1Dk İle Tiyatroya Alinmadim
-
Özellikle tiyatro olduğunu göz önüne alınca bence alınmaman gayet normal hocam ama bence bir sobraki oyuna ücretsiz bir bilet vermeliler.
-
dün ben de 25 dk geç kaldım, sıınavdan çıkıp gittim ama yetişemedim :)
-
Bir dahaki oynatimda üzretsiz olmalı yüz tl az para degil acaba sen gitsen 10 dakka geç başlasa sana parani iade edecekler miydi
-
kardeşim biz bileti alırken adamlarla şu saatte, şu yerde yapacağınız etkinliğe katılmak için bu parayı ödüyorum demiyor muyuz ?
Saatinde orda olmazsan paran yanar kardeşim yapacak bişi yok. 1 dk, 1 sn. Herşey kuralına göre ne yazık ki.
-
Hocam durumu ben aciklayayim sana suan istanbulda buyuk bi performans sahnesinde calisiyorum. İsim vermeyeyim. Bu gibi durumlarda tiyatro arkasi ekipten onay beklenir. Onay geldigi an kapilar kapanir ve iceri sahne degisimi veya alkis arasi olmadigi surece kimse alinmaz. Malum oyuncuların konsantrasyonu ve icerideki misafirlerin rahatsiz olmamasi icin. İcerden cikislar konusu serbesttir ama cikan misafirlerde cikarken bir sonraki sahne degisimine kadar giremeyecekleri konusunda uyarilirlar.
Simdi gosteri bileti aldiktan sonra sizin biletixle hicbir isiniz kalmaz. Eger ki biletix size yanlis bilet satmamissa. Gosteriye gec kalmissaniz eger anlasabileceginiz merci o gosterinin yoneticisidir. Cunku tiyatroya giris ve cikislari o belirler. İceri misafir alma yetkisi ondadir. Kapida duran calisan dahi onu bilgisi olmaksizin birsey yapamaz. O yuzden bu gibi durumlarda bagirip cagirip yerine anlasma yoluna giderseniz emin olun karai tarafta elinden geleni yapip sizi en kisa surede gosteriye alacaklardir.
Bende rica ediyorum sizden bir calisan olarak biraz daha alttan almanizi :)
Edit : 1000 tl biletli gosteri icin kapida misafir beklestmisligim vardir bu arada hocam :)
ndmylmz tarafından 14/Ara/15 15:20 tarihinde düzenlenmiştir -
tabiki alınmazsın. tiyatroyalara geç giremezsin. zaman zaman arkadan giriş varsa en arka sırada da boşluk varsa oraya alabilirler yanlızca. aksi saygısızlıktır zaten
şikayet edemezsin, paranı da alamazsın. hep uygulanan bir kural. bende yaşamıştım bir kere :)
angels_demos tarafından 14/Ara/15 16:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Çok bi para değilmiş, keşke erken gelseymişsin tiyatroya, tiyatro çok katı o konuda,
Ben olsa idim gösteriyi izliyemedim diye üzülürdüm paranın gittiğine değil,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Çok bi para değilmiş, keşke erken gelseymişsin tiyatroya, tiyatro çok katı o konuda,
Gösteriyi izleyemediği için parasının boşa gittiğine üzülüyor Robinson.
Ah pardon unutmadan ekleyeyim; ne kadar da zenginsin Robinson. :D
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Sen biletli tiyatro mu izliyorsun hala
senden icin tiyatroyu kapatip tek basina izliyorlar diyorlardi. Çok pis kandırıldım. :)
-
Hangi oyun merak ettim kim oynuyor