? Türk. Net Peşin 12 Aylık Ödeme +2 Ay Hediye Kampanyası?
-
Turk.net in forumunda bu soru sorulmuştu. Cevap olarak dahil olmayacağını yazmışlar. İlk +2 ay kullanılabileceğı yazılmış. Cuneyd in başka bir durumu var yoksa yanlış bilgi verildide extra +2 ayıda memnuniyet adına mı verildi emin değilim.
Linki arayayım dedim ama karışı bir forum sistemi var. Baktığım link bu olmalı ama buradan eski konulara mı baktım hatırlamıyorum.
https://forum.turk.net/t/12-ay-fiyatina-14-aylik-internet/50119/8
Kampanya şubat ayında son buluyordu. Geç kalmış olabilirim bu aklı verirken :| Cuneyd ile ile aynı koşullarda mısın önce onu kontrol ederdim belki ona farklı bir kampanya denk gelmiş olabilir. Aynı ise Cuneyd e emrivaki yapmak istemem ama hizmet numarasını verebilirse turkneti arayarak bu hizmet numaralı arkadaşım aynı koşulda aynı durumda kampanyada +4 ay şekilde kullanılacağı bilgisi verilmiş ve ödeme yapmış bana ise farklı şekilde söyleniyor diye soruşturulabilir.
-
duble v
hypnot1c tarafından 02/Mar/25 22:14 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Bu yeterli sanırım.
Bu ss i attım, özür dileyerek ağız değiştirdiler bana denilen kampanya içerigi hakkında.
Israrla da aramaya başladılar.
Garabet bu s1kikler.
-
@hypnot1c, ne dedikleri belirsiz sorma.
i̇nternet kampanya türk.net i̇ss turknet fiber comnet türknet turknet turk.net turknet vdsl