2030 Yılında Tahribat.Com
-
tam 10 yıl önce bugün https://www.tahribat.com/forum/2020-yilinda-tahribatcom-122545 konusunu açmışım garga haber etti :)
dedim yıl dönümünde 2030 konusunuda açalım :)
2030 yılında tahribat.com nasıl olacak?
DJ_Alper tarafından 09/Eki/20 11:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Sen mesir macunu imparatorluğunu kurmuş katara tırlarla gönderiyor olursun muhtemelen
-
yerimizi alalım,
düzenleyeceğim bunu
-
Bence 2030 yılında burası hayalet şehir gibi olacak .
-
x LaNCeLoT bunu yazdı
Sen mesir macunu imparatorluğunu kurmuş katara tırlarla gönderiyor olursun muhtemelen
kral senin her yorumun çok orjinal. :) :)
-
sigortacılığa devam
Allah sağlık verirse çocuğumun biri 17 diğer 13 yaşında olacak ev kredim çoktan bitmiş olacak
e ticarette istediğim yere gelirsem çok sevineceğim :)
-
2021 umarım 2020 gibi geçmez :D ama hayat standarları böyle düşmeye devam ederse 2030 u göremeyebiliriz :)
görsekte tahribat yine windows un yazmış olduğu asp türevi bir dille yeniden yazılabilir.
artık kavga ile uğraşacak adam kalmaz :)
ttnet için yorum yapmıyorum.
hackerlik için artık teknoloji daha ileri bir seviyede olacağı için daha ince düşünün bilişimler olacak. bence artık sadece yazılım düzeyinde olmayacak yani artık hackerler :) donanımcılar olacak ...
-
diğer konulardaki yorumlar ve öngörüler muazzam.
kendime not: kaçsan da yüksek ihtimal 2030 da evli olacaksın, ek iş-şirket, pasif gelir kanalını en az 3 yapacaksın, krizlerden fırsat yaratmaya devam bro, keyfine bak.
genele not: bağımlılık - alışkanlık arası belirsiz olan tahribat a girmeye etkileşimde kalmaya devam çevredekiler anlam veremesede, "baba kamp" düzenleyeceğim 2030 da gelebilenlerle iki kelam edip eskileri yâd edeceğiz şimdiden rez. alınır. Politik yaptırımların dijitaldeki sureti her zaman can sıktı o zamanlarda da sıkabilir çok da şiy yapmayın biz her daim bi "back door*" buluruz.
-
Süper güç olacak tahribat
şeyhin yapay zekasına sitedeki eksikleri pm atacaksın o hemen kodları düzenleyip hazır edecek
-
Ben yoruldum artik ya, 2020ye kadar fena idare etmedim aslinda ama 2020 dagitti beni...
Tahribat.com'a gelecek olursam, saglikli dusunemiyorum o yuzden bisey yazmasam daha iyi.
-
ölmemiş olurum inşallah