folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 1 İnsanın Kaliteli Olduğunu Hangi Söz Ve Davranışlardan Anlarız?

1 İnsanın Kaliteli Olduğunu Hangi Söz Ve Davranışlardan Anlarız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

insan sarrafı olduğumu sandığım her an hiçbir şey anlayamadığımı, insanların gerçekten sözünden dönebileceğini, yeminlerin ve büyük sözlerin hiç bir anlam ifade etmediğine şahit oldum.

şöyle ki. bir insan hangi sözden veya hangi davranıştan kendini belli eder?

bir kişiye hangi sözüyle hangi davranışıyla ona inanmalıyız? ya da hangi durumda ondan uzaklaşmalıyız?

güven veren hareketler nelerdir?

yani karşımızdaki insanı konuştuklarıyla ya da hareketleriyle ne kadar tanıyabiliriz?

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

İyiler ilk görüşte tanınmaz demiş Emrah Serbes.

Kendisinden sosyal konum itibariyle aşağıda olan biriyle konuşma tarzıyla ve sosyal konum itibariyle yüksek olan biriyle konuşma tarzına bakarak anlayabilirsin bence.

Tabi bunlar basit arkadaşlık ilişkileri için.Evlenilecek ya da uzun süreli bir ilişki için bunların kat kat fazlası gerekir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

bunlar forum sitesinde başkalarının tavsiyesiyle öğrenilecek şeyler değil. tecrübe ederek öğreneceksin. çat diye iyi veya kötü olarak yargılaman imkansız; ama kimden dost olup olamayacağını kazık yiyerek yada uzatılan eli tutarak öğreneceksin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Ben ilk önce ayakkabısına bakarım ;)

Edit: Ayakkabının altı delik olsa bile üstü her zaman boyalı olsun. Bir insanın herşeyden önce kendisine saygısı olması gerekiyor. 

CAgAtAy tarafından 02/Nis/13 17:54 tarihinde düzenlenmiştir

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bi erkegim kadinda dikkat ettigim seyler temiz ve bakimli olmasi tanidigim bi parfum kullanmasi ve konusurken agzini yaymadan konusmasi eger bunlara sahipse ilk asamayi gecmistir benim icin

7-19 tarafından 02/Nis/13 17:57 tarihinde düzenlenmiştir

la liberte ne meurt jamais.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

Damarına basacaksın hacı, bir insanın gerçek yüzünü görmek için damarına basacaksın.

Karşındakinin sinirlerini bi zıplat, bakalım ne kadar öfkesine hakim olabiliyor, ne kadar kendisini savunmaya geçip senin eksiklerini, geçmişte üstünü örttüğünüzü sandığın yanlış bir davranışını "sen zaten böyle yapmıştın" diye yüzüne vuruyor, o melek nasıl şeytana dönüşüp egosunu korumak için en ağır darbelerle seni yere yığıyor. En çok sevdiğim bu yöntemdir benim. Nabız yoklarım arada hem ailemin hem de arkadaşlarımın.

Mukavim_ tarafından 02/Nis/13 18:02 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi
    Triumph bunu yazdı

bunlar forum sitesinde başkalarının tavsiyesiyle öğrenilecek şeyler değil. tecrübe ederek öğreneceksin. çat diye iyi veya kötü olarak yargılaman imkansız; ama kimden dost olup olamayacağını kazık yiyerek yada uzatılan eli tutarak öğreneceksin.

ben kendi tecrübelerimle hareket ediyorum zaten. ama bu konuda forumun düşüncesini merak ettim :) benden daha tecrübeli kişilerin yorumlarını özellikle de ^^

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeratul
    zeratul's avatar
    Erkek

Büyük patronlar restorantlarda garsona kasıtlı hata yaptırıp karşısındaki kişinin davranışını ölçermiş seninle eş veya senden düşük birinin davranışlarını anlayamazsın mantığıyla.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Rahmetle peder'im derdiki dostunu tanımak istiyorsan ya onunla yola çık yada borç iste/ver

hayat denilen şu oyunda nice babyface'ler sana kütük atar nice deccal sıfatlılar sana candaş olurlar

ben 15 senelik dostumdan kütük yemişim neyi kıstas göstereyim sana.. Herşey hissiyattır ama şu'da var her içine doğanda

hakikat değildir sadece süreç içinde anlıyacaksın müride kardeşim...
    Haa söz demişsin veya davranış ..

defalarca deniyeceksin ona hissetirmeden.. ister sözlü ister fiili

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

yeri gelir güvenilir olan bir insan bile sözünden dönebilir ve seni hayal kırıklığına uğratablir

bu yüzden yaşa taşa ba.. oturmayacaksın

dikkat edeceksin

örnek:

abi bizde yanlış olmaz !!1

bu yaşıma geldım boğazımdan haram lokma geçmedi!!!

beni 70 milyona sorabılırsın büttün mahalle beni sever ben buyaşşıma geldim arkamdan laf ettirmedim

diyenlerden korkacaksın

zalimadam tarafından 02/Nis/13 17:59 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    Darkparadise bunu yazdı
    Triumph bunu yazdı

ben kendi tecrübelerimle hareket ediyorum zaten. ama bu konuda forumun düşüncesini merak ettim :) benden daha tecrübeli kişilerin yorumlarını özellikle de ^^

Biri bana mı seslendi ?  :|

İnsan oğlunu bu tip tipik tezlerle genellemeyediğimizden yine bu iş hayati tecrübelerine gark olacak ve ben seni bir eksenin içine sokmak istiyorum..

Çünkü ne kadar düşünürsen düşün Kafan Almaz.

Aynı bunu dinleyip tamam olay buymuş diyorsun ;

http://hiphoplife.com.tr/haberler/2684-seckhofalse-kafan-almaz.html

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
Toplam Hit: 9678 Toplam Mesaj: 79