3D Dinozor (Aucasaurus) Animasyonu & Peojectionman
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------Selam arkadaslar :) yine bir dinozor projemi daha sizlerle paylasmak istiyorum :) rigleme baslangic duzeyindedir. hareketlerin gercekciligi zamanla oturacak :D riglemeyi gelistirdikce :D Yorum ve onerilerinize acigim ;)
Resim;
Video;
http://www.youtube.com/watch?v=fKmp_92_0RY
-----------------------------Hocam kafayı yıcem ya :D
Bunu resımden fotograftan yola cıkarak sen mı yapıyorsun? :D -
Güzel olmuş fakat en arkadaki ağaçlık biraz düz durmuş sanki derinlik alamadım. :)
-
edit: neyse, devam et.
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------Selam arkadaslar :) yine bir dinozor projemi daha sizlerle paylasmak istiyorum :) rigleme baslangic duzeyindedir. hareketlerin gercekciligi zamanla oturacak :D riglemeyi gelistirdikce :D Yorum ve onerilerinize acigim ;)
Resim;
Video;
-----------------------------
Hocam kafayı yıcem ya :D
Bunu resımden fotograftan yola cıkarak sen mı yapıyorsun? :D
-----------------------------adam pm ni okuyunca geri dönüş yapar. neden bütün konularını uplıyorsun ? sana pm den yazmayıp, buradan yazıcağını mı düşünüyosun ?
-----------------------------Begendıgım ıcın yazıyorum , noluyor sana ne rahatsızlık verıyor konularını uplamam anlamadım?
Pm yı goruncre de doner bunu bılıyorum up lamak , yorum yazmak yasak mı? -
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------Gharzvog bunu yazdı:
Resim;
Video;
-----------------------------adam pm ni okuyunca geri dönüş yapar. neden bütün konularını uplıyorsun ? sana pm den yazmayıp, buradan yazıcağını mı düşünüyosun ?
-----------------------------Begendıgım ıcın yazıyorum , noluyor sana ne rahatsızlık verıyor konularını uplamam anlamadım?
Pm yı goruncre de doner bunu bılıyorum up lamak , yorum yazmak yasak mı?
-----------------------------zaten çoğu konularında belirtmişsin beğendiğini defalarca. ne yapıyorsun, yalakalık mı ?
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------Gharzvog bunu yazdı:
Resim;
Video;
Pm yı goruncre de doner bunu bılıyorum up lamak , yorum yazmak yasak mı?
-----------------------------zaten çoğu konularında belirtmişsin beğendiğini defalarca. ne yapıyorsun, yalakalık mı ?
-----------------------------Evet yalakalık yapıyorum zoruna mı gıttı? Sende yapacakmısın? Yapacaksan yap kımse tutmuyor , Kımse de atlamıyor senın gıbı ...!
-
Güzel calısma olmus,ama sadece dinazorun dilinde hafif problem var.ama calısma guzel.
Bende baslamak ıstıyorum bu gıbı calısmalara ama oncelıkle 3D den mı baslasam dıye dusunuyorum?
birde 3d olmasına ragmen guzel bı calısma buldum bı ızleyın ıstersenız
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bsyZVh97jig
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------Güzel calısma olmus,ama sadece dinazorun dilinde hafif problem var.ama calısma guzel.
Bende baslamak ıstıyorum bu gıbı calısmalara ama oncelıkle 3D den mı baslasam dıye dusunuyorum?
birde 3d olmasına ragmen guzel bı calısma buldum bı ızleyın ıstersenız
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bsyZVh97jig
-----------------------------Walla guzelmıs hocam
-
Hocam eline sağlık çok güzel olmuş. 3d max veya Maya gibi programlarlada bu işler oluyor mu acaba ?