2Tb Nvme Ssd Diskim Bozuldu. Verilerimi Nasıl Kurtarabilirim ? Firma Önerisi
-
Selamlar, Kingston SNV2S/2000G nvme diskim arızalandı, Şeyh e yolladım, yazılımsal olarak erişemedik diske, anladığımız kadarıyla donanımsal bir arıza var, yazılımsak olarak müdahale edilemez durumda.
1,5 tb verim var içinde, harici taşınabilir disk olarak kullanıyordum, bu şekilde kullanan arkadaşlarım verilerine dikkat etsinler :(
Shephard tarafından 18/Şub/25 14:03 tarihinde düzenlenmiştir
Kurtarma için önerebileceğiniz firmalar var mı ? Fiyat olarakda beni çok üzmemeleri lazım :( -
Eğer NAND sorunu yoksa aynı model SDD'ye aktarım yapıp kurtarıyorlar. İçini açıp incelemeden bir şey söylemek zor ne yazık ki. 5 bin liradan aşağıya yapan bulmak zor diye biliyorum, tecrübesi veya tanıdığı olanlar daha net cevap verir
-
PiTS Tavsiye ederim lakin fiyat bilmiyorum. Winpe ile sisteme girebilir sen kurtarma şansın olabilir.
-
DracuLax bunu yazdı
PiTS Tavsiye ederim lakin fiyat bilmiyorum. Winpe ile sisteme girebilir sen kurtarma şansın olabilir.
PiTS için çok yüksek rakamlar çekiyorlar diye duydum.
JpnTr bunu yazdıEğer NAND sorunu yoksa aynı model SDD'ye aktarım yapıp kurtarıyorlar. İçini açıp incelemeden bir şey söylemek zor ne yazık ki. 5 bin liradan aşağıya yapan bulmak zor diye biliyorum, tecrübesi veya tanıdığı olanlar daha net cevap verir
Tek umudum bu tarz bir kurtarma, yoksa 2-3 senelik verilere elveda diyeceğim.
-
normal 2.5" link harddiskten veriyi kaça kurtarıyorlar acaba fiyatı nedir bunun..
-
sırf bu korkulardan dolayı
2,5 SSD Alıp onları kullanasım geliyor M2 ssdlerin hızı çok iyiydi ama aniden gidiyorlar. ve uzun süre kullanımda hızları yavaşlayarak çalışıyor -
Difose varda muhtemelen yüksek fiyat çıkar
Anasayfa | DIFOSE Adli Bilişim, Veri Kurtarma ve Elektronik Arama Hizmetleri
-
-
Ankara'da adli bilirkişi olarak eğitim felan veren Baki bey ve firmasını buldum. Bilgikoru.com ona göndereceğim diski.
Ya bu kurtarma işi de sektör olmuş, herkesin çözüm bulduğu vakası farklı. -
disk değil kutuda da hata olma durumu var. varsa takabileceğin pc dahili olarak takıp dene veya başka bir kutu ile dene.
-
Fav. Lazım olacak hdd için,
--
Birde, banada android telefonların şifresini açabilen birileri lazım, kurumsal olacak mümkünse. Telefonlar rahmetli babama ait kişisel verilerini fotoğraflarını vb kurtarmak istiyorum elimde hatırası olsun diye