folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 2 Kurt Boğan Dişi Sivas Kangalı

2 Kurt Boğan Dişi Sivas Kangalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    beyler walla söyledkleirnz doğru olablr düşüncesi sabitleşmiş, değiştirlmesi mümkün olmayacak insanlardan değilim:)en azından ben siiznle yaşadıklarımı paylaştım gördüklerim bunlardan ibaret die.. CellyM sana gelince kardeşim konştuklarımın hiçbirini senin deyiminle yazmakla gerekirse sallamak değil..sen ewde 1 kangal besledin ben bunllarla çocukluğumu geçirdim.. şimdi kalkıp bana ders veriyosun bence sen salııyosun..orda resimlerini koyduğun kangal gibisini  sen hayatında gördünmü?yada dokunma sansını elde ettinmi?hiç gerçek köpek dövüşüne tanık oldunmu??kalkıp burda bana ahkam kesiyosun yok sallıyomuşuz..

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

Dina_Kaki bunu yazdı:
    -----------------------------
    beyler walla söyledkleirnz doğru olablr düşüncesi sabitleşmiş, değiştirlmesi mümkün olmayacak insanlardan değilim:)en azından ben siiznle yaşadıklarımı paylaştım gördüklerim bunlardan ibaret die.. CellyM sana gelince kardeşim konştuklarımın hiçbirini senin deyiminle yazmakla gerekirse sallamak değil..sen ewde 1 kangal besledin ben bunllarla çocukluğumu geçirdim.. şimdi kalkıp bana ders veriyosun bence sen salııyosun..orda resimlerini koyduğun kangal gibisini  sen hayatında gördünmü?yada dokunma sansını elde ettinmi?hiç gerçek köpek dövüşüne tanık oldunmu??kalkıp burda bana ahkam kesiyosun yok sallıyomuşuz..
    adama laf atarken ben kangallarla çocukluğumu geçirdim diyorsun fakat kangalla kurdu karşılaştırırken çelişkiye düşüyorsun ve 2 tane kurdu boğması imkansız diyorsun . bence kendinle çelişmişsin ...

bu arada köpek almak isteyen arkadaşlar kangal almayın hayvana eziyet etmeyin  . kangalı bırakıcan dağ bayır dolanıcak şehir yaşamına gelmez o

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek
    Dina_Kaki bunu yazdı:
    arkadaşm 1. si sana sallıyosn diye bişey sölemedim.. 2. si sen ben büyürken yanımdamydında bu köpeklerle büyümediğimi sölüyosn ben bi yandan sivaslıyım.. 3. sü o koyduum resimdeki kangal büyüklüünde bi kangal sevdim belirmiştimde nasıl sevdiimi bende hatırlamıyorm diye.. 4. sü bilmediğin şeyler hakkında önyargılı olma..

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

kusura bakmayın iki kere aynı msj ı atmşm flood bilmem nesi yüzünden oldu.. (:

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    Dina_Kaki bunu yazdı:

hiç bi köpek kurt boğamaz arkdaşlar pitbul vb dışında..o kurtlar büyük ihtimalel kapanla falan yakalanıp köpekler tarafından hırpalanmıştır..Kangal iyi dövüşür burası gerçek ama iki kurdu boğması

imkansız..
    hocam ben aslen kangallıyım.İyi yetismis bir kangalı 2 kurdu dumduz ederken gördüm 1ni bogdu dieir ciyaklayarak kacti..Makinem yanımda olsaydı resimlerini cekerdim ama yoktu..Öle biseydi iste

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    Kangallar harika köpeklerdir. Beslemeyi çok istedim ama olmadı. Zamanında biri dişi biri erkek saf kangal hediye ettiler. Daha yavru ama apatrmanda besleyemediğimiz için vermek zorunda kaldık. Güçlüdürler. Herşeyden önemlisi çok sadıklardır. Kangallarla ilgilenenler araştıranlar bilir kangalın 5-6 aylık yavrusu bile kurtlara saldıracak cesarettedirler. Yetişkin kangallardan bir çoğu insan boyuna gelir. Asil köpeklerdir.

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

kangallar evde şehirde beslenicek hayvan değillerdir.devamlı özgür olmak isterler.eğer sen onu devamlı bir yere bağlarsan bir süre sonra küser.

eğer kangallar bir kurtu boğamaz diyen kişi mümkünse köpekler hakkında yorum yapmasın ki ben onun hiçbişey bilmediğine kanaat getiririm.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

KANGAL ENKIRAL KÖPEĞİN BİLE ANUNA KOR

KURT OLSA BİLE

Yav he he
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

kendi kangalımdan biliyorum has sivasta (Ç)aldım.

köpeği memlekete kocaeliye götürdüm2 aylık bacaksızda ne asalet var benim diğer alman dobermanına (12 yaşında)  saldırdı ama dayağınıda yedi :)

almasaydım vefat etmişti o yaşta :)

2 aylıkken 12 yaşındaki dobermana saldırıyo yok böle bi asalet bide elinden aldıktan sonra çok bi  bok yapmış gibi elimde havlıyo büyük köpeğe :=)

almasaydım geberiyordu farkında değil :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    way hayvan way :D
Toplam Hit: 46527 Toplam Mesaj: 53