2 Adet Beyaz İphone 4 Satılık
-
Arkadaşlar elimde yurtdışı 2 adet iphone 4 16gb beyaz var,bunları satmak istiyorum cihazlar temiz durumda fakat açtırmakla uğraşamadım açtırırım benim işime yarar,parçaları yarar diyen varsa alsın kullansın tekliflerinizi bekliyorum.
Ayrıca tek tek veya 2si bir satılabilir,yada takas olabilir. -
hocam hiç kullanılmadı mı ? Temiz derken ne kadar temiz ? 350 vereyim birine +150 tl kayıt olacak 500e gelecek yani
-
x KaRaKuLe bunu yazdı
hocam hiç kullanılmadı mı ? Temiz derken ne kadar temiz ? 350 vereyim birine +150 tl kayıt olacak 500e gelecek yani
+1 bende aynı teklifi veriyorum
ama cihazlar ne durumda bi anlatsan temiz demişsin ama kullanılmışmı 0 mı
-
Arkadaşlar cihazın biri fransadan geldi avea hattım takılıydı 3 ay kullandım geçici kayıtmış kapandı,kenarda duruyor bi elemanda getirdi abi satıyorum alıyormusun kayıtdışı dedi,makul bi fiyata onuda aldık iş güç yok gibi 2 side elde kaldı temizler bi kaç kılcal çizik var ama öle göze batacak nitelikte iz ve leke yok,işine yarayan alsın şu iphoneden hiç anlamam zaten.elimde telefonda yok takasta olabilir.
maycamp85 tarafından 17/Ara/13 13:57 tarihinde düzenlenmiştir
edit : ios 6 yüklü -
ve rica ediyorum güncelleme yapma telefonlara :)
-
hocam istanbulda mısın yerin nerde görüşelim yapalım birşeyler ama umarım temizdir
-
-
-
Sağdaki telefonun ekranın altı yeşil gibi sanki.Fotoğraf mı öyle yoksa telefonda bir şey mi var ?
-
x Citizen bunu yazdı
Sağdaki telefonun ekranın altı yeşil gibi sanki.Fotoğraf mı öyle yoksa telefonda bir şey mi var ?
çektiğim makinadan kaynaklanıyor hocam cihazlarda bi soırun yok
-
simdi yorum yapmıcam sonra yapıcam... takip ediyorum...
anladın sen hoca..