3 Mayis Türkçülük Günü
-
Türk olan ve kendini Türk olarak hisseden herkesin 3 Mayis Türkçülük Günü kutlu olsun!
-
corona olmasaydı bugün bisiklet turu yaparlardı.
-
"beni olağanüstü bir kişi olarak yorumlamayınız. doğuşumdaki tek olağanüstülük türk olarak dünyaya gelmemdir." (mustafa kemal atatürk)
-
Eyvallah, 3 Mayıs Türkçülük günümüz kutlu olsun:)
-
“Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümid etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en aşağı, bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarları ile sallandı; beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurları ile yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı, onların oğlu oldu; Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.”Gazi Mustafa Kemal AtatürkTürkçülük günümüz kutlu olsun
-
Mustafa Kemal ile , onun Türkçülük ve Milliyetçilik anlayışıyla zerre ilgisi olmayan bir gündür. Azıcık tarih bilenlerin çelişkiyi görmesi adına bir alıntı yapayım.
"biz açıkça ulusçuyuz ve ulusçuluk bizi birleştiren biricik öğedir. türk çoğunluğunun yanında diğer öğelerin hiçbir etkisi yoktur. her ne pahasına olursa olsun, ülkemizde yaşayanları türkleştirecek, türklere ve türkçülüğe karşı çıkanları yok edeceğiz. dini araç olarak kullanmaya kalkışanları ezeceğiz."
--ismet inönü -
italyan bunu yazdı
Mustafa Kemal ile , onun Türkçülük ve Milliyetçilik anlayışıyla zerre ilgisi olmayan bir gündür. Azıcık tarih bilenlerin çelişkiyi görmesi adına bir alıntı yapayım.
"biz açıkça ulusçuyuz ve ulusçuluk bizi birleştiren biricik öğedir. türk çoğunluğunun yanında diğer öğelerin hiçbir etkisi yoktur. her ne pahasına olursa olsun, ülkemizde yaşayanları türkleştirecek, türklere ve türkçülüğe karşı çıkanları yok edeceğiz. dini araç olarak kullanmaya kalkışanları ezeceğiz."
--ismet inönü3 mayis Türkçülük günü ile ismet inönü'nün uzaktan yakından alakası yok.
ayrica rica ediyorum siyaset konusunda cevirmesek? bu tartisma konusu degil.
-
Kimin kime karşı olduğunu bilmem.! Ben TÜRK'e karşı olan herşeye karşıyım
-
abdullahazad bunu yazdıitalyan bunu yazdı
--ismet inönü3 mayis Türkçülük günü ile ismet inönü'nün uzaktan yakından alakası yok.
Bugün başlı başına siyaset...
Milli Şef , İsmet Paşa'nın Türkçülük ile ilgili bu güzel sözleri niye hoşuna gitmedi ? -
italyan bunu yazdıabdullahazad bunu yazdıitalyan bunu yazdı
Bugün başlı başına siyaset...
Milli Şef , İsmet Paşa'nın Türkçülük ile ilgili bu güzel sözleri niye hoşuna gitmedi ?he haklısın tamam he he .
hermesthecat tarafından 03/May/20 14:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Gitti Türkçülük, geldi Milliyetçilik...