folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 2Tb Nvme Ssd Diskim Bozuldu. Verilerimi Nasıl Kurtarabilirim ? Firma Önerisi

2Tb Nvme Ssd Diskim Bozuldu. Verilerimi Nasıl Kurtarabilirim ? Firma Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Selamlar, Kingston SNV2S/2000G nvme diskim arızalandı, Şeyh e yolladım, yazılımsal olarak erişemedik diske, anladığımız kadarıyla donanımsal bir arıza var, yazılımsak olarak müdahale edilemez durumda. 

1,5 tb verim var içinde, harici taşınabilir disk olarak kullanıyordum, bu şekilde kullanan arkadaşlarım verilerine dikkat etsinler :( 

Kurtarma için önerebileceğiniz firmalar var mı ? Fiyat olarakda beni çok üzmemeleri lazım :( 

Shephard tarafından 18/Şub/25 14:03 tarihinde düzenlenmiştir

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek

Eğer NAND sorunu yoksa aynı model SDD'ye aktarım yapıp kurtarıyorlar. İçini açıp incelemeden bir şey söylemek zor ne yazık ki. 5 bin liradan aşağıya yapan bulmak zor diye biliyorum, tecrübesi veya tanıdığı olanlar daha net cevap verir 

Bir cinayet işleniyorsa tek suçlu katil değildir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek

PiTS Tavsiye ederim lakin fiyat bilmiyorum. Winpe ile sisteme girebilir sen kurtarma şansın olabilir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    DracuLax bunu yazdı

PiTS Tavsiye ederim lakin fiyat bilmiyorum. Winpe ile sisteme girebilir sen kurtarma şansın olabilir.

PiTS için çok yüksek rakamlar çekiyorlar diye duydum.

JpnTr bunu yazdı

Eğer NAND sorunu yoksa aynı model SDD'ye aktarım yapıp kurtarıyorlar. İçini açıp incelemeden bir şey söylemek zor ne yazık ki. 5 bin liradan aşağıya yapan bulmak zor diye biliyorum, tecrübesi veya tanıdığı olanlar daha net cevap verir 

Tek umudum bu tarz bir kurtarma, yoksa 2-3 senelik verilere elveda diyeceğim.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

normal 2.5" link harddiskten veriyi kaça kurtarıyorlar acaba fiyatı nedir bunun..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackstone_tr
    blackstone_tr's avatar
    Erkek

sırf bu korkulardan dolayı
    2,5 SSD Alıp onları kullanasım geliyor M2 ssdlerin hızı çok iyiydi ama aniden gidiyorlar. ve uzun süre kullanımda hızları yavaşlayarak çalışıyor 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Prof. Yardım lazım

LaNCeLoT tarafından 18/Şub/25 23:06 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Ankara'da adli bilirkişi olarak eğitim felan veren Baki bey ve firmasını buldum. Bilgikoru.com ona göndereceğim diski.  

Ya bu kurtarma işi de sektör olmuş, herkesin çözüm bulduğu vakası farklı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

disk değil kutuda da hata olma durumu var. varsa takabileceğin pc dahili olarak takıp dene veya başka bir kutu ile dene. 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusemre
    yunusemre's avatar
    Erkek

Fav. Lazım olacak hdd için,

--

Birde, banada android telefonların şifresini açabilen birileri lazım, kurumsal olacak mümkünse. Telefonlar rahmetli babama ait kişisel verilerini fotoğraflarını vb kurtarmak istiyorum elimde hatırası olsun diye

"Programcılar saatler boyunca çalışmak zorunda kalmalarına engel olacak sistemler tasarlamaya saatler boyunca uğraşırlar." David Allen
Toplam Hit: 862 Toplam Mesaj: 12
veri kurtarma m2 ssd nvme kurtarma