250 Bin TL Ye Araç Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_mali
    asi_mali's avatar
    Erkek

çift,

asi_mali tarafından 22/Ara/23 12:20 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.tahribat.com/forum/2017-mart-turkiye-ekonomik-krizi-223734/13 http://www.tahribat.com/forum/ulke-ekonomisi-doviz-ve-zamlar-genel-konu-224852/9
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_mali
    asi_mali's avatar
    Erkek

ilanlarda gördüğün araba fiyatlarının 25 bin -30 bin altına fiyat ver pazarlık yap.

http://www.tahribat.com/forum/2017-mart-turkiye-ekonomik-krizi-223734/13 http://www.tahribat.com/forum/ulke-ekonomisi-doviz-ve-zamlar-genel-konu-224852/9
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

bütçeyi aşmasın diye pedere  ekspertiz raporlu 2002 palio aldık. arabayı 3 ay kullandık. 40 bin lira masrafı çıktı aq. araba kendine geldi 40-50 bin verince üstüne.. ama fazla dayanmaz elden çıkaracağız.

çok iyi araştır hocam. çat diye yolda kalabilirsin.. bu devirde sanayiye girince kolunu kaptırıyopsun zaten

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Sorunsuz istiyorsa Broadway , Toros , renault R9 felan al. Japonda alabilirsin ama Bolu'da parça sıkıntısı belki usta sıkıntısı bile çekersin. 89 model Mazda kullandım zamanında konforu sürüşü bambaşkaydı ama parça hep çıkma bulabiliyordum o yüzden Bolu'da önermem. Bolu'da japon eski araç önermem.

DrKill tarafından 22/Ara/23 22:18 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

Sarı sitede ilanım var hocam 2005 Chevrolet kalos. LPG li yakıtı iyi motoru vs. Sorunsuz istersen görüşelim.

İlan no : 1141889394

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

Abi Citroën ami 0 km 390k 

Simdi yuzde 0 faizli kredi de veriyormuş. Yakin mesafe ise belki isini cozer

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hocam eski araç almak doğru bir yaklaşım değil. Bir çok kişinin elinde kalıyor hocam. Paran ile rezil olacaksın. Paranı yatırım aracı olarak başka şeylere yatırmanı tavsiye ederim (Borsa, crypto, altın o bu şu demiyorum. Git trabzonda dağda arsa al yine iyi.). Bir süre belini doğrultunca farklı şeylere yönelirsin. Ha benim için problem değil 2-3 haftada bir ustaya gider yarım günümü veririm beklerim diyorsan al araba önemli bir ihtiyaç. Hastalık oluyor, ihtiyaç oluyor taksicilerin diline düşeceğine taksicilere minnet edeceğine al araç geç git. Büyük şehirde yaşıyorsan zaruri durumlarda tiktak, moov vs kullanabilirsin daha karlı.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xcorpix
    xcorpix's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Hocam eski araç almak doğru bir yaklaşım değil. Bir çok kişinin elinde kalıyor hocam. Paran ile rezil olacaksın. Paranı yatırım aracı olarak başka şeylere yatırmanı tavsiye ederim (Borsa, crypto, altın o bu şu demiyorum. Git trabzonda dağda arsa al yine iyi.). Bir süre belini doğrultunca farklı şeylere yönelirsin. Ha benim için problem değil 2-3 haftada bir ustaya gider yarım günümü veririm beklerim diyorsan al araba önemli bir ihtiyaç. Hastalık oluyor, ihtiyaç oluyor taksicilerin diline düşeceğine taksicilere minnet edeceğine al araç geç git. Büyük şehirde yaşıyorsan zaruri durumlarda tiktak, moov vs kullanabilirsin daha karlı.

evin ikinci aracı 2005 palio 1.3 dizel 6 aylık vergisi 109 lira yağ bakımı dışında ne ustaya gidiyorum ne sanayiye depremden dolayı Hatay ın yolları berbat durumda binayı yıkıyor yıktıgı yerde demirini cıkartıyor ne yol kaldı ne memleket  bu araç  tık dahi demedi  araç almak için bir yerden baslamak lazım risk almak lazım ben aracı aldıgımda  turbosunu değiştim  su tapalarını ve hortumlarını değiştirdim  şimdiki parayla max 15 bin sonrasında hiç bir sorun yaşamadım ilanlara bakıyorum 240 a da palio var 340 a da sen 240 liralık arabayı alırsan  üstüne bir 40 daha koyarsın mesele biraz da bu

Oluruna bıraktıkça olmazlara düştü hep yolumuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    xcorpix bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

evin ikinci aracı 2005 palio 1.3 dizel 6 aylık vergisi 109 lira yağ bakımı dışında ne ustaya gidiyorum ne sanayiye depremden dolayı Hatay ın yolları berbat durumda binayı yıkıyor yıktıgı yerde demirini cıkartıyor ne yol kaldı ne memleket  bu araç  tık dahi demedi  araç almak için bir yerden baslamak lazım risk almak lazım ben aracı aldıgımda  turbosunu değiştim  su tapalarını ve hortumlarını değiştirdim  şimdiki parayla max 15 bin sonrasında hiç bir sorun yaşamadım ilanlara bakıyorum 240 a da palio var 340 a da sen 240 liralık arabayı alırsan  üstüne bir 40 daha koyarsın mesele biraz da bu

Palio yerine o rakamlara Albea alınabilir aslında.Albea cok konforlu değildir ama çok üzecek bir araba sayılmaz.Geniş kullanışlı temiz bakılırsa uzun uzun yılar az sorunla kullanılabilir.Bende vardı bnm km düşüktü ama yinede konfor hakgetire :)

Antalya'da Emlakçı parçası :)
Toplam Hit: 2540 Toplam Mesaj: 24
araç araç tavsiyesi