1 Ekranı Kırık, 1 Arızalı Laptop Ve 1000’Den Fazla Satılık Kitap
-
1)
Toshiba Satellite L50-A-1CX: Adaptörü kayıp yani yok. Laptop fonksiyonel çalışıyor ama ekran ve ekranı tutan kısım kırık. HDD bende kalcak verilerden ötürü
Laptop linktekinin aynısı -- https://www.vatanbilgisayar.com/l50--notebook-core-i5-4200m-25ghz-8gb-1tb-156-2gb-w8-notebook-bilgisayar.html
örnek fotolar:
2)HP Envy 13, 2016: Arızalı laptop, klavyeye hafif su döküldü ama anakart işlemci v.b. Gitmedi. Çalışıyordu. Geçen bi kasayı açtım bataryayı çıkarıp geri taktım arıza oluştu. Arıza şu: power basınca boot yapmıor fanlar dönüyor susuyor.Boot yapsa dahi ekran siyah. Laptop çalışıyor boot oluyor ama ekran gelmiyor. Batarya ölü. Yüzde 10 Lara'da falandır ömrü.Adaptörü var. 1 fanında arıza var. Özellikler: 6. Nesil i5 işlemci 4 GB RAM, ekran kartı intel graphics. SSd sini veremem içinde verilerim var o bende kalcak.
örnek fotolar:
3) Turkcell vın : çalışıyor , adaptör kablo batarya ve belgeleri mevcut
4) 1000 adet civarı kitap satılık. Kitaplar 0 fabrikadan çıkış. Hiç açılmadılar.
400 tanesi Uğur yayınlarının ve YAP yayınlarının konu anlatım soru bankası ve çalışma fasikülleridir. AYT TYT Tam setleri içerir. 7-8-9-10-11-12-12mezun sınıflar tam setleri içerir.
600 kitap ilkokullar için okuma kitaplarıdır. Her bir okuma kitabından 3 ya da 5 ya da 10 yada 20 ser tane olarak var toplam 600 civarı.
ornek fotolar:
Fiyatlar:
Laptoplara çok anlamadığım için fiyat teklif istiyorum
Vınn 250 TL
Kitapları piyasa fiyatının yüzde 35 altına vereceğim.
Edit: Turkcell Vinn @OverLord a satılmıştır.
Edit: Laptoplar @Laq3sre ye satılmıştır.
-
Notebooklar için 500 tl uygun mudur ?
-
efsane_212 bunu yazdı
Notebooklar için 500 tl uygun mudur ?
Maalesef biri 1k veriyor zaten şuan
-
Vinn için 200 'e ne dersin
-
OverLord bunu yazdı
Vinn için 200 'e ne dersin
Anlaştık.
-
-
konuyu baltaladım ama vınn isteyen varsa bende de var 1 tane
-
ben bişileri tamir etmeyi seviyorum. tamir edilecek bişileri olanlar bana yazabilir mi ? ama elimde de kalabilir. o tarz bişiler varsa bana yollar mısnız ? 10 yıllık laptop telefon filan. ama çok para veremem. sadece tamir yeteneğim gelişsin istiyorum.
satışta da kolay gelsin up olsun.
-
pm attım.
-
-
Toshiba 500 vereyim.