30.000 Liraya Ne İş Yapılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

Uzun süredir araştırması yapıyorum. Elimde sermaye yok. Şuan yapmış olduğum şehirler arası yolda meyve satmak. 

Araştırmalarım sonunda şunu gördüm

1 - Cebinde ki para ile yaparsan olduğun yerde kalıyorsun ilerliyemiyorsun. (Veresiye mal al sat)

2 - Üretici yetiştirici olursan para kazanamiyorsun. (Üretilip yetiştirileni al sat)

3 - Dükkan açıp satarsan kazanamiyorsun (toptan al toptan sat)

4 - Tanıdığın ortamda yaparsan para kazanamiyorsun (Şehirler arası al sat)

5 - Akraba ile yaparsan kazanamiyorsun (El Adamı ile ne yapıcaksan yap)

30 bin TL param olsa yapacakları

1 - Kurban bayramlarinda sabahtan hayvan pazarına gidip 4 bin TL Ye aldigim büyük baş hayvanı 2 saat sonra 8 bin TL Ye satarim.

2 - Amasya dan 27 30 kuruşa soğan alıp ist de 1100 kuruşa satarım. 

3 - Tekel bayii açarım 

Ama yok İşte o para. Allah bizede verir inşallah.

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

Bayilik kovalayan olursa bu hafta bayim olur musun fuarı var katılabilirsiniz. 

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek

şimdiye kadar yapılmış şunu sat bunu sat yorumlarını birleştir bir tezgahta satabildigin sat

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Yeni KHK ile belli illerde kenevir yetiştirmeye izin verildi (belli şartlar altında) acaba bu işe yönelsek nasıl olur. Rizede arazimiz var dağlara Escobar tarzı girsek nasıl olur (0-0)

طדṮ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NightShadow
    NightShadow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

Yeni KHK ile belli illerde kenevir yetiştirmeye izin verildi (belli şartlar altında) acaba bu işe yönelsek nasıl olur. Rizede arazimiz var dağlara Escobar tarzı girsek nasıl olur (0-0)

Araştırmıştım, o kadar çok faydası varmış ki, inanamadım ama yaşadığım yerde izin yok.

Yetiştiricilik İzni Verilebilecek Bölgeler Hangileri?

İzinli kenevir yetiştiriciliği; Amasya, Antalya, Bartın, Burdur, Çorum, İzmir, Karabük, Kastamonu, Kayseri, Kütahya, Malatya, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tokat, Uşak, Yozgat ve Zonguldak illerinde ve bu illerin bütün ilçelerinde yapılabilir.

İzin verilen il ve ilçelerin dışında kenevir yetiştiriciliği yasaktır. Ancak, bu Yönetmelik çerçevesinde belirlenen hükümlere uymak şartı ile bilimsel araştırma amacıyla ana veya tali bitki olarak kenevir yetiştiriciliğine söz konusu bu bölgeler dışında da Bakanlıkça izin verilebilir.

Yetiştiricilik İzni Müracaatı Nasıl Yapılacak?

Lif, tohum, sap ve benzeri amaçlara yönelik izinli kenevir yetiştiriciliği yapmak isteyen çiftçiler, 1 Ocak-1 Nisan tarihleri arasında yetiştiricilik yapacakları yerin en büyük mülki idare amirliğine başvuruda bulunurlar.

Başvuru Sahibinden Aşağıdaki Belge ve Bilgiler İstenir

a) Başvuru sahibinin kenevir yetiştiriciliği amacını belirtir Yönetmelik Eki Ek-1’de yer alan örneğe uygun başvuru formu,

b) Çiftçinin daha önce izinsiz kenevir ekme, uyuşturucu imal etme, dağıtma, ticaretini yapma veya kullanma suçu işlemediğine, yetiştiricilik izni verilmesini müteakip bu Yönetmelik hükümlerine uygun olarak hareket edeceğine ilişkin Yönetmelik Eki Ek-2’de yer alan örneğe uygun taahhütname,

c) Üretim yılına ilişkin ÇKS belgesi,

ç) Üretim yerinin toplam yüzölçümü ile ada/parsel numarasını gösterir kroki, kadastro geçmemiş yerlerde ise ÇKS’ ye uygun keşif raporu,

d) Nüfus kayıt örneği,

Güzel .

Okuyun: https://onedio.com/haber/24-maddede-gecmisten-bu-gune-kenevire-dair-her-sey-nedir-ne-ise-yarar-neden-yasaktir--533967

Everything that has a beginning has an end.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Devlet kendi adamlarına malzemeyi yetiştirtip piyasaya salacak. Çakallığa bak.

while (1<2)
Toplam Hit: 5427 Toplam Mesaj: 37
kurma fikri