3D Printer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

Evet beyler 3d printer alicam, bu tarz hobi, diy ürünlerde kominitisi kullancisi fazla olan markalari tercih ederim.

Bu sebeple creality ender 3 v3 ke düşünüyorum, uretim vs yapmayacağım.

Temelde rc uçak yapıp ucurma amaçlı pla ve lw pla çalışacağım.

10k fiyati var %90 bunu alacağım ama o paraya su özellik olmazsa olmaz bu modelde bu var dediğiniz markalar var mı?

Otomatik kalibrasyon, rayli eksenler, klipper sistem, filament sensoru vs var bu modelde..

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

ender serisini kullanmadım hiç bende k1c var güzel basıyor

crealitynin k1 serisinde bir eksende çınlama yapıyor gene bir hata olarak

ama zaman zaman bambulab p1s alsaydım dediğim zamanlar olmadı değil

kominiti olarak ve son kullanıcıya hitap etmesi konusunda sanki bambulab biraz daha iyi gibi gibi (kullanmadım ama dışarıdan gözlemim o şekilde)

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

10k vereceğine 3-5 daha koy bambulab a1 al ? 

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

aklın varsa ender 3 v3 ALMA  ya k1 al yada paran avsa bambu al .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProTogi
    ProTogi's avatar
    Erkek

Ben 1 senedir Elegoo Neptune 4 Pro kullanıyorum ve gayet memnunum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

uzun süre ender 3 v2 kullandım artık kalibrasyon yapmaktan vs den bıktım o yüzden ender 3 v3 ke modeline geçtim yaklaşık 3-4 aydırda kullanıyorum inanılmaz rahat ve mutluyum özellikle şu cloud olayı güzel bazen dışardayken bi model denk geliyorum telefonda hop salla eve gelmeye hazır oluyor. Bide akıllı priz taktım bu sayede sürekli açık olmasına gerek yok istediğimde açıyorum telefon üzerinden elektriğini veya dışardayken bittiğinde bildirim geliyor ben bitirdim diye telefondan girip kapatıyorum misler gibi oluyor hobi amaçlı kullanıyorum bu arada. Bide şu nebula kamerasını alabilsem türkiyede stoğunu bulmak zor oluyorda en sonunda aliexpress den alacağım gibi. Kısaca özetlemek gerekirse bence fiyat performans ürünü.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

Kaptan freak wert

Paradan yana sikinti yokta gereksiz bana kattığı bisey olmadigi icin v3 ke bakiyorum. Aradaki 4k ya 25 tane model ucak basarim :))

Protogi

O markaya hic bakmadim nedir artisi?

Ccaglayan

Ne dion hocam ke alinir mi? Model ucakta cok ince duvar örüyor, isimizi gorur mu? Sikinti yasadinmi hic

destination@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

Kaptan freak wert

Paradan yana sikinti yokta gereksiz bana kattığı bisey olmadigi icin v3 ke bakiyorum. Aradaki 4k ya 25 tane model ucak basarim :))

Protogi

O markaya hic bakmadim nedir artisi?

Ccaglayan

Ne dion hocam ke alinir mi? Model ucakta cok ince duvar örüyor, isimizi gorur mu? Sikinti yasadinmi hic

Ben memnunum parasının hakkını veriyor öyle çok ince duvarlı bişey çıkarmadım ama şuana kadar bastığım hiç bir modelde sorun yaratmadı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Homo

bir süredi araştırıyorum bambu dışındakiler sikko gibi.

bambu normal printer ayarında 3d printer yapabilen tek firma.

diğerlerinde printerla uğraşıyosun, bambu da ctrl+p yapıp çıktıyı alıyosun gibi.

her türlü karşılaştırmada sorunsuzluk konusunda bambu önde.

izlediğim karşılaştırma videoları şu şekilde :print farmı olup sürekli baskı yapan adamların atıyorum 1 ay boyunca 2 makinede aynı parçayı print edip "bambu şu kadar filament harcadı, şu kadar hatalı basım yaptı şu kadar parça üretti, creality şu kadar filament harcadı şu kadar hatalı basım yaptı aynı parçadan şu kadar adet üretti. şu model şu kadar sürede bastı bu model bu kadar sürede bastı" vs tarzı videoları.

bambu p1s i kestirdim gözüme. uzun ömürlü bir alet olur gibi duruyor

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

bambulab x1c ams al devamke :) yeni bambulab serisi de 2025 de gelecek sanırım x1c nin bir üstüne konumlanacakmış. fakat x1c'ler şuan al koy geç ürünü başka bir makine bakmaya (maddi imkan varsa) gerek yok.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

Metal yazıcısı olan ya da tecrübe eden varsa yeşillendirse çok iyi olur

ZzZzZzZ...!
Toplam Hit: 2535 Toplam Mesaj: 44
3d printer