15.000 Adet DVD Kopyalama Yaptıraileceği Yer_?
-
Arkadaşlar merhaba;
İş gereği 1 dvd'yi şirket tanıtım videosu tarzı bir konferans vidosunu 15.000 adet çoğaltmam gerekiyor boyut 4 GB kaliteyi düşürmeyi tercih etmiyorum.
Konuyla ilgilenen yada daha önce benzeri bi iş yaptırmış olan varmıdır içimizde?
*Not: Kopyalama işlemi master DVD yi verdikten sonra max. 2-3 günde yapılmış olmalı.
Teşekkürler.
-
hocam bukadar profesyonel kopyalamayı sanırım unkapanındaki plakçıların desteği ile yaptırabilirsin :) dediğin olayı hesaplarsak min 10 dk da 20 dvd yazdırdığımızı düşünürsek 1 saatte 120 dvd yapar, 24 saatte 2880, 15.000i 5,5 günde hallolur oda hiç takılma, yanma, bozulma yapmazsa...
-
usta bana pm ile dönermisin fiyat ve detayları.
-
gvn666 bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar merhaba;
İş gereği 1 dvd'yi şirket tanıtım videosu tarzı bir konferans vidosunu 15.000 adet çoğaltmam gerekiyor boyut 4 GB kaliteyi düşürmeyi tercih etmiyorum.
Konuyla ilgilenen yada daha önce benzeri bi iş yaptırmış olan varmıdır içimizde?
*Not: Kopyalama işlemi master DVD yi verdikten sonra max. 2-3 günde yapılmış olmalı.
Teşekkürler.
-----------------------------hacı webe upload etseniz de millet ordan indirse olmaz mi 15k cd cogaltmaya para veren insan 1 aylik hosting tutar indirtir yani zor bisey degil 15k dvd basmak cok sacma geldi bana acikcasi
-
tanesi 10 liradan üretilse emek + elektrik saymıyorum makina masrafları
150 milyar para lan sdkfl değer mi acaba
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------tanesi 10 liradan üretilse emek + elektrik saymıyorum makina masrafları
-----------------------------nerde yaşıyorsun sen hocam :)
-
sirri bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------tanesi 10 liradan üretilse emek + elektrik saymıyorum makina masrafları
-----------------------------nerde yaşıyorsun sen hocam :)
-----------------------------her dvd için ayrı ayrı çekim yapılacağını sandı herhalde :)
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------1 sifir sil hatta 3/4 ile carp bide
-
http://www.kamel.com.tr/turkish/dvd.html
yaz hocam mail at.
-
Kopyalama derken yazıcıyı kastetmiyorsun umarım.. 15000 adet basılır bir rakamdır sanırm...
-
Eğer Unkapani düsünmezsen dvd i cogaltsin yeter dersen tahtakale hasircilar iş hanina git yada bir üst caddede havuzlu pasaja dvd cogaltan duplicater ile calişanlar var tanesini 40 50 krs dan halleder. Poset Kab Ve kuşe kagıt. Şeklinde.