1 Şehit. Suriye Sınırı.
-
Allah ailesine sabırlar versin.
-
SUPERBICO bunu yazdı
kimse sabrımızı ölçmeye kalkmasın sakın.
bıçak kemiğe dayandı , -
SUPERBICO bunu yazdı
kimse sabrımızı ölçmeye kalkmasın sakın.
HoLyCat tarafından 22/Tem/14 09:10 tarihinde düzenlenmiştir -
TSK açıkladı 2 askerimizi suriyeli o.ç'ları değil pkklı orospu çocukları şehit etmiş...
-
Şehit sayısı ikiye çıktı. Olay pyd/pkk tarafından gerçekleştirilmiş. En az 6 teröristin öldüğü söyleniyor ama değil 6, milyonlarcası geberse 1 şehidimizi geri getiremez bize. Soyları kurusun soysuz şerefsizlerin. Şimdi Uludere'nin neden bombalandığını çok daha iyi anlıyorum.
-
Sikerim gazzenizi suriyenizi yav şehit sayısı 3'e çıkmış hala gazzeden bahsediyorlar a.q bu vatan toprağında doğan insanların hiçmi değeri yok gözünüzde anlamıyorumki.
-
Filistine gazzeye ağlayan insanlar bu vatanın evlatlarına ne zaman ağlıcak elbet o gün gelecek zamanı gelince bu olaylara susanlarıda,izleyenleride,alkışlayanlarıda, hepsinin o kara kaplı defterden cıkıp günahları okuncak ne demokrasiniz nede dininiz sizi kurtaramıcak ciğerinizi bile sökecez.
-
Ne hallere düştük, insan üzülüyor.
-
görünen o ki, apo nun pkk üzerinde eskisi kadar etkisi yok,daha önce okuduğum şeylere göre, şuanki pkk yönetimi onu takip etmek istemiyor, ama büyük tepki alacakları için ve örgütten kopmalar olacağı için çok ses çıkaramıyorlar..
diyordum, sonra haberlere bi bakayım dedim de kaldırmışlar sanki hepsi..
sadece radikalde buldum bi haber
başlıkta pyd deniyor ama , altta pyd açıklamasında olayın onlarla ilgisi olmadığı söylenmiş, kaçakçılarla çatışma olmuş sanırım.