50 Lik Motorlar Hakkında.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Selamlar Müridler.

50 CC lik Ehliyet istemeyen MTV si olmayan hanımın da benimde sadece markete git gel yapacağımız maksimum mahalle içinde süreceğimiz bir motor bakıyoruz.

Bende PCX ve XMAX in tabiki hayranıyım fakat şuan durum o değil zaten bir araba alacağız sadece ufak git geller için birşey istiyoruz oyüzden 125 ve üstü birşey önermemenizi rica ediyorum.

Bu aralar herkes KUBA BLUEBIRD alıyor ve sonradan 80 Lik yaptırıyor kit ile.

yakıt tüketimi düşük ve konforlu bir motor gibi geldi bana. Dediğim gibi bu araç sadece mahalle içi kullanılacak.

Piyasada birde RKS çok görüyorum oda Kuba nın alt markası imiş.

Bu fiyat bandında bir tavsiyeniz varmı kuba alırsam sıkıntı yaşarmıyım ? Tabiki bir honda today performansı beklemiyorum.

PanxeR tarafından 26/Şub/23 16:22 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nposeLx
    nposeLx's avatar
    Erkek

Merhaba Hocam, uzun zamandır bir motor kullanıcısı olarak 50 CC bandında SYM markasını öneririm. Kafanız ve içiniz çok rahat eder. KUBA ve RKS belli bir kullanımdan sonra üzmeye başlayabiliyor. 

Orbit 2'ler harikadır. İlk başladığımda ben de orbitten başlamıştım. Harika kalitedeler. Aynı şekilde 80'lik de yaptırabiliyorsunuz. Limitorü kaldırabiliyorlar. Fiyat için uygun mudur bilmiyorum ama 50cc için önerebileceğim tek marka ve model. 

Motor tamirhanesi olan arkadaşımın dükkanında çok sık gelip gidiyor Kuba ve rks markaları. Masraf olarak belki üzmezler ama sıksıklıkla servise/tamire götürmek gerekebilir. 

Alacağınız nolursa olsun şimdiden keyifli sürüşler olsun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Fiyat iyiymiş. Bununla en fazla ne kadar gidilir acaba. Araba gibi şehirler arası gitmez belli bir km sonra boğulur durur diye tahmin ediyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nposeLx
    nposeLx's avatar
    Erkek
    x u235 bunu yazdı

Fiyat iyiymiş. Bununla en fazla ne kadar gidilir acaba. Araba gibi şehirler arası gitmez belli bir km sonra boğulur durur diye tahmin ediyorum.

50cc ile dünya turu yapanlar oluyor hocam :) Ama ne kadar sabırlı olduğunuzla bağlı. Dilediğiniz yere götürebilirler, fakat akan bir trafikte bu motorlar sizi çok tehlikeye sokuyor. Basamıyorsunuz,kaçamıyorsunuz...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

16-17.000 peşin teklif et verirse alınabilir

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-revolt-dusuk-km-kusursuz-rs5-b-ehliyet-kullanir-1081013804/detay

ana yollara çıkma  . bunlar 60 km max yapar  . harfiyat kamyonu üstünden geçer .  gaza gelmenn anlamı yok . mahalle arası devam . 

Minimalist Değilim Tembelim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

valla hacı bende motorcuyum ama hiç 50 cc adına bilgi sahibi değilim. bildiğim tek şey: çin'liden uzak durulması gerektiği. :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

benelli rks kuba aynı firma

işini görür ufak bişi 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

böyle bir şey almak istiyorsan hocam elektriklilere bi bak derim yakıt ne kadar az tüketsede extra bir maliyet elektrikli olması ehliyet sorunuda yok zaten 

https://www.kubamotor.com.tr/model/gt5

şöyle birşey çok fazla işinizi görür 

Nev-i Şahsına Münhasır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    x PanxeR bunu yazdı

Selamlar Müridler.

50 CC lik Ehliyet istemeyen MTV si olmayan hanımın da benimde sadece markete git gel yapacağımız maksimum mahalle içinde süreceğimiz bir motor bakıyoruz.

Bende PCX ve XMAX in tabiki hayranıyım fakat şuan durum o değil zaten bir araba alacağız sadece ufak git geller için birşey istiyoruz oyüzden 125 ve üstü birşey önermemenizi rica ediyorum.

Bu aralar herkes KUBA BLUEBIRD alıyor ve sonradan 80 Lik yaptırıyor kit ile.

yakıt tüketimi düşük ve konforlu bir motor gibi geldi bana. Dediğim gibi bu araç sadece mahalle içi kullanılacak.

Piyasada birde RKS çok görüyorum oda Kuba nın alt markası imiş.

Bu fiyat bandında bir tavsiyeniz varmı kuba alırsam sıkıntı yaşarmıyım ? Tabiki bir honda today performansı beklemiyorum.

1,200 km kadar kullanma fırsatım oldu.Toplamda 2.500 km de 1 defa kayış koparttı  son gaz gidince elektrik kesiyor bence bu markaya yaklaşma.Ama rahat oyuncak gibi bir şey.Mondial daha sağlıklı diye düşünüyorum

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Ağustosta 24 bin liraya RKS Blazzer 50cc  aldım 10 taksitle. 

Kuba space gelmedi bi türlü. gelseydi space alacaktım. biraz daha beygiri iyi gibi araştırdım. ekranıda dijital spacenin. blazzerin manual gösterge.
    işe gidip gelirken kullanıyorum. şimdilik işimi görüyor. motorun hızı 52cc ye çıkarttım bağırta bağırta gitmiyor bazen hız olarak yokuşta 40a düşüyor. zorlarsında gerek yok. 80cc çevirmeyi düşünüyorumda fazla yakacak o zamanda. Motor sonuçta arabadaki gibi konforu bekleme. hın hın hın hın gaz sesi titreme bağırma sesi hep içindesin yolda. Motorun güzel yanı trafik yok aralardan kaçarsın.  özgürsün aslında. istediğin gibi takıl.

rks de saçma bi sistem var ilk çalıştırdın ya direk kendini rolantiye almıyor. sen elle çalıştırman lazım sürekli veya 20km hıza çıkmalısın rolanti olması için yoksa kapanıyor öhü öhü diye uyarıyor bak kapanıyorum gaza bas der gibi. ışıklarda da yaşıyorum. birde soğuk havada anasını sattığımın şeyi çalışmıyor marş yemiyor bazen illa hareket ettirecen. o yüzden kapıda değil içeriye park ediyorum kilitleyip. yağmurda da yaşadım sensörümü var bilmiyorum. belli sıcaklık altına gelince yemiyor. o zaman manuel ayakla çalıştıracan tır tır tır bu benim aklıma gelmemişti. 

kuba space yada motolux markalarına bak derim.  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 5380 Toplam Mesaj: 45
kuba rks 50cc