2018 Temmuz Öğretmen Atamaları Kontenjanları Açıklandı
-
Merhaba arkadaşlar forumda yazan olur diye düşünmüştüm ama kimse yazmamış.
Bugün branşlara göre kaç öğretmen atanacağı belli oldu.
Canım çok sıkkın.
Puanım 83.5, sıralamam 578. Branşım edebiyat. Kontenjan ise şaka gibi: 370.
Kaç yıldır bu kadar az değildi.
O kadar zor durumdayım ki şu an. Mülakata gidebiliyorum ama en az 600 bekliyordum. Şimdi her şey şans. Mülakat da ayrı bir sıkıntı zaten.
Öğretmen arkadaşlar var mı aramızda. Sizler ne yaptınız?
-
Hocam bende BÖTE'ciyim
sıralama 230 falan 453 kişi mi ne alıyorlar bizdede bende mülakatta +5 -5 olayından çok korkuyorum.
-
Ben de böte mezunuyum ama memur olduğum için hiç heyecan yaşamak istemedim. Sözleşmeliyi ne yapacakları belli olmaz.
-
carizart bunu yazdı
Hocam bende BÖTE'ciyim
sıralama 230 falan 453 kişi mi ne alıyorlar bizdede bende mülakatta +5 -5 olayından çok korkuyorum.
Ben geçen atama da atandum. Mülakat sistemi değişti diyorlardı. Aynı mı hala. Sadece geçti kaldı olacakmış diye duydum.
-
livane bunu yazdıcarizart bunu yazdı
Hocam bende BÖTE'ciyim
Ben geçen atama da atandum. Mülakat sistemi değişti diyorlardı. Aynı mı hala. Sadece geçti kaldı olacakmış diye duydum.
öyle bi söylenti var ama açıklanana göre yine gecen seneki gibi puanlama listesi açıklamışlar bende bilmiyorum şuanda
-
Mülakat da elenen olur ise uğraştığıcı olsa bile yüksek mahkemelerden döner diye tahmin ediyorum.
Torpil in adı mülakat oldu :)
-
benim arap dili ve edebiyatında sınavda boş kağıt versem öğretmen oluyorum.. ama banena.. öğretmen olmayacam.
-
nereodi bunu yazdı
Torpil in adı mülakat oldu :)
+1000000
Diyor ve boşuna uğraşmayin artik.
Biri öğretmenlik okuyorum deyince üzülüyorum
-
Okul öncesi kaç kişi alıyor bilen var mı?
-
Tayga bunu yazdı
Okul öncesi kaç kişi alıyor bilen var mı?
Okul öncesi 1676 kişi
Linktede tüm bölümlerin listesi var
http://ikgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2018_02/19171735_SOZLESMELI_OGRETMENLIK_DUYURU_2018_MART.pdf
-
açıklansa ne olacak .