2020 Haziran Ayı Fiyat / Performans Cihazı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Android telefona 2-2.5 bin liradan fazlası verilmez ? Beyler Türk lirasının alım gücünün farkında mısınız ? 2.500 lira bugün 365 dolar yapıyor altı üstü. Birde 50 tane vergisi falanda var. Bir telefon kendimize bir telefon devlete alıyoruz.

Bundan 6 sene önce 2.000 liraya en kral telefonu alabiliyorduk zira dolar ucuzdu.

https://www.youtube.com/watch?v=kCTaHgI1-co

2012'de iPhone 4S ilk çıktığında 1.890 liraya alabiliyorduk. Şuan o rakama Android telefon zor alınıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Marka takıntısı olanlar için Samsung A9'da güzel bir fiyata düşmüş :

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a9-2018-128-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000F8RER

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Android telefona 2-2.5 bin liradan fazlası verilmez ? Beyler Türk lirasının alım gücünün farkında mısınız ? 2.500 lira bugün 365 dolar yapıyor altı üstü. Birde 50 tane vergisi falanda var. Bir telefon kendimize bir telefon devlete alıyoruz.

Bundan 6 sene önce 2.000 liraya en kral telefonu alabiliyorduk zira dolar ucuzdu.

https://www.youtube.com/watch?v=kCTaHgI1-co

2012'de iPhone 4S ilk çıktığında 1.890 liraya alabiliyorduk. Şuan o rakama Android telefon zor alınıyor.

aynen öyle 2012 de samsung s3' yeni çıktığında aldım, 2 aylık asgari ücreti direk yatırdım 1800 tl ye vatandan yapıştırdım geçtim

şimdi öyle mi 4 asgari ücreti birleştirsen en yeni android telefonu almaya yetmiyor , 12 bin tl verecen de en yeni samsung modelini alacan pehh

..Morali hep bozuk olan insan..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Ülkede devalüasyon oldu kimsenin gıkı çıkmadı.

Ay kredi çektim düzen bozulmasın, ay sütüm yanmasın böyle muhalefet mi olur...

Telefon değil duman yakışır. 👌

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yyasinn
    yyasinn's avatar
    Erkek

Xiamio yurt dışı telefofanları uygun fiyata note 9s veya note 8 pro bulunabilirse alınır mı ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    yyasinn bunu yazdı

Xiamio yurt dışı telefofanları uygun fiyata note 9s veya note 8 pro bulunabilirse alınır mı ?

Mi 9T bak bence.

Toplam Hit: 2320 Toplam Mesaj: 17
oppo