folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder ? Türk. Net Peşin 12 Aylık Ödeme +2 Ay Hediye Kampanyası?

? Türk. Net Peşin 12 Aylık Ödeme +2 Ay Hediye Kampanyası?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Turk.net in forumunda bu soru sorulmuştu. Cevap olarak dahil olmayacağını yazmışlar. İlk +2 ay kullanılabileceğı yazılmış. Cuneyd in başka bir durumu var yoksa yanlış bilgi verildide extra +2 ayıda memnuniyet adına mı verildi emin değilim.

Linki arayayım dedim ama karışı bir forum sistemi var. Baktığım link bu olmalı ama buradan eski konulara mı baktım hatırlamıyorum.  

https://forum.turk.net/t/12-ay-fiyatina-14-aylik-internet/50119/8

Kampanya şubat ayında son buluyordu. Geç kalmış olabilirim bu aklı verirken :| Cuneyd ile ile aynı koşullarda mısın önce onu kontrol ederdim belki ona farklı bir kampanya denk gelmiş olabilir. Aynı ise Cuneyd e emrivaki yapmak istemem ama hizmet numarasını verebilirse turkneti arayarak bu hizmet numaralı arkadaşım aynı koşulda aynı durumda kampanyada +4 ay şekilde kullanılacağı bilgisi verilmiş ve ödeme yapmış bana ise farklı şekilde söyleniyor diye soruşturulabilir. 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

duble v

hypnot1c tarafından 02/Mar/25 22:14 tarihinde düzenlenmiştir

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bu yeterli sanırım. 

Bu ss i attım, özür dileyerek ağız değiştirdiler bana denilen kampanya içerigi hakkında.

Israrla da aramaya başladılar.

Garabet bu s1kikler.

Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

@hypnot1c, ne dedikleri belirsiz sorma.

Kurtlar tasma takmaz....