1Tb Samsung Harddisk Bilgisayarı Kasıyor Çözüm Bulamadım
-
merhaba tahribat
bilgisayarın kendi harddiski 300 gb sata ek olarak depo amacı ile sata 1tb samsung olan bağlı
harici 1 tb olanı takmadığım zaman bilgisayar roket gibi çalşıyor ama taktımmı kasılmalar geç açmalar oluyor
içine girdiğimde 30n bekleyip öyle giriyor antivirüsüde devre dışı bıraktım olmadı
hdd bakım araçları da denedim olmadı acaba neden kasıyorki ? sata3 sata4 yer değiştirdim yine aynı kasıyor
işletim sistemini 1 tb olana kurdum tek parça yine kasıyor bu hdd nin derdi nedir bilen varmı ?
saygılar sevgiler
-
bad sector olabilir. tamir edilebilir kısımları program yardımıyla yapabilirsin. diğer bad sector kısımlarıda kullanıma kapatabilirsin.
-
benzer olay benimde başıma gelmişti advanced system care in düzeltme araçları var smart defrag vb. bide avira ile 4 saatten fazla sürer ama saglam bi tarat sonra hem pc yi hemde hdd yi dinlendir daha sonra sapasaglam kullan :)
-
hocam çok program denedım windowsun kendi disk denetleyicisini de çaıştırdım hata yok diyor
advanced system care pro ile bile tarattım disk sağlığı iyi
SMART test yaptım oda sağlıklı diyor hem hdd daha 3 aylık :(
-
virüs olabilir bi avira ile tarattın mı hocam ? yada eger ilk aldıgında hızlı bi problem yoksa verileri bi yerde depolicaksın biçimlendirince sorun kalmaz yüksek ihtimal ama avira ile bi tarat derim hocam :)
-
sen harddiski bana gönder hocam o zaman harddisklik bir sorunun olmaz :D
-
Aynen bendede var o durum bugunlerde
-
Combofix kullan bence. Samsung hdd konusunda iyi değil en çabuk raw olan kısa zamanda bozulan cihazlardır.
-
ana kartini bi guncelle haci yani biosu muhtemel duzelecektir.
-
samsung hakkında atıp tutanlara duyurulu fabrikayı seagete aldı
power kaç watt?
-
xxjokerxx bunu yazdı
samsung hakkında atıp tutanlara duyurulu fabrikayı seagete aldı
power kaç watt?
350 wat hocambu arada virüs filan demeyin boşuna benim virüsle işim olmuyor adam gibi antivirüs tertemizde arşiv var