17.000 İkinci El Araba

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sensiz_aglamam
    sensiz_aglamam's avatar
    Dişi

arkadaşlar 17.000 lik aile arabası önerileriniz var mı acaba temiz para var almayı düşünüyoruz bi yardım edebilirmisiniz.   ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

Reno scenic olabilir mi? fiyatlarına bakmadım ama

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShyRain
    ShyRain's avatar
    Erkek

Hangi modeli olursa olsun , paran hangi toyotaya ya da hondaya yetiyorsa onu al.

Şu aramada çıkan arabalardan ;

http://www.sahibinden.com/honda-civic?a5_min=2000&viewType=Gallery&price_max=18000

Mesela şu ilandaki araba :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2000-honda-civic-1-6-ies-guvenlik-paketli-brc-lpg-150403810/detay

güzelce bir ustaya göster al sonra bir daha da sanayiye gitmeyi unut :)

Bizde var bu beyazdan aynı 2000 model tüplü, 5 yılda 1 kere yağ değişimine gitti o kadar kötü kullanıyoruz yine de sorun çıkmıyor düşün artık :D

Computer Engineer/SyStem Analyst/ Coder ShyRain
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek
    x OdiN bunu yazdı

Reno scenic olabilir mi? fiyatlarına bakmadım ama

Çok güzel araba fakat fiyatları da güzel.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    x ShyRain bunu yazdı

Hangi modeli olursa olsun , paran hangi toyotaya ya da hondaya yetiyorsa onu al.

http://www.sahibinden.com/honda-civic?a5_min=2000&viewType=Gallery&price_max=18000

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2000-honda-civic-1-6-ies-guvenlik-paketli-brc-lpg-150403810/detay

Bizde var bu beyazdan aynı 2000 model tüplü, 5 yılda 1 kere yağ değişimine gitti o kadar kötü kullanıyoruz yine de sorun çıkmıyor düşün artık :D

Acaba 2008 model üstleride boyle saglammidir.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShyRain
    ShyRain's avatar
    Erkek
    x HoLyCat bunu yazdı
    x ShyRain bunu yazdı

Acaba 2008 model üstleride boyle saglammidir.

Biz gidip honda yetkili servisinde babamın bir tanıdıgyla konuştuk.

Adam abi bu arabayı bana ver sana şu 2009 model olan hondayı veriyim dedi direk :S

Onlar bunlar ve 2005 e kadar olan modelleri kadar iyi değilmiş.

Adamın söylediğine göre 99 ~ 2005 arası çok sağlammış sonra bir sürü değişikliğe gidilmiş bu kadar iyi değil dedi.

Computer Engineer/SyStem Analyst/ Coder ShyRain
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

17k ya hem temiz hem model araba bulman zor

temiz tutulan bir araba bulursun belki ama model 2000 aşağısı olur

şöyle güzel arabalar 30-35k dan başlıo...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Dizel Renault Clio bak hocam.Yakıttan her türlü kendini amorti eder.Parçası ucuzdur.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    x sensiz_aglamam bunu yazdı

temiz para var

:)))) Hayırlı uğurlu olsun şimdiden,ford fiesta öneririm,az yakar çok kaçar...2004 model benzin / lpg bulabilirsin bu fiyata

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    soldat
    soldat's avatar
    Erkek

clio kullanıyorum güzel ama tercıhı babam yapmamıs olsa accent yada corolla eco terra alırdım 3 arasından bak derım

Fazla tevazunun sonu vasattan nasihat dinlemektir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ne tip araba seviyorsun hocam spormu uzun kasalimi veya araci aile icindemi kullancaksin ona gore onereyim sunlarda aklinda olsun genelde toyota honda opel wolsvogen sorun cikarmaz hunday alirsan parcasi ucuz tekene gibi araba ben hicbirzaman kendimi guvende hissetmedim hundayda ama az yakar. pejo dan uzak dur bence ve parcasi pahali arabalardan uzak dur. babam her zaman der arabayi el icin alcaksin diye yani kolay satabilcen bisi alman lazimki ilerde sana gardaş olmasin.alirkende 50-100tl ver komple baktir arabaya baktirmadan alma.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 4218 Toplam Mesaj: 35