14 Şubat Stratejileriniz Neler ? - Google'dan Mesaj
-
Hocalarım, bu başlık altında 14 şubatla ilgili satış, pazarlama, potansiyel müşteri yakalama, seo, e-ticaret vb konularda neler yapıyorsunuz tartışabiliriz. Yapılacak mutlaka bir şeyler olabilir.
Ayrıca 14 şubatla ilgili çalışmaya henüz başlayaman hocalarıda bi dürtüp uyandırayım istedim.
Google 'Kışın ortasında aşkı “arayanlara” ulaşmak için ipuçları' konulu paylaştığı içeriği aşağıda.
Örneğin ben şu anda rafting ve kamping faliyetindeki düzcedeki işletmem için bir kampanya yapacağım @C_e_Z_a hocanın makale.yaz sitesinde 2 makale yazdırıyorum. Blog yazısı, mailing, ufak da bi reklam veririm.
14 şubat aktivite arama trendi de artıyor bu kelime üzerinden yürüyüp şimdiden bahara yaza hazırlık yapmaya çalışıyorum.
https://trends.google.com.tr/trends/explore?geo=TR&q=14%20şubat,14%20şubat%20aktivite
Sizde durumlar nedir ?
TxT tarafından 29/Oca/19 12:32 tarihinde düzenlenmiştir -
para yok para. faturalarımı zor ödüyorum.
-
PanxeR bunu yazdı
para yok para. faturalarımı zor ödüyorum.
Para olmadığı için bunlara kafa patlatmamız lazım hocam. :)
-
Para çıkmasın cebimden diyosanız eğer
Hiç bişi yapmayın, caz yaparsa da şunu söyleyin : " Herkesin kutladığı gün bizim için ne kadar özel olabilir ki sevgilim. "
Mantıksal cümlelerinizle psikolojik baskı kurun, işi beni sevmiyor musuna kadar götürün ama hafif geçişlerle yavaşça işleyin konuyu.. 14 şubatı yaşadığınıza lanet etsin sevgiliniz. Ertesi gün gönül alma işiyle geçer 16 şubata tertemiz zararsız ilişkiye devam aşlsjkdşlaksjd
-
Buyrun kendi konumu önereyim size :)
https://www.tahribat.com/forum/kisiye-ozel-alternatif-farkli-sirin-bir-hediye-a-239810
-
Benim nu sefer ciddi bir hediye almam gerekiyor..
-
ben işime aşığım 14 şubatta bilgisayarıma Ram alacam
-
TheAvenqer bunu yazdı
ben işime aşığım 14 şubatta bilgisayarıma Ram alacam
Bende sıvı soğutma almayı düşünüyorum ram doydu cihaz.
-
Paris'e götürüyorum, 14 şubatta ciedal diye bir otelin tepesinde yemek yiyeceğiz.
Seneye ne bok yiyeceğim bilmiyorum -
sandman bunu yazdı
Paris'e götürüyorum, 14 şubatta ciedal diye bir otelin tepesinde yemek yiyeceğiz.
Seneye ne bok yiyeceğim bilmiyorumbirerde sarı yelek alırsınız ohh gaz bombası eşliğinde bi teklif patlat göz aşları içinde misss
-
zeybekustasi bunu yazdı
Benim nu sefer ciddi bir hediye almam gerekiyor..
Demek sonun da oldu. Hayırlı olsun.