidipte ucuz olsun diye 1-2 tl ye zippo benzini diye satılanlardan alma. çakmağı aldığın yerde onunda kalitelisi vardır. zaten benzinin kokusundan anlar bilen biri çakma zippo benzini olduğunu :D

orjinali 5 lira ki zaten.

"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:

hoca ayrıca orjinal zippo alıcaksın da bide onun benzini önemli :D gidipte ucuz olsun diye 1-2 tl ye zippo benzini diye satılanlardan alma. çakmağı aldığın yerde onunda kalitelisi vardır. zaten benzinin kokusundan anlar bilen biri çakma zippo benzini olduğunu :D

cahilliğine verdim bu seferlik o yüzden anarsiste karşı çıkmıyom :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek

Zippo Türkiyede pahalı olduğu içinmidir bilinmez bi dünya efsane üretilmiş haha :D

Taşıdır benzinidir zor bulunan seyler değil pahalıda değil.

Garanti meselesine gelirsek bozabilirseniz eğer istanbulda garanti kapsamında içini hemen değiştirip geri verirler.

Ebaydan getirtin hocalar 4 günde geliyor.Hem hesaplı hem çakmamı diye soru işaretleri kalmaz.

Kafam oldu galiba:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

harbıden hocam benzını 5 ytl sordum onuda zıppo tuhafıma gııtı orjınal mı anlamadım ustundekılere bakarsak orjınal ama sahtesı kadar ıyı ses cıkarmıyo :D :D

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

benzinin litresi 3.30 mu ne zaten 2 litre 6 eder 5 litreye varil doluyor, içinde 300ml lik bişey var 5 lira olması lazım heryerde gidip 330ml lik şeye 30 lira mı isticekler ? 

"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

Zippo%20Joker%20Evil%20Clown%20Lighter%20Z24468

bende bu var zippo joker face 25 amerikana aldim

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

7-8 liradır benzini.

50-60 kere doldurur.

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

beyler zippoyu aldım almasınada epey sorun cıktı taşınıda taktırdım ıkıcı olarak aldım bır arkdaştan netten bulamadım musaıt bır zamnda resmını cekıp koycam

amerıcan marka orjınal zıppo fakat ne zippoyu dokuyorum fıtılın ordugun yerde akıyo hatta taşınıda degıştırdım fakat bazen 10 çakışta anca yanıyo puf puf eder ya

o şekıl oluyo ve yanmıyo normal zıppolar gıbı fıtılınden mı anlamdım nasıl duzeltcegımı fıtılı ben degıştıre bılırmıyım ne kadardır nedendır böle yapması bır bılgısı olan var mı?

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

Stargazer bunu yazdı:

Allura bunu yazdı:

cahilliğine verdim bu seferlik o yüzden anarsiste karşı çıkmıyom :)

göt lalesi :D gebzede ara bakalım bulabiliyon mu :D adamlar içine birazda su veya kolonya koyup 1-2 tl ye satıyolar ondan sonra mal gibi kalıyon :D denedim ordan biliyorum sonra adamı bulmaya uğraş seyyar puşt :D böylelikte adamların  5 tlye aldığı bir tane zippo benzininden 10 taneye yakın çıkartıyolar :D gebze gibi apaçi zengini bi yerde zippo kullanan yok gibi bişey kullananların çoğu zaten sırf şekil olsun diye gidip 5 tl çakmasını alıyolar ;)

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:

benzinin litresi 3.30 mu ne zaten 2 litre 6 eder 5 litreye varil doluyor, içinde 300ml lik bişey var 5 lira olması lazım heryerde gidip 330ml lik şeye 30 lira mı isticekler ? 

zipponun kullandığı benzini uçak yakıtlarında kullanıyolar, bildiğin kurşunsuz benzinle alakası yok...

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
Toplam Hit: 11606 Toplam Mesaj: 42