200.000 - 300.000 Tl Paranız Olsa Hangi İşi Yaparsınız
-
müridCANLAR
ticaret ile aranız pek yok diyelim ancak piyangodan 200 300 bin tl tuttursanız ve bu paranız ile tutacağına emin olupda ne iş kurarsınız.
benim nacizane fikrim otobüs firmasına otobüs temin edip çalıştırmak yapılabilir birşeymidir bilmiyorum ancak ilk aklıma gelen şey oldu.
sizden de cevaplar bekliyorum
-
200k dan sonrası için para parayı çeker durumu söz konusudur
-
ne iş yaparım diye düşünüyorsan zaten ticarete girince batacaksın büyük ihtimalle belki franchaseing ile bir mekan acarsın ve o mekana kalifiye elemanı şirketin gönderdiği bir iş olabilir yada. Ortak olursun bir yere yatırım yaparsın
onlar dışında ev alırsın bir şehrin merkezinden fiyat/performans değerlendirmesi yap örnegın yenı evlerın ucuz kiraların yuksek oldugu birşehirden ev al . örnek verıyorum trabzon yeni evler 70 bin lira kiralar 500 tl diyelim.4 tane ev al kiraya ver
-
stüdyo daireler satın alıp günlük kiralık evler şirketi kurarım
-
Hangi şehirde yatırım yapılıcak?
Edit: Otosbüs firmasından kastın uzun yol yapıcaksa o fiyatlara zor. Yeni araba çalıştırırlar 3-5 senelik falan en fazla, ama dersen ki 70-80 km mesafede o zaman iş değişirde fazla para bırakır mı bilemem.
MiqRoP tarafından 19/Ara/13 02:59 tarihinde düzenlenmiştir -
ev alır kiraya verrim tehlikeye girmem
-
hipokondriyak bunu yazdı
ne iş yaparım diye düşünüyorsan zaten ticarete girince batacaksın büyük ihtimalle belki franchaseing ile bir mekan acarsın ve o mekana kalifiye elemanı şirketin gönderdiği bir iş olabilir yada. Ortak olursun bir yere yatırım yaparsın
onlar dışında ev alırsın bir şehrin merkezinden fiyat/performans değerlendirmesi yap örnegın yenı evlerın ucuz kiraların yuksek oldugu birşehirden ev al . örnek verıyorum trabzon yeni evler 70 bin lira kiralar 500 tl diyelim.4 tane ev al kiraya ver
70'in önüne 2 koymayı unutmuşsun.. :)
-
iş yapmam yerim o parayı.
-
rewolt84 bunu yazdı
müridCANLAR
ticaret ile aranız pek yok diyelim ancak piyangodan 200 300 bin tl tuttursanız ve bu paranız ile tutacağına emin olupda ne iş kurarsınız.
benim nacizane fikrim otobüs firmasına otobüs temin edip çalıştırmak yapılabilir birşeymidir bilmiyorum ancak ilk aklıma gelen şey oldu.
sizden de cevaplar bekliyorum
tefecilik
-
hocam acelen yoksa tuzla tarafından ev al 1-2 tane,2-3 yıla çok rahat %30-40 kar edersin o zmana dek kirasını yersin
-
tavsiye etmem bizim akraba 1m den fazla para yatırdı varan ın otobüslerine elinde patladı tavuk çiftliği aldı tavuk yetiştirme işine girdi bakalım
tavsiyem parayı 2ye katlamak istiyorsan projeden veya temelden bir inşaat firmasının projesinden güzel yerden 300bine daire al tamamlandığında en az 500-600 binden dayarsın ben öyle yaptım kazançlı çıktım...