256Gb Telefon Önerisi İstiyorum
-
Selamlar,
Xiaomi mi 8 kullanıyorum. 128gb diskten 125i dolu. Arada boşaltıyorum ama yetmiyor. 4 gb ram var.
Telefon 3-4 yaşında falan herhalde. Batarya da gg olmuş durumda. Bataryayı değiştirip babama vereyim, model yükseltmiş olsun, ben de azıcık daha rahat bir telefona geçeyim diye düşünüyorum.
İphone 13 pro xmax super plus ekstra modelini düşündüm ama şimdilik android daha cazip geliyor. Yoksa 40k lira olduğundan değil yani :)
Bütçe 5k civarı ayırabilirim. Belki 6-7 civarına da yükseltebilirim ama whatsappe girip birileriyle telefonlaşacağım bir cihazın Apollo 11den çok daha gelişmiş olmasına gerek yok gibi.
Batarya, hafıza, uzun ömürlülük falan önemli. Modemi LTE 150/50 mbps den daha yüksek olursa çok keyifli olur.
Bu bütçe civarında değiştirmeye değer model tavsiyeniz var mıdır? Kaçak maçak telefon da olur imei atılabilen model varsa.
Piyasadan epey uzak kaldım.
Edit, çift hatlı ve telefon görüşmesinde ses kaydı alabilen bir model olursa şahane olacak
Telefon satan bir müridimiz vardı sanki ankara tarafında. Kimdi o?
Teşekkürler, sevgiler, saygılar
noname tarafından 24/Ağu/22 06:55 tarihinde düzenlenmiştir -
https://www.youtube.com/watch?v=ULGi3UkgW30
apollo 11 demişken videodki abi iphone 6 donanım yazılım vs apollo yazılım donanımını karşılaştırmış.
hayır severin biri türkçe alt yazı yazmış . video çok güzel iyi seyirler.
-
@Saviorangel 'dan Xiaomi Note10 s al işini görür, fiyatı da piyasaya göre makul oluyor, ben daha önce Note 9s almıştım memnunum gayet. Şimdi de hanımla kaynanama sipariş verdim Note10s. Çift hat kayıt var diye biliyorum ama emin değilim.
Şurada var görünüyor:
https://xiaomirepair.net/
-
12 / 256 GB model Oneplus 9 aldim yurt dışı cihaz'ı 9.500 TL'ye aldım.
IMEI'i 5 dakikada atıyorlar cihaza.
Yaklaşık 3 haftadır çok severek kullanıyorum.
Bütçeni biraz zorlayarak alabilirsin belki.
-
mi11t alacaksan yardımcı olurum kayıtsız bir şekilde kullan 8 ay yıl başında sıfırlansın tahmini kullanırsın zaten 12 ay felan sonra imei işine girersin güncellemeden sorun oluyor şuan imei atınca şuan piyasadaki en mantılı kaçak telefondur kendisi zamanında mi9t zamanlarını hatırlatıyor bana bu cihaz ekleyim şuan piyasada en mantıklı cihaz sadece kamera olarak iyi değil cihaz kaçak almak mantıklı normal 11 bin tl geliyor kaçakta yarı fiyatına geliyor neredeyse zaten 2 tane alırsın o fiyatlara :D
-
Oneplus 9r kullanıyorum çok memnunum. normal 9dan daha ucuz ve gayet iş görür. Xiaomiden üstün. Ses kaydı yok ama yada ben bulamadim.
-
oneplus 7 almıştım koronanın başında, batarya dışında baya güzel alet iyiki almışım.
batarya da yaşından ötürü heralde.
-
Hafıza kartı daha iyi bir çözüm değil mi
-
1 TB bile alsanız bulutsuz telefon kullanılmaz artık.
-
hocam hafıza ne kadar büyük olursa o kadar çabuk dolar bilgin olsun (:
-
mkyb bunu yazdı
1 TB bile alsanız bulutsuz telefon kullanılmaz artık.
boşuna bilirkişi değil.
payıldım gugıl'a parayı, her şeyi bulutta senkronize tutuyorum. yoksa silindi gitti falan derdi büyük