folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder 4K Background Youtube Kanalım İçin Fikirleriniz Neler

4K Background Youtube Kanalım İçin Fikirleriniz Neler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

başarılarını dilerim hocam kendin mi çektin videoyu

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskeltan
    iskeltan's avatar
    Erkek

valla ben youtube'a yaziyorum somine falan diye, muhabbet ederken los bi ortam olsun istiyosam evde alcipan arasindaki ledleri yakip tv den de ates goruntusunu veriyorum guzel oluyo. ozetle, potansiyel musterinim. benim arama yapma seklim su sekilde; yutuptan arama yapip oncelikle tercihim canli yayin olanlar oluyor eger oylesine actiysam. ileriye saramayacagimi bilmek daha iyi hissettiriyor. bazen de bir sey uzerinde calisacaksam onun icin vakit tutacaksam da 5-10 saatlik versiyonlardan acip sigaraya falan ciktigimda durduruyorum taksimetre olarak kullaniyorum.

kendimden yola cikarak bi tavsiye olarak sunu diyebilirim yani; ayni videolarin eger mumkunse canli yayinini da koyarsan oradan da benim gibi manyaklari yakalayabilirsin. he bir de duruma gore ayni videonun arkaplanina farkli muzikler ekleyerekte koyabilirsin.

mesela yilbasini evde gecirdik, yemek yerken arkada bu vardi; https://www.youtube.com/watch?v=dEii_pzm3MY&ab_channel=InTheRain

arada da rakiya uygun olsun diye suna donmusum: https://www.youtube.com/watch?v=nbUYR0A9ORk&ab_channel=MustafaErdalMERCAN

bu son attigimin flutlusu falan da var.

duanla yasamadim ki bedduanla oleyim - Arif
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

"4k test" gibi aramalar yapıyorum ben yeni bir ekran denemek istediğimde. bu tarz keywordler de ekleyebilirsin

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

Bro fikir olarak efso olmuş helal olsun. Çok beğendim. 

He ben sabahları kalktığımda motive edecek müzikler / free beatler olsa dinlerim. Belki böyle bir liste oluşturabilirsin.

ve akşam yatarken dıngırtı olacak ama reklam çıkıp başımı ağrıtan şeyler olmazsa dinlerim..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    MustyKTE bunu yazdı

Seo için önerisi olan var mı? 
    yani nasıl açıklamalar nasıl başlıklar girmeliyim. 

Bir Tweeter , Bir Instagram , Bir de Facebook hesabin olsun ...

Oralarda da linklerini paylaş ama paylaşırken https://ytbe.one/ bu siteye yükle linkini ve burdan link al , burdan aldığın linkle paylaş , o şekilde yaparsan kanalından izlenir direkt izlenme , görüntülenme süresi ve abone kısmına faydası olur ...

sen söyleyince yaptım hocam teşekkür ederim

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    Aloryan bunu yazdı

başarılarını dilerim hocam kendin mi çektin videoyu

videoları motionarray dan elements envatodan alıyorum hocam. loop şeklinde 10 20 saniyelik görüntüler. 1 saat falan yapıp salıyorum. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    iskeltan bunu yazdı

valla ben youtube'a yaziyorum somine falan diye, muhabbet ederken los bi ortam olsun istiyosam evde alcipan arasindaki ledleri yakip tv den de ates goruntusunu veriyorum guzel oluyo. ozetle, potansiyel musterinim. benim arama yapma seklim su sekilde; yutuptan arama yapip oncelikle tercihim canli yayin olanlar oluyor eger oylesine actiysam. ileriye saramayacagimi bilmek daha iyi hissettiriyor. bazen de bir sey uzerinde calisacaksam onun icin vakit tutacaksam da 5-10 saatlik versiyonlardan acip sigaraya falan ciktigimda durduruyorum taksimetre olarak kullaniyorum.

kendimden yola cikarak bi tavsiye olarak sunu diyebilirim yani; ayni videolarin eger mumkunse canli yayinini da koyarsan oradan da benim gibi manyaklari yakalayabilirsin. he bir de duruma gore ayni videonun arkaplanina farkli muzikler ekleyerekte koyabilirsin.

mesela yilbasini evde gecirdik, yemek yerken arkada bu vardi; https://www.youtube.com/watch?v=dEii_pzm3MY&ab_channel=InTheRain

arada da rakiya uygun olsun diye suna donmusum: https://www.youtube.com/watch?v=nbUYR0A9ORk&ab_channel=MustafaErdalMERCAN

bu son attigimin flutlusu falan da var.

Eyvallah hocam sağolasın. 
    İncelicem hepsini. 
    2 günde bir yeni video hazırlamaya çalışıyorum artık. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

"4k test" gibi aramalar yapıyorum ben yeni bir ekran denemek istediğimde. bu tarz keywordler de ekleyebilirsin

Tamamdır hocam, 
    fake windows update gibi şeyler de deneyeceğim. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı

Bro fikir olarak efso olmuş helal olsun. Çok beğendim. 

He ben sabahları kalktığımda motive edecek müzikler / free beatler olsa dinlerim. Belki böyle bir liste oluşturabilirsin.

ve akşam yatarken dıngırtı olacak ama reklam çıkıp başımı ağrıtan şeyler olmazsa dinlerim..

Sağolasın dostum. Müzik olayı zorluyor ama ona da bi çözüm bulucam inşallah. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csabanci
    csabanci's avatar
    Erkek

teknik kısmına pek hakim değilim fakat hızlı cimlelenen tohumları olan cicekler var görülebilir hızda kök büyümesi yapıyo ne biliyim hızlı cekim tarzı bişey düşünürsen cicklerin isimlerini bulabilirim..

Evrim içi mürit..laugh is live..
Toplam Hit: 4200 Toplam Mesaj: 42
youtubekanalı