250 Bin TL Ye Araç Önerisi
-
-
ilanlarda gördüğün araba fiyatlarının 25 bin -30 bin altına fiyat ver pazarlık yap.
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-klimali-yeni-muayeneli-1125223627/detay
bunu al geç hem klimalı.
-
bütçeyi aşmasın diye pedere ekspertiz raporlu 2002 palio aldık. arabayı 3 ay kullandık. 40 bin lira masrafı çıktı aq. araba kendine geldi 40-50 bin verince üstüne.. ama fazla dayanmaz elden çıkaracağız.
çok iyi araştır hocam. çat diye yolda kalabilirsin.. bu devirde sanayiye girince kolunu kaptırıyopsun zaten
-
Sorunsuz istiyorsa Broadway , Toros , renault R9 felan al. Japonda alabilirsin ama Bolu'da parça sıkıntısı belki usta sıkıntısı bile çekersin. 89 model Mazda kullandım zamanında konforu sürüşü bambaşkaydı ama parça hep çıkma bulabiliyordum o yüzden Bolu'da önermem. Bolu'da japon eski araç önermem.
-
Sarı sitede ilanım var hocam 2005 Chevrolet kalos. LPG li yakıtı iyi motoru vs. Sorunsuz istersen görüşelim.
İlan no : 1141889394
-
Abi Citroën ami 0 km 390k
Simdi yuzde 0 faizli kredi de veriyormuş. Yakin mesafe ise belki isini cozer
-
Hocam eski araç almak doğru bir yaklaşım değil. Bir çok kişinin elinde kalıyor hocam. Paran ile rezil olacaksın. Paranı yatırım aracı olarak başka şeylere yatırmanı tavsiye ederim (Borsa, crypto, altın o bu şu demiyorum. Git trabzonda dağda arsa al yine iyi.). Bir süre belini doğrultunca farklı şeylere yönelirsin. Ha benim için problem değil 2-3 haftada bir ustaya gider yarım günümü veririm beklerim diyorsan al araba önemli bir ihtiyaç. Hastalık oluyor, ihtiyaç oluyor taksicilerin diline düşeceğine taksicilere minnet edeceğine al araç geç git. Büyük şehirde yaşıyorsan zaruri durumlarda tiktak, moov vs kullanabilirsin daha karlı.
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Hocam eski araç almak doğru bir yaklaşım değil. Bir çok kişinin elinde kalıyor hocam. Paran ile rezil olacaksın. Paranı yatırım aracı olarak başka şeylere yatırmanı tavsiye ederim (Borsa, crypto, altın o bu şu demiyorum. Git trabzonda dağda arsa al yine iyi.). Bir süre belini doğrultunca farklı şeylere yönelirsin. Ha benim için problem değil 2-3 haftada bir ustaya gider yarım günümü veririm beklerim diyorsan al araba önemli bir ihtiyaç. Hastalık oluyor, ihtiyaç oluyor taksicilerin diline düşeceğine taksicilere minnet edeceğine al araç geç git. Büyük şehirde yaşıyorsan zaruri durumlarda tiktak, moov vs kullanabilirsin daha karlı.
evin ikinci aracı 2005 palio 1.3 dizel 6 aylık vergisi 109 lira yağ bakımı dışında ne ustaya gidiyorum ne sanayiye depremden dolayı Hatay ın yolları berbat durumda binayı yıkıyor yıktıgı yerde demirini cıkartıyor ne yol kaldı ne memleket bu araç tık dahi demedi araç almak için bir yerden baslamak lazım risk almak lazım ben aracı aldıgımda turbosunu değiştim su tapalarını ve hortumlarını değiştirdim şimdiki parayla max 15 bin sonrasında hiç bir sorun yaşamadım ilanlara bakıyorum 240 a da palio var 340 a da sen 240 liralık arabayı alırsan üstüne bir 40 daha koyarsın mesele biraz da bu
-
xcorpix bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
evin ikinci aracı 2005 palio 1.3 dizel 6 aylık vergisi 109 lira yağ bakımı dışında ne ustaya gidiyorum ne sanayiye depremden dolayı Hatay ın yolları berbat durumda binayı yıkıyor yıktıgı yerde demirini cıkartıyor ne yol kaldı ne memleket bu araç tık dahi demedi araç almak için bir yerden baslamak lazım risk almak lazım ben aracı aldıgımda turbosunu değiştim su tapalarını ve hortumlarını değiştirdim şimdiki parayla max 15 bin sonrasında hiç bir sorun yaşamadım ilanlara bakıyorum 240 a da palio var 340 a da sen 240 liralık arabayı alırsan üstüne bir 40 daha koyarsın mesele biraz da bu
Palio yerine o rakamlara Albea alınabilir aslında.Albea cok konforlu değildir ama çok üzecek bir araba sayılmaz.Geniş kullanışlı temiz bakılırsa uzun uzun yılar az sorunla kullanılabilir.Bende vardı bnm km düşüktü ama yinede konfor hakgetire :)