1000 Tl'e Cep Telefonu Önerisi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

Anneme hediye alacağım.  Telefon olarak  discovry2 yada  turkcell t60  düşünüyorum. Düşünceniz nedir ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Erkek

sakın o parayı o çöplere verme:) şuan piyasada 2000 bin tl olan telefonlarda bile olmayan özellikler xiaomi mi4 te:) neden bu kadar övüyorum çünkü bende kullanıyorum ve istediğim kadar uygulama kuruyorum herbişey yapıyorum telefonun umrunda değil gram takılma, kasılma yok:)

http://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi4-16gb-4g-lte-P71899521?cid=601002&gclid=CKyxuYq1lMkCFePnwgod_e8FeA

Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

lg g3 alabilirsin. Kart kampanyasıyla 1050 lira. Huawei g7 alabilirsin. Lenovonun sadece media markt da satılan bi modeli var ona bi bak. gidip çin telefonlarına o parayı sıvama

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Erkek
    66albay bunu yazdı

lg g3 alabilirsin. Kart kampanyasıyla 1050 lira. Huawei g7 alabilirsin. Lenovonun sadece media markt da satılan bi modeli var ona bi bak. gidip çin telefonlarına o parayı sıvama

kendinle çelişiyorsun.. Huawei çin markası + xiaomiyi bir araştır:)

Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

General discovery 4g 750

Kılıf 25 TL

25 TL gibide. Hafıza kartı

Toplam 800

Geri kalan 200 ile de mutfak el aletlerinden birşey alırsın. Yada kazak etek gibi birşey de olur. Yada fiyatları bilmiyorum da bir tane yüzük olabilir. Merakına göre birşeyler ayarlarsin

Niye bütün parayı telefona yedireceksin

futurist tarafından 16/Kas/15 09:45 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek
    21li bunu yazdı

sakın o parayı o çöplere verme:) şuan piyasada 2000 bin tl olan telefonlarda bile olmayan özellikler xiaomi mi4 te:) neden bu kadar övüyorum çünkü bende kullanıyorum ve istediğim kadar uygulama kuruyorum herbişey yapıyorum telefonun umrunda değil gram takılma, kasılma yok:)

http://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi4-16gb-4g-lte-P71899521?cid=601002&gclid=CKyxuYq1lMkCFePnwgod_e8FeA

3-4 yaşındaki yeğenler bunu yere atar sonra  kırılır bozulur ve daha sonra bunun parçası bulunmaz hocam ..  ama dediğin gibi güzel telefon

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Erkek
    LinkinMeTiN bunu yazdı
    21li bunu yazdı

3-4 yaşındaki yeğenler bunu yere atar sonra  kırılır bozulur ve daha sonra bunun parçası bulunmaz hocam ..  ama dediğin gibi güzel telefon

2 yıl garantili cihaz dostum:) + kasa full çelik.. yani plastik değil:) kırılmaz camıda 20 tl ye n11 de semers var ordan satın al canavar gibi cihaz:)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ksiezyc
    Ksiezyc's avatar
    Erkek

z3 compact var istersen o fiyata verebilirim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

z1

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    21li bunu yazdı

bu telefon çok hoşuma gitti türkçe dil seçeneği varmı ?

şarj ısınma ne durumda ?

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    GoldenBoy bunu yazdı
    21li bunu yazdı

bu telefon çok hoşuma gitti türkçe dil seçeneği varmı ?

şarj ısınma ne durumda ?

4g varmı bu telefonda? 

.
Toplam Hit: 1819 Toplam Mesaj: 16
telefon telefon cep