22 Aralık Olağan İzmir Buluşması
-
joe_black bunu yazdıHannibALgan bunu yazdıArduouS bunu yazdı
lan hatun olayını kaçırmışım vay amk
edit:saat 8de geldiğim için kaçırmışım neyseki o bile yetti çok güzeldi lan çok eğlendim
Abisi sen geldiğinde yanımda oturan esmer kızın arkadaşları da vardı ama onlar gitmişti. Tuncay geliyor dedik hemen dağıldılar :) :)
İlk defa bir TBT organizasyonunda bu kadar dişi insan vardı. Gelemeyenler şanslarına küssünler
6 senedir 1 tane müride yüzü göremedik lan :D
Alayı bizimleydi..
-
HannibALgan bunu yazdı
Gelen arkadaşlara teşekkürler. Gelmeyen, gelemeyenler ise çok şey kaçırdılar. Yan masamızda oturan hatunlarla tanışıp kaynaşmamız, onlara tahribat.comu anlatmamız ve misyoner gibi çalışmamız sonucunda müride olarak kaydedicez.
Onun haricinde mantı + 3 sepet ekmek fantezisi güzeldi.
Daha bir sürü şey var. Haaaa çektiğimiz fotoğrafları yayınlayarak nispet yatmayacağız. O bize özel kalıcak :)
Haluk levent yalan olmasin , ayarlayalim.?
noname tarafından 23/Ara/12 00:41 tarihinde düzenlenmiştir -
noname bunu yazdıAr0fer bunu yazdı
Balıkesir'de olaydım de geleydim 2 saatlik yol. Şimdi 11 saat sürüyor yolculuk trenle Konya'dan uzak :/
Özledim la :/ bak seni görünce yine o geldi aklıma, balıkesir maceramız falan, onu da özlemişim :(
güzeldi ya valla bu sefer konyaya beklerim. Yanlız gelirsin :)
-
Ar0fer bunu yazdınoname bunu yazdıAr0fer bunu yazdı
Balıkesir'de olaydım de geleydim 2 saatlik yol. Şimdi 11 saat sürüyor yolculuk trenle Konya'dan uzak :/
Özledim la :/ bak seni görünce yine o geldi aklıma, balıkesir maceramız falan, onu da özlemişim :(
Ordan birilerini bulurum dersen, no problem :))
-
Ar0fer bunu yazdınoname bunu yazdıAr0fer bunu yazdı
Ordan birilerini bulurum dersen, no problem :))
-
kusurabakmayın hacılar.
karışık bi işler oldu ne haber verebildim nede gelebildim.
birsonraki sefere inşallah beraber oluciiz :)
-
Gün Boyu Nete Fırsat Bulamadım.. Bulamadığım Gibi Buluşmayada Gelemedim.. Bu Ara Başım Sıkışık Affedin Arkadaşlar.. Lafını Ettik Arkasında Durmadık...