3D Apollo13 Space Capsule
-
Süper :D
-
mRBerkay bunu yazdı
hocam sen bir harikasın ya :)
oyun projelerim olacak yakında seninle çalışmak isterim, ama sen çok para istersin şimdi :D
eyvallah hocam, tesekkur ederim :) oyun projelerinde herzaman yardimci olurum hocam. para istemez.
-
O ekran çözünürlüğünde o işleri nasıl yapabiliyorsunuz, en çok buna hayret ediyorum..
-
trampfd bunu yazdı
O ekran çözünürlüğünde o işleri nasıl yapabiliyorsunuz, en çok buna hayret ediyorum..
720p olarak render aliyorum hocam. laptop olamsaydi 1080p alcaktim ama deli gibi isiniyor makina.
-
Dj_DooM3 bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
oyun projelerim olacak yakında seninle çalışmak isterim, ama sen çok para istersin şimdi :D
eyvallah hocam, tesekkur ederim :) oyun projelerinde herzaman yardimci olurum hocam. para istemez.
hocam sen ne mübarek bir insansın :D önceden bir adamla konuşmuştum modelleme ve animasyon yapar mısın diye adam bana bir model için 700 liralık teklif sundu(animasyon hariç)
-
mRBerkay bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
hocam sen ne mübarek bir insansın :D önceden bir adamla konuşmuştum modelleme ve animasyon yapar mısın diye adam bana bir model için 700 liralık teklif sundu(animasyon hariç)
hocam model basina iyi istemis gene (prof studiolar icin) :D ama bagimsiz projelerde bukadar istememesi gerek. profesyonel oyun studyosu icin calisacagini sanmis heralde :) ben her sekilde yardimci olurum ;)