20.000 TL‘Ye Araba Satın Alacağım Ne Önerirsiniz?
-
tamda bunu diyecektim kiiii... :)
anti_usa bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-100-yil-edition-full-sunroof-4-hava-yastigi-sirali-lpg-56050194/detay/
-----------------------------ya da
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-72000-de-orjinal-54475300/detay/
-
Explorer ve Ranger modellerinin otomatik şanzımanları muhteşemdir; küçük otomatik Fordlarınsa istisnasız her modelinde belirli kullanım aralıklarıyla kronik şanzıman arızaları oluşur :) Arkadaşımın ford servisi olduğu için iyi bilirim, küçük otomatik, triptonik ford otomobil satın almamalısınız, şanzıman servisi 1400den başlıyor :) Orta gelirli vatandaşlar için marifet çok donanımlı araçları ucuza almak değil, aldığıkları araca yakıt ve bakım masraflarını asgaride tutarak ihtiyaç duyduğunda ekonomik ve güvenli şekilde binebilmektir.
-
Tek tek cevap yazmak yerine herkese tek bir mesajda cevap vermek istiyorum :)
Kardeşim megane düşünmüyorum. Meganelar az yakıyorlar ama dayanıklı değiller. Megane de vardı bende 2009 1 ay kadar bindim sattım. Çok atak, çok konforlu ama ama ben 1999 model Polo sedan'la 7 takla attım içinden sağ çıktım. Volkswagen farkı diye düşünüyorum. Megane de o taklayı atsaydım sağ çıkamazdım :)
Proton ve Tata tarzı araçlar düşünmüyorum kardeşlerim. Teşekkür ederim ilginiz için.
Hocam 97 model arabaya 13.000 TL verilir mi demişin. Ya Volkswagen kalitesini bilmiyorsun ya da dalga geçiyorsun. 20.000 TL'ye a3 mü var piyasada. :)
Yine araştırırım ama 97 model arabaya 13.000 tl verilir mi deme ucuz bile veriyorum dalga geçerler seninle :)
Focus HB Gia güzel bir tavsiye hocam araştıracağım. Teşekkür ederim.
Honda City lere de göz atacağım hocam. Teşekkür ederim.
Civic de güzel araba; ama düşünmüyorum kardeşim. 2000 üzeri civicler çok pahalı
Daha önce hiç citroen c3 düşünmemiştim. Onlara da bakarım hocam
Çok güzel. Bu kasa opel astra da düşünüyorum. Ama 2005 modelden aşağı inmek istemiyorum. Sık sık araba değiştiren biri değilim kardeşim.
Astra 2005 ler 28.000 TL den başlıyor şu an :|
ford focus dizel 1.4 motor
güzel tavsiye hocam araştıracağım. Teşekkür ederim
Peugeot 206'lar çok sık hata veriyor diye duydum hocam. Peugeot düşünmüyorum. Teşekkür ederim :)
Verdiğin muhteşem bilgi için teşekkür ederim hocam. Mutlaka dikkate alacağım.
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
dizel fiesta al...
-----------------------------Ford un parçaları en pahalı olan arabası
-
bora al
-
fransız alma da ne alırsan al..
-
aynen arkadaşlar bende 15bin 20 bin arası araç bakıyorum. bir arkadaşım ibiza soktu kafama. şu anda ona kararlı gibiyim ama alternatif düşünmeden de edemiyorum birincisi araç dizel olmayacak 1.4 motor 100 beygirden aşşağı olmayacak ve hatchback olacak. amacım konuyu baltalamak değil.
-
2000 altı modellerden temiz yapılı bir honda civic al derim kardesin olarak :)
hem 20 bini geçmez fiyatı hem karizmadır hemde dayanıklı...
-
honda civic düşündüm de hangi kasası ? hangi modeli ? :)
-
zaman kötü bence biraz daha bekle degiştirmek için