2. El Alınabilecek Araba Öneri???
-
MaviGozluDev bunu yazdı
1.6 dan iyidir hocam boşver az daha çok içsin ama iyi gitsin 2.0 olsun :D tabi hayvan gibide yakıyos ainsanı kendinden soğutur o ayrı. o kasalara tip takılıyomuydu hatırlamıyorum ama takılıyosa 1 sene sonra fln da lpg taktır gitsin :d
Hacı Ederi Nedir bunun? 2007 Model 217.000 km de 2000 motor benzinli işte :D
-
Hocalar FORD FOCUS SEDAN 1.6 Motor Dizel Araba'ya Karar Verdik...İşin Alengilli Tarafı Kredi...25.000 TL İkinci El Araç Kredisi Çekmek İstiyorum...Fakat Benim Geçmişteki Kredi Kartı Davasından (3 YIL ÖNCE) Bankalarla Aram Bozuk...Babam Bağkur Emeklisi..Onun Adına Kredi Verirler mi?? Sonuçta 2. El Araç Alacağız...
-
Honda Jazz modelini bi araştır istersen. Benzinli fakat dizeller ile aynı seviyede yakıyo yeni modelleri. Benim Connect ile yaktıgım mazot ile aynı benzin miktarı yol alıyor.
-
eğer düşünürsen 207 imi satıyorum 2009 model siyah renk. sis farı ve 15" çelik jant mevcut. ayriyetten 1.4 dizel. petrolün yolunu unutursun.
-
Dos_Attach bunu yazdı
eğer düşünürsen 207 imi satıyorum 2009 model siyah renk. sis farı ve 15" çelik jant mevcut. ayriyetten 1.4 dizel. petrolün yolunu unutursun.
Yok Hocam Sağol...Şuan Şirketin Kullandığım Arabası Seninkinden Siyah...Hiç Memnun Değilim...Ford Focus 1.6 Karar verdim Sedan...