Zippo Çakmak
-
anarsist_manyaq bunu yazdı:
-----------------------------
hoca ayrıca orjinal zippo alıcaksın da bide onun benzini önemli :D gidipte ucuz olsun diye 1-2 tl ye zippo benzini diye satılanlardan alma. çakmağı aldığın yerde onunda kalitelisi vardır. zaten benzinin kokusundan anlar bilen biri çakma zippo benzini olduğunu :D
-----------------------------orjinali 5 lira ki zaten.
-
Allura bunu yazdı:
hoca ayrıca orjinal zippo alıcaksın da bide onun benzini önemli :D gidipte ucuz olsun diye 1-2 tl ye zippo benzini diye satılanlardan alma. çakmağı aldığın yerde onunda kalitelisi vardır. zaten benzinin kokusundan anlar bilen biri çakma zippo benzini olduğunu :D
-----------------------------cahilliğine verdim bu seferlik o yüzden anarsiste karşı çıkmıyom :)
-
Zippo Türkiyede pahalı olduğu içinmidir bilinmez bi dünya efsane üretilmiş haha :D
Taşıdır benzinidir zor bulunan seyler değil pahalıda değil.
Garanti meselesine gelirsek bozabilirseniz eğer istanbulda garanti kapsamında içini hemen değiştirip geri verirler.
Ebaydan getirtin hocalar 4 günde geliyor.Hem hesaplı hem çakmamı diye soru işaretleri kalmaz. -
harbıden hocam benzını 5 ytl sordum onuda zıppo tuhafıma gııtı orjınal mı anlamadım ustundekılere bakarsak orjınal ama sahtesı kadar ıyı ses cıkarmıyo :D :D
-
benzinin litresi 3.30 mu ne zaten 2 litre 6 eder 5 litreye varil doluyor, içinde 300ml lik bişey var 5 lira olması lazım heryerde gidip 330ml lik şeye 30 lira mı isticekler ?
-
bende bu var zippo joker face 25 amerikana aldim
-
7-8 liradır benzini.
50-60 kere doldurur.
-
beyler zippoyu aldım almasınada epey sorun cıktı taşınıda taktırdım ıkıcı olarak aldım bır arkdaştan netten bulamadım musaıt bır zamnda resmını cekıp koycam
amerıcan marka orjınal zıppo fakat ne zippoyu dokuyorum fıtılın ordugun yerde akıyo hatta taşınıda degıştırdım fakat bazen 10 çakışta anca yanıyo puf puf eder ya
o şekıl oluyo ve yanmıyo normal zıppolar gıbı fıtılınden mı anlamdım nasıl duzeltcegımı fıtılı ben degıştıre bılırmıyım ne kadardır nedendır böle yapması bır bılgısı olan var mı? -
Stargazer bunu yazdı:
Allura bunu yazdı:
-----------------------------cahilliğine verdim bu seferlik o yüzden anarsiste karşı çıkmıyom :)
-----------------------------göt lalesi :D gebzede ara bakalım bulabiliyon mu :D adamlar içine birazda su veya kolonya koyup 1-2 tl ye satıyolar ondan sonra mal gibi kalıyon :D denedim ordan biliyorum sonra adamı bulmaya uğraş seyyar puşt :D böylelikte adamların 5 tlye aldığı bir tane zippo benzininden 10 taneye yakın çıkartıyolar :D gebze gibi apaçi zengini bi yerde zippo kullanan yok gibi bişey kullananların çoğu zaten sırf şekil olsun diye gidip 5 tl çakmasını alıyolar ;)
-
Allura bunu yazdı:
benzinin litresi 3.30 mu ne zaten 2 litre 6 eder 5 litreye varil doluyor, içinde 300ml lik bişey var 5 lira olması lazım heryerde gidip 330ml lik şeye 30 lira mı isticekler ?
-----------------------------zipponun kullandığı benzini uçak yakıtlarında kullanıyolar, bildiğin kurşunsuz benzinle alakası yok...