Zone-H.Org Hacklenmiş
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------
NiGhT_SouL bunu yazdı:
Fake e Benziyor.zone si varmı :D
OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA zone zaten hacklenmiş:D bide sana zonesinimi versinler:D
Sen Ne Kadar Zekisin BöYLe :D -
helal olsun adamlara :D
-
zone-h kaydı yok hacı inanmam :D
-
uzun sürmez bence.
-
Dün böyle bi durum olsaydı eminim listemdekilerden birinin nickinde rastlardım :)
Sitenin ISS dosyasını etc/hostta değiştirerek yapılan bi numara vardı belki o olabilir diye düşünüyorum...
-
ben dün konuştum editörle on holdda gif olarak alınan r57 shelli bir mirror örng ;
tahribat.com/r57.gif gibi böyLe bir sayfaya mirror aLmışlar sonra url den bazı komutLarLa archives dosyasına o shelli r57.php olarak upload ettirmişLer :)
yani moduLun bir zaafiyeti valla tebrik ediyorum.
ben benim yöntemimle girmişlerdoir sanıyordum ama oradan girmemişler zone-h dada halen açık mevcut arkadaşlar :)
ama passLarı sağLam yaptıLar bu sefer kırıLmıyor :D
-
t4cs1zkr4L bunu yazdı:
-----------------------------ben dün konuştum editörle on holdda gif olarak alınan r57 shelli bir mirror örng ;
tahribat.com/r57.gif gibi böyLe bir sayfaya mirror aLmışlar sonra url den bazı komutLarLa archives dosyasına o shelli r57.php olarak upload ettirmişLer :)
yani moduLun bir zaafiyeti valla tebrik ediyorum.
ben benim yöntemimle girmişlerdoir sanıyordum ama oradan girmemişler zone-h dada halen açık mevcut arkadaşlar :)
ama passLarı sağLam yaptıLar bu sefer kırıLmıyor :D
-----------------------------t4cs1zkr4L sen de mi burdaydın :D evet benim dedigim olay degilse senin dedigin de mantıklı,acıgın joomlayla ilgisi yok sanırım,tamamen components modul hatası :)
-
Bu ilk hacklenişi değil sonda olmayacak :) nedense hep araplar tarafından hackleniyor :)
-
araplar antivirus software & hacking te parlak bi döneme girdiler.ama zone-h kaydını görmek lazım bununda fyk belki ))
-
Ah o compenentler (: .Çok sağlam dediğimiz siteleri bile kepaze ederler.+union la başlayan kodu gördümü hiç dayanamaz koyar hemen önüne jos_users tablosunu :D