3 Aylık Deezer Premium 1 TL
-
O deepwebteki 3 dolara felan hikaye hocam sentry mba ile kır kullan yalnız adan dinlerken srn açarsan onun müziği gidiyor ve anlıyor
-
Bu spotify den banada lazim paylaşılan crakli apk telefona indiremedim yüksek kaliteye getirip dinlemek güzel oluyor gerçekten
-
Bu özel teklif bulunduğun ülkede geçerli değil.
biri uzak masaüstü şeyedebilir mi bağlanıp alayım :(
-
Yalnız kalite olarak bi Spotify değil. YouTube'ta ki kliplerinden kesilmiş mp3'ler gibi ses kalitesi var.
-
Yalnız kalite olarak bi Spotify değil. YouTube'ta ki kliplerinden kesilmiş mp3'ler gibi ses kalitesi var.
-
Jailbreak kullananlar Spotify için BDaySpotify tweaki işe yarıyor.
-
hacı abi spotify daki listemizi deezer'a aktarabiliyor muyuz? Bunu bilen biri var mı?
edit: amk adele - hello bile yok la bunda :/
Pisibaliqi tarafından 23/Mar/16 15:42 tarihinde düzenlenmiştir -
vodafone yanımda uygulamasında ek paketlerde "faturasız esnek spotify 500mb hoşgeldin paketi" var ücretsiz tıklayınca alamadım sistem hatası veriyor sizde deneyin belki alabileniniz olur :D
-
arkadaşın spotify hesabı açık kalmıştı telefonumda onunda masaüstü salonda 5+1e bağlı duruyor sabahın köründe vermiştim çoşkuyu arkadaş korkudan sıyırdı lan niye durmuyor niye şarkı geçiyor diye :D
-
Deezer'dan idm ile mp3 indirilebiliyor.
Ancak... Adamlar nasıl yapmışlarsa şarkı sanki hızlı ileri sarılmış gibi çalıyor. Buna bir çözüm bulsak sömürürüz. Tahribat'ın hekırları bekleniyor. :)