15:00 - 21:00 Çalışacak İş Arkadaşı Arıyoruz / Home Office
-
Konusunu açtım ben gerekilenler konuşuldu. insanlara hatırlatıyorum sadece sonra kimse magdur olmasın diye. Üzerime düşeni yaptım uyardım bundan sonrası kabul eden arkadaşın bilecegi iş.
Easx sen alluranın multisimisin ?
Son giriş tarihi 20 dakika 1 saniye önce Allura yazmamışta... (18:45)
A_REX tarafından 09/Eyl/15 18:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Paranoiattack bunu yazdıA_REX bunu yazdı
Allura sen bana eksik ram, işlemci fanı olmayan kasa gönderip 3-5 kuruşa tenezzül eden adamsın nasıl ödeyeceksin maaşları ?
böyle bir durum varsa durup bi düşünün arkadaşlar. emeğinizi heba etmeyin
sıkıntılı iş desenize...
-
A_REX bunu yazdı
Konusunu açtım ben gerekilenler konuşuldu. insanlara hatırlatıyorum sadece sonra kimse magdur olmasın diye. Üzerime düşeni yaptım uyardım bundan sonrası kabul eden arkadaşın bilecegi iş.
Easx sen alluranın multisimisin ?
Son giriş tarihi 20 dakika 1 saniye önce Allura yazmamışta... (18:45)
Aynen hocam ben allurayım. Te allahım .
21:00 - 03:00 vardiyasında ben ve ericnorthman çalışıyoruz. İşe girmek isteyenler açısından açıklama olsun diye yazdım boş yapmanın lüzmu yok bu konuda. Neyse uzatmayalım yanlış anlaşılma olmasın sizin aranızdaki konu.
-
Paraya ihtiyacı olan çalışabilecekler bence kaçırmasın.Yöetimden veya para durumundan hiçbir şekilde sorun yaşamazsınız.Aksine bazı durumlarda bana yardımcı bile oldular para konusunda.Şimdiden çalışacak arkadaşa hayırlı olsun.Bu arada bende haftada 2 gün çalışıyorum allura hocamla.
-
sLeymN bunu yazdı
hacı buradan bir arkadaşım var. Okulu uzattı iş arıyordu. Paraya çok ihtiyacı var. Az önce aradım yine dışarı çıkmış iş aramak için. Akşam eve döndüğünde konuya yazacak.
Daha önce bu tarz bir iş yaptı. Flash oyunlara açıklama ve anlatım vs yazıyordu. Gelsin görüşün konuşun bir.
Ben arkadaşa kefil olurum, bana kefil olan çıkar mı bilmem ama :D
çağrı mı lan o? beraber çalıştık patronu olarak referans oluyorum saglam adamdır. suleyman gibi çürük değildir. :D
-
2014 Aralık ayının 2. haftasından beri 9 buçuk aya yakındır @Allura nın sisteminde yer almaktayım.
Sistemin en yoğun saati sayılabilecek 21:00 gece 03:00 arası 6 saatlik tempolu bir çalışmaya @easx muridle beraber ortak sürdürmekteyiz
Biz belirtilen işi dakikada bir tane yaparak yürütebilecek konumdayız. Çalışma arkadaşlarda aynı şekilde.
Beni tanıyan birçok kişi " ücret " kelimesinden önce iş standartı ve insan dost kazanmayı önce tuttuğumu bilir .
@Allura ücret konusunda geciktirmeksizin, ödemenizi yapar, ek mesaileriniz hakkıyla ve daha fazlasıyla hesabınıza geçer.
Sisteme gelecek başlayacak arkadaş para mevzusundan daha çok dost olmayı, insan tanımayı,aile olmayı, güvenmeyi ve koca tahribatta
4'e yakın muridin beraber iş yaptığı bir sistemde ilk önce aile olmayı tahribatta başardığı gibi başarması rica olunur.
Yazıktır. Para hırsıyla bu işe gelenin ne kazandığının helali olur, ne çalışan arkadaşlarıyla tatlı dili olur, nede verdiği işin güzelliği olur.
İşten korkan, tereddüt eden, para sorunsalına takılan, Alırmıyım ? Vermezler mi ? Beni dolandırırlar mı ? Birşey olur mu ?
Gibi çok sayıda paranoyak sorulara takılan murid ama bir yandanda önce insanlığı sonrada ihtiyaçlarına kapı olacakların açtığı kapıda
Para kazanmayı tercih etmek isteyen ve garanti isteyen murid olursa
Şayet görüşmlerini sistem yönetimiyle yaptıktan sonra 0553-645-10-23 beni arayabilir
Bir görüşme teklif edip istanbul içi istediği bir yerde hocam görüşelim anlaştım ama tereddütlerim vs var beni bilgilendir misin ? der
Şahsi olarak gider ayağına kadar ağırlar iki güzel sütlü kahve içer sohbetim yapar tüm iş detayını sorularını cevaplar dost kazanır geri dönerim
Üst cümleler şahsen ve ciddi olarak işin tabanında saygı duyduğum adama ve çalışan arkadaşlarıma gereksiz itafda bulunulmaması için belirttim
Numaram orada gidin görüşün okeyleyin, sonra arayın güvenceniz ve cevaplarınız olabileyim.
Şimdiden başlayacak arkadaşa hayırlı olsun
-
Ayrıca tahribattan yaklaşık 7 mürid çalışıyoruz. Diğer iki kişi pek aktif değil.
-
dbcooper bunu yazdısLeymN bunu yazdı
hacı buradan bir arkadaşım var. Okulu uzattı iş arıyordu. Paraya çok ihtiyacı var. Az önce aradım yine dışarı çıkmış iş aramak için. Akşam eve döndüğünde konuya yazacak.
Daha önce bu tarz bir iş yaptı. Flash oyunlara açıklama ve anlatım vs yazıyordu. Gelsin görüşün konuşun bir.
Ben arkadaşa kefil olurum, bana kefil olan çıkar mı bilmem ama :D
çağrı mı lan o? beraber çalıştık patronu olarak referans oluyorum saglam adamdır. suleyman gibi çürük değildir. :D
Referanslarım sağlam :) boss teşekkür ettm ;) iş bana da zor gibi geldi daha önce yaptığımla karşılaştırdım sıkıntılı olur 100 kelimelik metinlerle kıyasladığımda burada 300 kelime var ve günde 25-30 tekrar 6 saat dolu dolu bilgisayar başında geçer :D
-
oha amk paraya bak
ben amelelik yapıyom günlük 100 lira alıyorum aq :D
-
6x6x4 ten 144 saat aylık düz hesap.
saatine 5.5 lira gibi bir fiyat cıkıyor hocam. biraz abartı geldi.