350Ytl Ye Hangi Elektro Gitar?
-
300-350 ytl arası elektro gitar almak istiyorum. 2. el olmaması tercihim. Cort dışında özellikle Ibanez, Washburn, E.S.P. ya da Epiphone markalarından model tavsiyeleriniz varsa çok iyi olur.
-
Öncelikle beginner mısın bu önemli ? Cort kesinlikle alma uzak dur dandikasyon harikası.300-350 arası 1. el E.S.P. bulamazsın,Washburn bir ihtimal.Ibanez bulursun ama RG series bulamazsın ama beginnersan işini görür.Epiphone bulursun ama oda Cortla dandiklik konusunda yarışır.
-
Kanqa bende wolf sealand sst 001 elektro war tertemiz fazla kullanılmadı istersen sana bırakıyım onu güzel bi fiyata
-
bende stagg s350-or var tonları gayet güzel başlangıç seviyesindeysen makul fiyata bırakabilirim sana:)
-
evet beginnerım. ben ibanez filan buldum bikaç tane ama 350 ye alıcağın ibanez biraz alt model olur onun yerine washburn al dediler ama washburn modellerini bilmiyorum pek.
-
cort x5 i çok övüyorlar bilmiyom alabilirsin... sen ibanezlere bak diyecem ama ibanez prestige serisi haricindekilere verdiğin para pek değmiyor...
-
TheOutlaw bunu yazdı:
-----------------------------
cort x5 i çok övüyorlar bilmiyom alabilirsin... sen ibanezlere bak diyecem ama ibanez prestige serisi haricindekilere verdiğin para pek değmiyor...
evet banada X5 i tavsiye ettiler ama genel olarak cort için iyi şeyler duymadım :) özellikle beginnerlar için gitardan soğutuyormuş insanı. -
bilader sen o paraya alabileceğin en düzgün model ibanezden çıkar klavyesi çok rahattır ibanezlerin GRG170DX'e bak senin için en uygun olanı odur. bende onu almayı düşünüyorum malum maddi kriz :S washburn yada Cort modellleri bu fiyat aralığında ibanezle pek boy ölçüşemiyo ayrıca x 5 in eşiği mi ne kilitliydi ole bişi işte.
-
ArmadA bunu yazdı:
bilader sen o paraya alabileceğin en düzgün model ibanezden çıkar klavyesi çok rahattır ibanezlerin GRG170DX'e bak senin için en uygun olanı odur. bende onu almayı düşünüyorum malum maddi kriz :S washburn yada Cort modellleri bu fiyat aralığında ibanezle pek boy ölçüşemiyo ayrıca x 5 in eşiği mi ne kilitliydi ole bişi işte.
396 ytl imiş laylaylomshop'ta biraz tuzlu:P 350 ye bulabiliceğim biyer var mı bu gitarı? -
350 ytl dıosn x-6 uygundr
-
x-6 m war istersen 350 ye bırakabilirim
Toplam Hit: 4098 Toplam Mesaj: 18