2.El 512 Mb Ram Alıcam Ama Bana Biraz Pahalı Geldi
-
40 ytl ye 0 kingston ddr400 1 gb satarım : )
-
onurlncn bunu yazdı:
-----------------------------
ram lerin uzerındekı etıketden veya uzerındekı entegrelerde yazar ornegın 64 mb yazar 8 tane entegre varsa 512 yapar yanı 512 mb tır bu sekılde veya hıcmı bısey yazmıyor bılgısayara tak :D bılgısayarıma sag tıkla ozellıkler de cıkıcaktır.
-----------------------------sirpence bunu yazdı:
-----------------------------kim uğraşcak bilgisayara takmakla:) üzerinde de hiçbişey yazmıyor. :)
entegre derken bide neyi kastettin?:)
-----------------------------http://img56.imageshack.us/img56/830/ramue5.png
Arkadaşın dediği entegreleri resimde işaretledim. Onun da dediği gibi 8 tane varsa eğer 8*64 = 512MB yapar ;)
-
beyler aldım şimdi ddr ram taktım ama görmüyor?acil ne olabilir ters mi taktım acaba?
-
la bende alacam mersindeym buldum bi kaç yerden 512 mb 400 mhz 20 ytl dedi ama bilmıom bakalım sınavlar bitsin ii bi araştırıp alacam bi tane
-
entegre ramin üzerindeki siyah parçalardır onların üzerinde mutlaka yazar
-
hackerteam550 bunu yazdı:
beyler aldım şimdi ddr ram taktım ama görmüyor?acil ne olabilir ters mi taktım acaba?
ters takmış olamazsın cunku oraya uymaz asla ters takamazsın ram kırılır bozulur gene takamazsın.Anakartının ddr ram destekledıgıne emınmısın. ram bozuk olabılır bu yuzden anakartta baska ram varsa sok sadece bunu kullan acılcakmı ona bak. -
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------la bende alacam mersindeym buldum bi kaç yerden 512 mb 400 mhz 20 ytl dedi ama bilmıom bakalım sınavlar bitsin ii bi araştırıp alacam bi tane
------------------------512 mb ddr ramı 20ytl bulduysan kacırma derım bence gecen gun sattım ben bırıne 40a ben aldım 50 e sattım