4.Liseler Arası Kısa Film Yarışması
-
Arkadaşlar ben ve iki arkadaşım bu yarışmaya katılmaya karar verdik.Okuldan destegi aldık :) Malzemeler Hazır (Kamera vs.) .
Ancak Tek Sorunumuz Güzel Bir Film Konusu Bulamamız :(
Sizden İstediğim Sosyal Mesaj vericek film konuları önerileriniz :)
Daha önce Böle bi yarışmaya katılmış olan varsa eğer tecrübelerini paylaşırsa sevinirim :)
Saygılarımla -
Yarışmaya bende katılıyorum fakat 18 nisan son az kaldı nası çekcen o zamana kadar ?
-
bayzinle o kadar çekmek istedik kısa film bi nasip olmadı sömestırda :|
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------bayzinle o kadar çekmek istedik kısa film bi nasip olmadı sömestırda :|
-----------------------------
Tripoduma el koydu :D -
Çekmeye çalısıcaz valla . 1 haftada cekerız diye umıt edıyorum :)
-
dostum önümüzde seçimler var ve bi çok parti lideri atıp tutucak ...
ironik temalar ve metaforlarla yani tam seçim vaadleri şeklinde değilde farklı görsellikle seçim vaadlerine atıfta bulunabilirsiniz ...
benimde bitirme tezim bu olucağı için çok sağlam bi alan olduğunu düşünüyorum ....
başarılar dilerim bitirince burada paylaşırsınız artık yorumumuzu esirgemeyiz...
-
kurtlar vadisi modunda girin. yani = güncel konular.
peki güncel konular nedir =? libya ve batı arasındaki petrol savaşı, japonyada radyoaktif sızıntı , 2012 dünyanın sonu gelecek, kuşlar ölüyor, balıklar su yüzüne çıkıyor, nihat doğan :) alın size konu bunlarla 10 sinema bile çekersiniz.
-
hocam bence bu amerikanın müslüman ülkeler üzerindeki baskıların dile getir israilin gazze'ye saldırısını dile getir yani bu tür şeyler insanı derinden etkiler böyle duyguya hitap edecek şeyler bulun...
-
Geçen Senenin Birincisi Aranızda ;)
-
up
-
Ayrılıklar... Süper OLur Hocam Herkes bir sevdiğinden ayrı kalacaktır ya ölümle yada başka bir sebeble.. :)))