3D Apollo13 Space Capsule

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek

Süper :D

wAreX!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

hocam sen bir harikasın ya :) 

oyun projelerim olacak yakında seninle çalışmak isterim, ama sen çok para istersin şimdi :D 

eyvallah hocam, tesekkur ederim :) oyun projelerinde herzaman yardimci olurum hocam. para istemez.

Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

O ekran çözünürlüğünde o işleri nasıl yapabiliyorsunuz, en çok buna hayret ediyorum..

Ehl-i Byte
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı

O ekran çözünürlüğünde o işleri nasıl yapabiliyorsunuz, en çok buna hayret ediyorum..

720p olarak render aliyorum hocam. laptop olamsaydi 1080p alcaktim ama deli gibi isiniyor makina. 

Shaban Interactive Pro.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    Dj_DooM3 bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı

oyun projelerim olacak yakında seninle çalışmak isterim, ama sen çok para istersin şimdi :D 

eyvallah hocam, tesekkur ederim :) oyun projelerinde herzaman yardimci olurum hocam. para istemez.

hocam sen ne mübarek bir insansın :D önceden bir adamla konuşmuştum modelleme ve animasyon yapar mısın diye adam bana bir model için 700 liralık teklif sundu(animasyon hariç)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı
    Dj_DooM3 bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı

hocam sen ne mübarek bir insansın :D önceden bir adamla konuşmuştum modelleme ve animasyon yapar mısın diye adam bana bir model için 700 liralık teklif sundu(animasyon hariç)

hocam model basina iyi istemis gene (prof studiolar icin) :D ama bagimsiz projelerde bukadar istememesi gerek. profesyonel oyun studyosu icin calisacagini sanmis heralde :) ben her sekilde yardimci olurum ;) 

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 2595 Toplam Mesaj: 27