3D Led Tv Hakkında
-
Samsung ile lg arasındaki fark 3d teknolojisi. Lg nin ki real3d sinemalardaki gibi aktif olamyan gözlükler ile izlenir ve göz yorulması gibi şikayetleri 0'a indirir. Lg nin tek avantajı bu. Geri kalan bütün konularda bence samsung üstün. Bizdede samsung var 46" 1 ay filan kullandıktan sonra gözlüklere alışıyor gözler, rahatsızlık filan vermiyor.
Bluray 3d playerın yoksa zoraki torrent sitelerindeki sbs filmlere yöneliceksin. Bunalrda verdiğin görüntüdeki gibi yan yana 2 görüntü yada altlı üstlü oluyor. Bunları kumandadan direk 3d tuşuyla seçiyorsun sbs yada altlı üstlü olarak. 2d den 3d ye olayı bence boş iş. Sadece satış stratejisi başka bir cacık yok bu teknolojide.
Ayrıca digiturkun varsa 3d kanalını açtır ara sıra gerçekten güzel filmler oluyor zaten hergün türlü türlü belgeseller veriyorlar 3d. Ara sıra discoverynin özel serileri oluyor. Lig tv de derbileri filan zaman zaman 3d veriyor ntv spor filan el clasicoları veriyor 3d. Fashion tv filan da var 3d:D
Pentyhouse filanda varda oralara girmeyeyim artık:DSamsung filmleri zaten direk hdd den tanıyor. Altyazıda filan hiç sorun çıkartmıyor.
-
hoca birleştiriliyor ama nasıl birleştirildiğini bilmiyorum yani birleştirilmiyor değil akrabam yapıyor nasıl yaptığı hakkında bir bilgim yok ama açarken onunda 2 taraflı olarak çıkıyor, daha sonra televizyon kumandasından ayarlıyor altllı üstlüde yapabiliyor veya tek olarakda.
-
pkk'lı PyramiD'de burada
-
evet doğru yoldasın, o 2 parça halinde gözüküyor ya kumanadada 3d tuşuna bas sbs yi seç direk o 2 görüntüyü birleştirip gözlükle takıp izlenebilecek hale getiriyor.dediğin gibi 2d den 3d ye çevirme hikaye derinlik olmuyor hiç
-
hocam 1 ay önce aynı tv yi biladerime aldım konu açtım yaklaşık 10 gün önce deneme fırsatı buldum 2d den 3d ye çevirirken çok bi fark etmiyo ama 3d yayın kendini belli ediyor kumandada 3 modda 3d ye geçiyor ordan dene ama uydu yayın kalitesi düşün olduğundan arada fark olup olmadığını anlamak zor