Ziraat Bankası Parayı Göstermiyor
-
Arkadaşlar ev arkadaşıma sevgilisi Antalya dan 100 tl göndermiş 28 Kasımda. Yarın da parayı gönderen sevgilisi otobüse binip buraya geliyor.
arkadaşım şimdi parayı çekmeye gitti hesapta para yokmuş. Bankaya girmiş hesap dökümü istemiş. Gelen para görükmüyormuş. Yani böyle bir para yatmamış diyorlar.
Sevgilisine söyledi para yatmamış dedi. Sevgilisi de dekont verdiler nasıl olur filan dedi. isim soy isim yazıyormuş. Şimdi bankaya gidecek yerde değil o. Yarın da binip geliyor.
Bu durumda neler olmuş olabilir. Sevgilisinin parayı yatırmama gibi bir durumu yok yani.
-
Yanlış isme yatırınca para geri gönderiliyodu sanırım geçenlerde biri böyle bi konu açmıştı.
Böyle bişey olmuş olabilir? -
hesap numarasına yatırmış hocam. yani isim soy isim banka tarafından verilen dekontta çıkıyor.
-
6 ayda 1 yani yılda 2 kere kart için banka para kesiyor 60 liraydı sanırım.
Uzun süre kartta para yoksa banka kesmiş olabilir online işlemlerden bakmak lazım ona.
EFT olunca ertesi gün yatıyo para.
Bunlar da değilse bi fikrim yok -
isme havale yapmış olabilir kimliği ile ziraat bannkası şubesine gidip isme havale kontrolü yaptırsın hesaba değilde direk isme yapılmış bir olay olabilir.
-
sRcN bunu yazdı
isme havale yapmış olabilir kimliği ile ziraat bannkası şubesine gidip isme havale kontrolü yaptırsın hesaba değilde direk isme yapılmış bir olay olabilir.
kimlik ile kontrol yaptı hocam kadın. ama sonuç yok.
bu arada kart ücreti filan kesilse dökümlerde yazardı. yazmıyor
-
Sevgilisi Bir Yalancı Olabilir.. Umarım Bunları Yazdım Diye Bana Kızan Olmaz.... Benim Aklıma Başka Bir Şey gelmiyor..
-
ShockMan bunu yazdı
Sevgilisi Bir Yalancı Olabilir.. Umarım Bunları Yazdım Diye Bana Kızan Olmaz.... Benim Aklıma Başka Bir Şey gelmiyor..
yahu hocam merak etme :) kız kendi parasından gönderiyordu. hani öyle biri değil o. yani bu banka ile alakalı bir olay
-
myblackworldweb bunu yazdıShockMan bunu yazdı
yahu hocam merak etme :) kız kendi parasından gönderiyordu. hani öyle biri değil o. yani bu banka ile alakalı bir olay
Anladım Hocam.. İdare Et Bu ShockMan Çok Puştluklar Gördü. Özür O Zaman.
-
İşin ziraate kaldıysa zor. Keşke uzak duraydınız bela çünkü.
-
whoobay bunu yazdı
İşin ziraate kaldıysa zor. Keşke uzak duraydınız bela çünkü.
ilk defa sorun yaşadık hocam ya :(