1800 Liraya Kadar Telefon Tavsiyesi
-
Selam müridler.
Başlıkta belirttiğim gibi telefon almayı planlıyorum.
Telefondan pek anlamadığım için önerilerinizi bekliyorum.
@mkyb müridin önerdiği telefon;
https://www.hepsiburada.com/meizu-pro-7-64-gb-meizu-turkiye-garantili-p-HBV00000AN3T2
son 10 tane kalmıs onun için konuyu açıyorum
-
Hocam ben Huawei mate 10 lite aldım çok memnunum gerçekten güzel telefon hepsi buradada tam 1800 ₺ idi sanırım zam gelmediyse tabi.
-
Xiaomi Mi 6X . Benim önerimde bu telefon olsun :)
-
meizu kullanmadım da internette nereye baksam övüyorlar. şikayetçi olanı duymadım. tabi fiyat da bunda etkendir. ama malzeme kalitesini falan da övüyorlar. yazılı özellikleri ortada zaten onlara lafım yok.
mi6 var onu önercem o da 1800e aralıkta aldım şimdi 2500 diyorlar o kadar çıkmaya gerek yok bu meizu varken.
Prometheus tarafından 10/Eki/18 17:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Xiaomi cihazlara şuan para verilmez. Daha öncedende dediğim gibi Türkiye'ye girdikleri an bittiler. Bitmesine sebep ise Türkiye distrübatörü. Adamlar aç gözlü. Xiaomi alacaksanız Donanımhaber'de vs yurtdışından getirenlerden alın. Garanti zaten bir moka yaramıyor.
-
bende xiaomi redmi note 5(4 gb ram 64 gb) ile meizu pro 7 arasında kaldım. 1899 tl'ye redmi note 5 aldım ithalat garantili. çok memnunum.
-
emirhantutgun bunu yazdı
Xiaomi Mi 6X . Benim önerimde bu telefon olsun :)
Katılıyorum. Türkiye ismiyle Xiaomi Mi A2
Kamerasi cok iyi sarzıda bataryası düşük diye suphe uyandirsada 24 saati çıkarıyor söyleyeyim.
-
mkyb bunu yazdı
Xiaomi cihazlara şuan para verilmez. Daha öncedende dediğim gibi Türkiye'ye girdikleri an bittiler. Bitmesine sebep ise Türkiye distrübatörü. Adamlar aç gözlü. Xiaomi alacaksanız Donanımhaber'de vs yurtdışından getirenlerden alın. Garanti zaten bir moka yaramıyor.
Facebookta zahter öz diye biri var. çinden getirtiyor telefonları. bir çok müşterisi var. alanların hepsi de memnun görünüyor.
-
mustafa şu adamlara ayfon öner kadfaları rahatlasın yahu. ne uğraştırıyon adamları enteresan yurtdışı cihazları ile
-
manhyak bunu yazdı
Selam müridler.
Başlıkta belirttiğim gibi telefon almayı planlıyorum.
Telefondan pek anlamadığım için önerilerinizi bekliyorum.
@mkyb müridin önerdiği telefon;
https://www.hepsiburada.com/meizu-pro-7-64-gb-meizu-turkiye-garantili-p-HBV00000AN3T2
son 10 tane kalmıs onun için konuyu açıyorum
mustafa nasıl bu yanlışı yaptı anlamadım valla
benzer fiyatta samsung j7 pro var 32gb
mustafa hakverir bence bana gibi geliyor
-