17.000 İkinci El Araba
-
arkadaşlar 17.000 lik aile arabası önerileriniz var mı acaba temiz para var almayı düşünüyoruz bi yardım edebilirmisiniz. ?
-
Reno scenic olabilir mi? fiyatlarına bakmadım ama
-
Hangi modeli olursa olsun , paran hangi toyotaya ya da hondaya yetiyorsa onu al.
Şu aramada çıkan arabalardan ;
http://www.sahibinden.com/honda-civic?a5_min=2000&viewType=Gallery&price_max=18000
Mesela şu ilandaki araba :
güzelce bir ustaya göster al sonra bir daha da sanayiye gitmeyi unut :)
Bizde var bu beyazdan aynı 2000 model tüplü, 5 yılda 1 kere yağ değişimine gitti o kadar kötü kullanıyoruz yine de sorun çıkmıyor düşün artık :D
-
Çok güzel araba fakat fiyatları da güzel.
-
x ShyRain bunu yazdı
Hangi modeli olursa olsun , paran hangi toyotaya ya da hondaya yetiyorsa onu al.
http://www.sahibinden.com/honda-civic?a5_min=2000&viewType=Gallery&price_max=18000
Bizde var bu beyazdan aynı 2000 model tüplü, 5 yılda 1 kere yağ değişimine gitti o kadar kötü kullanıyoruz yine de sorun çıkmıyor düşün artık :D
Acaba 2008 model üstleride boyle saglammidir. -
x HoLyCat bunu yazdıx ShyRain bunu yazdı
Acaba 2008 model üstleride boyle saglammidir.Biz gidip honda yetkili servisinde babamın bir tanıdıgyla konuştuk.
Adam abi bu arabayı bana ver sana şu 2009 model olan hondayı veriyim dedi direk :S
Onlar bunlar ve 2005 e kadar olan modelleri kadar iyi değilmiş.
Adamın söylediğine göre 99 ~ 2005 arası çok sağlammış sonra bir sürü değişikliğe gidilmiş bu kadar iyi değil dedi.
-
17k ya hem temiz hem model araba bulman zor
temiz tutulan bir araba bulursun belki ama model 2000 aşağısı olur
şöyle güzel arabalar 30-35k dan başlıo... -
Dizel Renault Clio bak hocam.Yakıttan her türlü kendini amorti eder.Parçası ucuzdur.
-
:)))) Hayırlı uğurlu olsun şimdiden,ford fiesta öneririm,az yakar çok kaçar...2004 model benzin / lpg bulabilirsin bu fiyata
-
clio kullanıyorum güzel ama tercıhı babam yapmamıs olsa accent yada corolla eco terra alırdım 3 arasından bak derım
-
ne tip araba seviyorsun hocam spormu uzun kasalimi veya araci aile icindemi kullancaksin ona gore onereyim sunlarda aklinda olsun genelde toyota honda opel wolsvogen sorun cikarmaz hunday alirsan parcasi ucuz tekene gibi araba ben hicbirzaman kendimi guvende hissetmedim hundayda ama az yakar. pejo dan uzak dur bence ve parcasi pahali arabalardan uzak dur. babam her zaman der arabayi el icin alcaksin diye yani kolay satabilcen bisi alman lazimki ilerde sana gardaş olmasin.alirkende 50-100tl ver komple baktir arabaya baktirmadan alma.