3D Yazıcılar Hakkında Öneri FDM - SLA
-
TheMayk bunu yazdı
Ben iki hafta önce taksitle verdiği için Bim den K1 aldım , güncellenmiş versiyon geldi, bir sıkıntı çıkmadı, robotik projeler geliştirmek için aldım, suan sadece pla basıyorum, hızlıda basıyor, deneyim yapa yapa öğrenmeye çalışıyorum, 3d den soğumamak için fazla da kurcalamıyorum.Hayvan modeli bastım, boyama da denedim, o ayrı bi meziyet ve tecrübe, zımparaydı astardı hiç uğraşmadım, direk boyayı vurdum.
Hocam boyama yapacaksan büyüteçli kafalıklar var ışıklı. Bir de fırçanı düzgün seç. Bunları boyaması keyifli çünkü :)
-
Cihaz alacaklar için eşimin arkadaşı gebzede yerleri var
https://www.instagram.com/teira3d?igsh=MWdhc3BrdTY5dHoydQ==
-
inek çok şirin gözüküyor :D güzel olmuş.
Yeni bastığınız içerikler varsa gönderin arkadaşlar :)
-
OCEANUS bunu yazdı
inek çok şirin gözüküyor :D güzel olmuş.
Yeni bastığınız içerikler varsa gönderin arkadaşlar :)
-
-
İçerikler çok iyi ya teşekkür ederiz :)
Figürleri çıkartıp elde boyamak çok daha iyi bende airbrush var katman izlerini yok edip airbrush ile geçtiğimde harika olacağını düşünüyorum :)
-
OCEANUS bunu yazdı
Figürleri çıkartıp elde boyamak çok daha iyi bende airbrush var katman izlerini yok edip airbrush ile geçtiğimde harika olacağını düşünüyorum :)
hocam jetgillerin base üzerindeki 5 figürü sla baskı o yüzden katman izi derdim olmadı :D airbrus oalyı güzel ama ortam lazım ona bide herşeyde kullanılmaz gibi geliyor.
fırça konusunda ilerlemeye çalışıyorum detay fırçası aldım 0000 numaralı gerçekten çok işime yaradı ama halen renk geçişi konusunda çok zayıfım rekler arasında geçişleri nasl yaparım bilmiyorm biraz öğrenmem gerek
-
KaptaN bunu yazdıOCEANUS bunu yazdı
hocam jetgillerin base üzerindeki 5 figürü sla baskı o yüzden katman izi derdim olmadı :D airbrus oalyı güzel ama ortam lazım ona bide herşeyde kullanılmaz gibi geliyor.
fırça konusunda ilerlemeye çalışıyorum detay fırçası aldım 0000 numaralı gerçekten çok işime yaradı ama halen renk geçişi konusunda çok zayıfım rekler arasında geçişleri nasl yaparım bilmiyorm biraz öğrenmem gerek
SLA olduğunu bilmiyordum boya yada fırça izinden dolayı öyle görünüyor sanırım çok iyi hepside :)
Airbrush maket boyamak için harika bir seçenek araştır bence
yer her şekilde bulursun küçük pratik cihazlar var büyük kompresörlüler dışında.
-
evet gençler
creality k1c ile bende aranıza katıldım artık :)
-
SLA leş gibi kokuyor. Garaj gibi bir yerde kullanmak şart.