Zombie Walk Nişantaşı
-
Poet bunu yazdı:
-----------------------------
zumsuk bunu yazdı:
ayağında nike, kullandığı bilgisayar yabancı, girdiği siteler, içtiği içkiler / sigaralar yabancı, izlediği ve hayran olduğu filmler yabancı, dinlediği müzikler yabancı
Sonra çıkıp kültürel yozlaşma...Oldu mq, hepiniz o kadar Türksünüz ki, Türk halk müziği dinleyip, anadol'a binen adamlarsınız dimi.
-----------------------------Karıştırıyorsun işte birbirine.Müzik evrensel bişeydir ya da film bunlar sanattır yani evrenseldir..Evrensel olan bişeyin yapılması garip değildir..Ama bu yürüyüşler nedir?Avrupa ya özentilikten başka bişey değil..Biz demiyoruz ki yabancı marka sigara içmek yozlaşmaktır,yabancı marka arabaya binmek yozlaşmaktır diye.Çok karıştırdın sen..
-----------------------------nutuk atacaksan git önce nickini değiş sonra at
-
fanteziye bak
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------:D ahaha var ya beynin sulanmış.Bak bakalım ben sabahtan beri milliyetçilik nutuğumu atıyorum.Nick ne alaka ahahaha :D:D:D
-
ingilizce nick kullanmak, amerikan markaları giymek yada yabancı müzikler dinlemek evrensel bir olaydır. tüm kültürlere nüfuz etmiştir. vaktinde en komünist rusya ve çin'de bile mc donalds şube açmıştır. sizin mantıkla gidersek, sırf adidas giyiniyor veya yabancı müzik dinliyoruz diye amerikan babaları gibi kızımızı seks partilerine de göndermeliyiz..öyle saçma bir noktadan eleştri yapıyorsunuz ki, düz mantıkla giderseniz sonuna kadar haklısınız. ama gerçekte saçma. tıpkı şey gibi..her sabah günaydın diyen komşunuza, iş arkadaşlarınıza;
"gün ve aydın?iki mantıksız kelime. ne anlamı var ki bunun" gibi saçmasapan bir tepki vermeye benzedi.
-
zumsuk bunu yazdı:
u235 bunu yazdı:
-----------------------------:D ahaha var ya beynin sulanmış.Bak bakalım ben sabahtan beri milliyetçilik nutuğumu atıyorum.Nick ne alaka ahahaha :D:D:D
-----------------------------hacı ben sana mı dedim direk hakaret ediyon ? Senin nickin mi ing ?
Ayrıca bu konuda milliyetci adam görüsünüde belirtebilir bişey diyemem ama önce dediğim gibi kendini düzeltsin sonra
-
u235 bunu yazdı:
hacı ben sana mı dedim direk hakaret ediyon ? Senin nickin mi ing ?
Ayrıca bu konuda milliyetci adam görüsünüde belirtebilir bişey diyemem ama önce dediğim gibi kendini düzeltsin sonra
-----------------------------benim mesjaı alıntı yapınca bana dedin zannettim kusura bakma.Bende anlamadım ne alaka ben nutuk çekmiyorum diye :)
-
zumsuk bunu yazdı:
u235 bunu yazdı:
hacı ben sana mı dedim direk hakaret ediyon ? Senin nickin mi ing ?
-----------------------------benim mesjaı alıntı yapınca bana dedin zannettim kusura bakma.Bende anlamadım ne alaka ben nutuk çekmiyorum diye :)
-----------------------------önemi yok hocam : )
-
Triumph bunu yazdı:
ingilizce nick kullanmak, amerikan markaları giymek yada yabancı müzikler dinlemek evrensel bir olaydır. tüm kültürlere nüfuz etmiştir. vaktinde en komünist rusya ve çin'de bile mc donalds şube açmıştır. sizin mantıkla gidersek, sırf adidas giyiniyor veya yabancı müzik dinliyoruz diye amerikan babaları gibi kızımızı seks partilerine de göndermeliyiz..öyle saçma bir noktadan eleştri yapıyorsunuz ki, düz mantıkla giderseniz sonuna kadar haklısınız. ama gerçekte saçma. tıpkı şey gibi..her sabah günaydın diyen komşunuza, iş arkadaşlarınıza;
"gün ve aydın?iki mantıksız kelime. ne anlamı var ki bunun" gibi saçmasapan bir tepki vermeye benzedi.
Hocam öyle bi dünya yok , Amerika'lı baba kızını seks partilerine göndermiyo zaten filmlerdeki gibi partilerde yok orda olan Türkiye'dede var.
Kültürel etkileşim iyi bişeydir öyle odun gibi sadece Türk kültürleriyle yaşanmaz millet ayrımı yapmak kadar öküzce bişey yok hepimiz insanız , istediğimiz kültüre göre yaşarız bu kimseyi ilgilendirmez. -
Zombie walk nişastası diye okudum.
ha bi de yapacak daha önemli işlerimiz olmalı kanımca.
-
bknz: saçmalık