4.5G İhalesinde İlk Tur Tamamlandı - En Hızlı Bant Vodafone'da
-
siz 4,5 g var mı yok mu diye tartışın ( evet var bu arada )
ve konu başlığını yanlış açın ( en hızlı bant turkcell de çünki ) ben size açıklama getireyim.
- 4.5G Ihalesine Damgamizi Vurduk!
Vurgulanması gereken nokta, en yüksek hız olan 375 Mbp hıza
SADECE Turkcell Müşterileri ulaşabilecek… https://img3.picload.org/image/pgdpcrd/image.jpg
-
LTE-A'e 4.5G diyenler dual carrier teknolojisine acaba 3.9G diyorlar mi merak ediyorum. Insanlarin G ye takilmasindaki en buyuk sebep suphesizki reklamlardir. Reklamlari bir kenara birakip sunu soralim acaba vaad edilen hizlara gercekten ulasabilecekmiyiz? Zamaninda operatorun biri 1 gbit internet sagladigini iddia etmisti sark kurnazligi oldugu ortaya cikinca reklamlari bir anda durdurdu. Pilot bolgelerde yapilan 4g olcumlerine baktim tam bir fiyaskoydu. 50mbit i zor yakalamislar. Umarim bu sefer duzeltirler de bizim icin avantaj olur istedigimiz hizlarda veri aktarimi yapabiliriz. Nisan 2016 yi bekleyip gorecegiz :)
-
-
Ben avea kullanıyorum. 15 gb 59 TL.
Ama cidden kota ile olacak gibi değil. Aylık 15 - 30- 50 gb lık kotalı
ve kotasız tarifeler çıkması lazım.
Operatörler kotasız tarife yapamamasının sebebi, 3g -4g veya 5g olması değil. Zaten baz istasyonu ile şebeke kullanıcıları arasında şu an 41mbps hız bile alınabiliyor. Darboğaz oluşturan baz istasyonlarının merkezlere bağlantısı.
şu an kotasız tarife denen şey olsa, şebeke üzerinden telefonla konuşmak cidden imkansıza yakın olur.
-
PanxeR bunu yazdı
ve konu başlığını yanlış açın ( en hızlı bant turkcell de çünki ) ben size açıklama getireyim.
SADECE Turkcell Müşterileri ulaşabilecek… https://img3.picload.org/image/pgdpcrd/image.jpg
3G ihalesindede en iyi bantı Türkcell aldı ama en iyi hız vodafone da hocam
iki hatta var bende ikisininde internetini kullanıyorum
-
O hızla, 1-5gb kota varken ancak speedtest yaparız.
-
PanxeR bunu yazdı
sosyal mesaj verme :D kota olursa o iş yap olur isterse 10000 megabit olsun anlamı yok ki Ferrarim var fakat Benzinim yok ee ne anladım bu işten
-
en iyi hız vodafone da diyenler son 1 yıl içinde avea, vodafone ,turkcell kullandım.
hangisinin nerde nasil hangi hızlarda çektiğini çok iyi bilirim turkcell in verdiği 76 mbps ( 3 taşıyıcılı ) başka bir operatörde yok ve 2 taşıyıcı ile 45 mbps sağlıklı olarak diğerlerinde yok.
hacı parasını verip karşılığını alıyorsunuz boşuna pahalı degil yani.
zaten en pahalı oldugu halde hala en çok aboneye sahipse var bazı sebepler.
-
-
o değilde 8gb lık filmi 6 saniyede indirebileceksiniz diyorlar ya. bunu gözümle görmeden inanmam. resmen nokia 3310 un çıktığı zaman gibi devrim olur