folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 3 Katlı Birinci Kalite Melbourne'lu Cerrahi Maske

3 Katlı Birinci Kalite Melbourne'lu Cerrahi Maske

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    Macidor bunu yazdı

Hocam bu melbourne dediğin şey nedir? Aradaki madde demişsin ama aradaki kumaşı mı kastediyorsun. Aradaki kumaş arkadaşın sorduğu gibi meltblown mudur?

Kumaş cinsi o dalga. Gerçekte bakınca %5 koruması olan bu maskeler(genel bu kulak siken maskeler) bi sike yaramıyor N95 yoksa gerisi tırıvırı. 

dcpromo tarafından 17/Haz/20 15:46 tarihinde düzenlenmiştir

next next next install
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Macidor
    Macidor's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    Macidor bunu yazdı

Hocam bu melbourne dediğin şey nedir? Aradaki madde demişsin ama aradaki kumaşı mı kastediyorsun. Aradaki kumaş arkadaşın sorduğu gibi meltblown mudur?

Kumaş cinsi o dalga. Gerçekte bakınca %5 koruması olan bu maskeler(genel bu kulak siken maskeler) bi sike yaramıyor N95 yoksa gerisi tırıvırı. 

Bu melbourne bana sanki meltblown kulaktan kulağa aktarılırken melbourne halini almış gibi geliyor ama hayırlısı bakalım. Bu kumaşların üretimini yapan bir firmanın argesindeyim ama melbourne kumaş diye bişey duymadım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    Macidor bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı
    Macidor bunu yazdı

Bu melbourne bana sanki meltblown kulaktan kulağa aktarılırken melbourne halini almış gibi geliyor ama hayırlısı bakalım. Bu kumaşların üretimini yapan bir firmanın argesindeyim ama melbourne kumaş diye bişey duymadım.

Ekotex | Iso | Confidence vs gibi belgelerden birinin adı da olabilir sonuc olarak maskenin korumasına odaklandığımızda durum ortada.

next next next install
Toplam Hit: 4482 Toplam Mesaj: 34
cerrahi 3kat maske