1 Alana 1 Bedava Spor Ayakkabı
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------hocam şimdi bir soru bir adet 70 liralık bir adet 100 liralı ürün begendik hangisinin fiyatını ödüyoruz :) bu ay %100 bi hediye almam gerek buradan alma ihtimalim yuksek :)
-----------------------------Hocam fiyatı yüksek olanı ödüyorsunuz.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------spormarketim.com un bekliyorum kampanyasını
adamlar tüm ürünlerde bir alana bir bedava yapıyo adamların sayesinde 2 ayakkabı alıyoruz her sene :D
-----------------------------:) Yeni web sitemizde böyle bir olaya gireceğiz.
-
MiLK bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------spormarketim.com un bekliyorum kampanyasını
adamlar tüm ürünlerde bir alana bir bedava yapıyo adamların sayesinde 2 ayakkabı alıyoruz her sene :D
-----------------------------:) Yeni web sitemizde böyle bir olaya gireceğiz.
-----------------------------hoca toksözlerle baş edemezsiniz :))
adamlar Türkiyede king hacı belki size malzemeyide onlar veriyo :)
-
overbite bunu yazdı:
-----------------------------kampanya ne kadar sürecek?
diğer kredi kartları ne zaman kullanılabilir?
kampanya sadece lotto spor ayakkabıları için mi yoksa lotto'nun botlarından da alabilir miyiz?
-----------------------------Kampanya haftasonunu bulmaz heralde stoklar hızlı eriyor hocam :)
-
KarasuZanu bunu yazdı:
-----------------------------Belki benim ayak taraklı diye problem yaşıyorumdur ama özellikle ayakkabıyı deneyerek alma taraftarıyım. En azından mağazada model beğenip senden alırım değişim gibi işlerlede uğraşmamış oluruz, aklımda konu. kolay gelsin ve hayırlı işler.
-----------------------------Lotto kampanyası haricinde almış olduğunuz tüm ürünlerin kargo ve değişimlerinden dolayı ücret almıyoruz hocam :)
-
Hocalar kampanya bu cuma son buluyor yardımcı olmak isterim sizlere :)
-
Bütün indirimler kaldırılmış vaziyetin indirilmesi lanse edilmiş halleridir.
-
MiLK bunu yazdı:
-----------------------------Hocalar kampanya bu cuma son buluyor yardımcı olmak isterim sizlere :)
-----------------------------
Hani lacoste lar gelmedimi hala -
flassy bunu yazdı:
-----------------------------MiLK bunu yazdı:
-----------------------------Hocalar kampanya bu cuma son buluyor yardımcı olmak isterim sizlere :)
-----------------------------
Hani lacoste lar gelmedimi hala
-----------------------------Hocam Lacostelar var aslında mağazamızda ama stoklarında kırık çok yani istediğin modeli bulsan dahi numarası olmayabiliyor malesef.
-
hocalar bugün son, hem size hem bana faydalı olacak bu kampanyadan yararlanmak için 00:00'a kadar vaktimiz var :D